Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle yap bal tarçın çörek otu ya da hayıt tohumu çayı ve aslan pençesi sanırım bunları günlük kullan adetin 15.ci günü yumurta kontrolüne git öğrenmiş olursun gerekirse çatlama verir
Canım harnup pekmezi bal corek otu kullanıyorum ç hayitta içiyorum dediğin gibi yapayım bari daha mantikli

Gizemtkdmr ne yaptın canım ne alemdesin
Valla cnm giremiyorum sağolsun kaynanam her gün gezmelere götürdüğü için beni koca karıların yanında malum tel çok eline alınmaz gelini hiç konuşmadı demesinler diye bende hiç bakmıyorum tele daha yeni fırsat buldum girmeye memlekete geldiğimdendir acayip bir akıntı ve bugün de kaşıntı başladı sanırım mantar oldum yada bu günlük böyle oldu ben de durumlar bu sen nasılsın

Karbonatlı suyla yıka cnm çok iyi geliyor başlangıçsa geçer hemen

Sağol cnm aynen valla oldum rahatladım gzl haberlerle gelirm inşallah
Özlemişmisin kız adet olmayı İlk adet olduğumuzda Elif ablayla kendimizi böyle teselli etmiştik aylardır adet olmuyorduk keyfini çıkaralım dedik malum korunmuyorduk bebis beklerken kırmızıları gördük ilk ve son adetin olur insallah

Valla çok mutluyum:) insan özlüyor aynen inşallah bakalım gzl haberler veririz hep beraber sen bugun mu gidicektin Dr a

Inşallah hayırlı haberlerle gel@elifkbr mutlu et bizi Gizemtkdmr canım benimde adetin 5.gunu ışte ya bende bi uygulama var çok güzel belirtilen adet tarihinde adet oldum yumurtlama günlerini falan hesapliyo ona göre gidecem ben artık çok takmıyorum olursa olur allah büyüktür

Olur kuzum olur vücudun hazır olduğu zaman mutlaka olur sen merak etme kendine iyi bak sağlıklı ol yeter bizim gayemiz sağlıklı olup sağlıklı gebelik geçirmek sen de dr git ihmal etme

Evet bugün gidicem ama çok yorgunum misafirim de var bugün. Dedim siz takılın ben bi hastaneye gidip gelcem
Bak burdan bile takip ediyorum e artık git bi zahmet biz çatmadık kız sen nasıl duruyorsun bu arada gittin mi geldin mi bi yaz bakem :)

bu arada Kizlar ben de tetkitleri yaptirttim sonunda neden düştükleri araştırılıyor insallah tedavisi olan bir neden çıkar dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…