Adeti karışık olan sadece benim sanırımAmin saol Cnm benim ne bileyim insan bir kere olumsuz olay yaşayınca bir daha olur mu korkusu sarıyor nedense siz de en güzel zaman da sağlıkla hamilelik haberleri verin bana Nisa’n ayı için çok bereketli demişler hatta bu yıl hamilelik yılıymış bereketle olsun inş en iyisini yapıyorsun takma takmayınca oluyor çünkü benim ilkte de öyle olmuştu şimdi de kafa rahatlığı çok önemli hadi bu ay güzel haberler verin bana ama önce siz sağlıklı olun öyle hamiş kalın inş 13 az kalmış ya yine heyecan yaptım bak @41EEEEE41 ikinizde aynı günde kalıp aynı günde doğurursunuz inşE elifkbr senin ne zaman inş hamile kalırsınız ben de sizin başınızın etini yerim her gün bir dünya soru sorarak amin deyin bakayım
Bu Aralar ağırlık kaldırmayın olası tutunmayı engel olmayın yardımcı olun bol bol dinlenin kasık ağrım var demişsin hadi rabbim sağlıkla nasip etsin bana gelince kötü haberler duyunca etkileniyor insan elimizde olmadan siz şimdi herşey güzel olacak diye düşünün zaten hamiş olunca kafayı yiyecezAy inş cnm en verimli günleri değerlendirdim şimdi bekleme zamanı bakalım hayırlısı olur inşallah sende üzme kendini bebişini düşün
Aynen böyle ilişki olsun Cnm ama tamamen vazgeçme şunu bil ne zaman olmayacak diye düşünürsen ozaman birden oluveriyor ummadığın anda önemli olan sağlıklı olması bunu biliyorsunAdeti karışık olan sadece benim sanırımben daha çalısmaya başlamadım bile koyverdim Çok önemsemiyorum artık nasibimde varsa ne zaman olursa olsun o haberi alırım zaten , o yüzden çok kasmıyorum kendimi
Öyle tabiki yaşımdan dolayıdır belki bilmiyorum ama afedersin iliskiden hiç birşey anlamıyorum eşim de ayni şekilde belirli bi pozisyon var onun dışına çıkmıyoruz aman çocuk olsun diye , bat geliyor test negatif çıkıyor hem hayal kırıklığı hem de o kadar yorgun oluyorum ki resmen iki ay iliskiye girmek istemiyorum. Daha çok yeni evliyim kafayı bebeğe takınca tamamen ona odaklanıyorum hem stres hem yorgunluk o yüzden akışına bıraktım korunmuyorum yine az çok dikkat ediyorum ama diyorum ya sırf rahim kendini gebeliğe hazırlasın diye korunmuyorum bu ay olmazsa sonraki ay insallah herşeyin bi zamanı var ne yapsak boşAynen böyle ilişki olsun Cnm ama tamamen vazgeçme şunu bil ne zaman olmayacak diye düşünürsen ozaman birden oluveriyor ummadığın anda önemli olan sağlıklı olması bunu biliyorsun
Cnm benim bu bir tercih meselesidir sen erken anne olmak istemişsin ve bu konuda belki de en iyisini yapıyorsun ben belki senin yaşında olsam yapamazdım sorumluluk konusunda seni takdir ediyorum gerçekten ve cinselliğin en iyi zamanındasın (biraz açık olacak kızlar kusura bakmayın ama )zevk almak için birlikte ol bütün pozisyonları dene nasıl mutlu olacaksan o şekilde olsun soğuma ilişkiden sakın ben ilk gebeliği üstteyken olmuştu düşün tek ilişki ve hiç olmaz dediğin pozisyon olacağı varsa İnan bana her şekilde olur çok şükür hamile kalıyorsun sürekli soran gerizekalılara da sormayın diye iyice çıkış seni strese koymasınlar nefret ediyorum o tiplerden gençliğin tanıdını çıkar lütfen şimdi bizde genciz ama sen tam zamanındasın kiymetini bil :)Öyle tabiki yaşımdan dolayıdır belki bilmiyorum ama afedersin iliskiden hiç birşey anlamıyorum eşim de ayni şekilde belirli bi pozisyon var onun dışına çıkmıyoruz aman çocuk olsun diye , bat geliyor test negatif çıkıyor hem hayal kırıklığı hem de o kadar yorgun oluyorum ki resmen iki ay iliskiye girmek istemiyorum. Daha çok yeni evliyim kafayı bebeğe takınca tamamen ona odaklanıyorum hem stres hem yorgunluk o yüzden akışına bıraktım korunmuyorum yine az çok dikkat ediyorum ama diyorum ya sırf rahim kendini gebeliğe hazırlasın diye korunmuyorum bu ay olmazsa sonraki ay insallah herşeyin bi zamanı var ne yapsak boş
Kaynanam geçen sormuş eşime gebelik var mı diyeCnm benim bu bir tercih meselesidir sen erken anne olmak istemişsin ve bu konuda belki de en iyisini yapıyorsun ben belki senin yaşında olsam yapamazdım sorumluluk konusunda seni takdir ediyorum gerçekten ve cinselliğin en iyi zamanındasın (biraz açık olacak kızlar kusura bakmayın ama )zevk almak için birlikte ol bütün pozisyonları dene nasıl mutlu olacaksan o şekilde olsun soğuma ilişkiden sakın ben ilk gebeliği üstteyken olmuştu düşün tek ilişki ve hiç olmaz dediğin pozisyon olacağı varsa İnan bana her şekilde olur çok şükür hamile kalıyorsun sürekli soran gerizekalılara da sormayın diye iyice çıkış seni strese koymasınlar nefret ediyorum o tiplerden gençliğin tanıdını çıkar lütfen şimdi bizde genciz ama sen tam zamanındasın kiymetini bil :)
Kaynanan çatlasın otursun yerinde iyi olan kadından kimse kaçmaz kusura bakmasın bak yaz geldi gez tatile git salla milleti takma kafana eski bebeği istesen de unutmazsın o hep kalacak bak ben bugün bile açtım hesap yaptım yaşasaydı kaç aylık olurdu diye yanı yine hamile kalsan bile o hep aklında olacak inş rabbim bize bir daha yaşatmaz yaşayanlara da sabır versin geçen sefer de dediğim gibi vücudun hazır olduğun da olacak al kocanı git tatile ohhh mis gündüz gez gece de dediklerimi yap :)Kaynanam geçen sormuş eşime gebelik var mı diyeüstüne bir de niye gelmiyor bizi sevmiyor mu istemiyor mu diye söylenmiş şikayetlenmiş.
Görümcem desen yoldan çıkmışben desen yaz geldi cildiriyorum içim kıpır kıpır Gezmelere doyamiyoruz Böyle böyle geçiyor iste zaman napiyim Allah hayırlı zaman da versin insallah hepimize , bi burukluk illa ki var ama yeni yeni farkediyorum tekrar hamile kalmadığım icin değil kaybettiğim bi bebek olduğu icin bi yanım buruk bunu atlatamadım
Tamamdır :) o iş bendeKaynanan çatlasın otursun yerinde iyi olan kadından kimse kaçmaz kusura bakmasın bak yaz geldi gez tatile git salla milleti takma kafana eski bebeği istesen de unutmazsın o hep kalacak bak ben bugün bile açtım hesap yaptım yaşasaydı kaç aylık olurdu diye yanı yine hamile kalsan bile o hep aklında olacak inş rabbim bize bir daha yaşatmaz yaşayanlara da sabır versin geçen sefer de dediğim gibi vücudun hazır olduğun da olacak al kocanı git tatile ohhh mis gündüz gez gece de dediklerimi yap :)
Bana kalsa hiç gitmeyecem ama mecburen gitmek zorundayız biliyorum valla İnan çok umutlu değilim nedense korkularım baskın çıkıyor valla bildiğim tek şey rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizeTamamdır :) o iş bendeSende bebişine iyi bak , o bizim buradaki ilk sevincimiz. Kontrolleri ihmal etme git yine de
Bence moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun sıkıntı stres yapma kendine , diğer gebelik kötü sonuçlandı ama bu da öyle olucak diye birşey yok kürtajdan ya da düşükten sonra hamile kalanlar gayet sağlıklı bebekler dünyaya getiriyo senin bebişin de sağlıklı bi şekilde dünyaya gelicek inşallahBana kalsa hiç gitmeyecem ama mecburen gitmek zorundayız biliyorum valla İnan çok umutlu değilim nedense korkularım baskın çıkıyor valla bildiğim tek şey rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
İki cnm inş allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bebişlerBence moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun sıkıntı stres yapma kendine , diğer gebelik kötü sonuçlandı ama bu da öyle olucak diye birşey yok kürtajdan ya da düşükten sonra hamile kalanlar gayet sağlıklı bebekler dünyaya getiriyo senin bebişin de sağlıklı bi şekilde dünyaya gelicek inşallah
Offf çok geçmiş olsun rabbim gidenlerin yerini sağlıklı bebişle doldursun sıkıntılı hamilelikler ve hüsranMerhaba kızlar, bende arada takip ediyorum sizi yazayım dedim :) 27 yaşındayım 2 yaşında oğlum var. Yaş 27 ama hikaye uzun kısaca özet geçeyim. İlk oğlum 6 aylık ölü doğum oldu trizomi18 di. İkinci oğlum şükür şu an sağlıklı yanımda. 1 tane dış gebelik oldu. 3 ay önce emzirmeyi bırakmıştım tek ilişki ile hamile kaldım, ben riskli gebe sayıldığım için 3 ay önceden aspirin folik içmem gerekti tamamen plansızdı ve ağır spor diyet yaptığım halde 6 haftalıkken öylesine test yapıp öğrendim nasıl tutundu nasıl kaldı Allahın takdiri .
10 haftalıkken kalbi durdu 2 hafta önce kürtaj oldumzaten her an bekliyordum aşırı his vardı içimde .. aslında 1 2 sene daha düşünmüyordum ama şimdi oldu ve kaybettim diye burukluk kaldı 1 2 ay sonra tekrar düşünmek istiyorum, şimdiden başladım folik vs içmeye zaten .. yani Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah ..
Bende her dikkat ettiğimde aman keian hamileyim dediğimde hiçbirinde olmamıştı ne zaman amann artık buraktım olmazsa olmasın dediğimde üstelik ağır şeyler kaldırıp spor vs yaparken tutunuyodu bebişler ama bende pıhtılaşma olduğu için kaybettim 3 bebeğimi ..
Sizde hiçç takmayın olacaksa tek ilişkiyle olmayacak pozisyonla bile oluyor .. baya uzun oldu kusura bakmayın :)
Offf çok geçmiş olsun rabbim gidenlerin yerini sağlıklı bebişle doldursun sıkıntılı hamilelikler ve hüsranya ne bileyim böyle görüp duyunca insan kendini unutuyor gerçekten Allah’ım verirse en iyisini verir olmuyorsa da mutlaka bir nedeni vardır çok şükür bir oğlun var allah uzun ömür versin yaşın genç ve bir tane var zaten korunmayı bırakırsın ama önce den önlemini al madem sıkıntılı senin gebelik ben bir tane düşüyorum çünkü yaşım 32 ve bunu büyüyeyim olsun derken 40 yakın olacak rabbim sağlıklı hayırlısını versin ben bir tane istiyorum allah herkese istediği kadar nasip etsin sen de bilirsin ki hamile kalmak kolay önemli olan sağlıklı gebelik geçirmek şuan sela okuyor hepiniz ve kendim için dua ettim üzülme desem de üzüleceksin inş çivi çiviyi söker ve herşey düzelr
Olmuyor olmuyor olmuyor. Her adet donemi geriliyorum. Kürtajdan sonraki 5. Aydı bu ay. Yine olmadı. Gerçi kürtajla sonuçlanan da 8. Ayda olmustu ama iste insan hemen olsun istiyor o acıları unutmak bi daha yaşamamak icin.
Her ay umutla başlayıp hayal kırıklığıyla bitiyor. Ben de bu ay gidip kontrol ettirdim biraz hızlandırmak adına klomene başladım. Iki yumurta vardı büyümüş biri çatlamak üzere dendi. Bakalım hayırlısıyla. Şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasınOlmuyor olmuyor olmuyor. Her adet donemi geriliyorum. Kürtajdan sonraki 5. Aydı bu ay. Yine olmadı. Gerçi kürtajla sonuçlanan da 8. Ayda olmustu ama iste insan hemen olsun istiyor o acıları unutmak bi daha yaşamamak icin.
Rahim temizse sorun yoktur o zaman ilk adet leke şeklinde gelip daha sonra sökülmüştü bende de , dediğin gibi rengi çok koyuydu ve ayrıca pıhtılı gelmişti ilk koyu kırmızı sonra siyaha dönük gelmişti araştırdım ama normalmiş stres yapma o da etkilemiştir adetiniKizlar merhaba buraya yazmistim kurtajdan sinra 48 gun dr.gittim adet olamadigim icin adet söktürücu verdi pazar gunu leke seklinde geldi dunde devam etti ama affedersiniz koyu renk ve tam anlamiyla yogun değil leke li gibi . Anlamadigim normal mi yoksa devami daha yogun mu gelir. Kurtajdan ssonra ilk adet boyle gelmesgelmesi normal mi dr.mu aricam fakag sizlernde fikrini almak istedim. Moralim bozuk. Artik hic adet olamicakmisim gibi hissediyorum korkuyorum. Buarada dr.a gittigmde rahimde sorun olmadigini temiz oldugunu soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?