Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendin söylüyorsun demekki bak o ay umursamayıp stres yapmayı bırakmışsın o zaman çözüm yine sende olay yine senin umursamamanda bitiyor canım,sevdiğin şeylerle meşgul olsan bi uğraş bulsan belkide yine hemen gebe kalıcaksın. :)

Aynen boşuna bi de psikolojimizi bozuyor yıpranıyoruz aman onu içelim bunu alalım ek takviye falan fistan , ben çok yoruluyorum ek takviye kullanınca hepsini bıraktım şimdi
Dediğin gibi ben hamile kaldığım zaman hiç birşey kullanmamıştım olmuştu tabi sonu hüsran oldu ama demekki olunca oluyor nasip nasip başka birşey demiyorum

Amaan yok ya suan daha yeni denemeler aklımdan bebek fikrini atamam ama bu ay olmazsa tam yoruldum dediğim yerdeyim , birdahaki ay insallah. Bu ay da şansıma en basından belli hic stres yapmadım ciddi anlamda gebelik olur olmaz düşünmedim ovulasyon testi kullandım yumurtlama zamanı stres yaptım yanlışlıkla Ama bi arkadasim var dünyanın sonu gibi davranıyordu çok savaşıyorum hamile kalmak icin falan diyodu o derece her gün iliskiye giriyormuş dehset bi stresi vardı ama hamile kaldı o ay nasipten öteye gidilmiyor valla Allah hayırlısını nasip etsin

Dediğin gibi ben hamile kaldığım zaman hiç birşey kullanmamıştım olmuştu tabi sonu hüsran oldu ama demekki olunca oluyor nasip nasip başka birşey demiyorum
Kız millet delirmis gibi benim adet günümü soruyo hamile misin diyo kafayı yemişler korunuyorum demek zorunda kaldım artık bebek düşünmüyoruz canim ya dedim ama alakası yok tabi

Kız millet delirmis gibi benim adet günümü soruyo hamile misin diyo kafayı yemişler korunuyorum demek zorunda kaldım artık bebek düşünmüyoruz canim ya dedim ama alakası yok tabi
milletin işi gücü yok işte bana da yapıyorlar hamile misin var mı birşey göğüslerin mi büyümüş senin falan filan aman benim ağzımdan çıkmadığı sürece İstedikleri kadar emin olsunlar önemli değil ama ben kararlıyım 3 ay gereksiz insanlar duymıyacak sende şakla söyleme gözleri çıksın inş geçen sefer ne acılar çektim ne çok üzüldüm kimsenin buna hakkı yok onların olmuyorsa bunun sebebi ben değilim İnan olmayan herkese öyle dua ediyorum ki onlar bile kendilerine bu kadar dua etmiyorlardır ama gel gelelim hamile kalışıma bile okuyup üflüyorlar ya lanet insanlar

O da ne öyle makine gibi yumurtlamaya mı yatıyorsun derdim ben arkadaşına.. :) en önemlisi akışına bırakmak dediğimiz gibi olursa olur olmazsa olmaz allah evladımızın hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahh :)

Allah herkesin gönlüne göre versin valla kalbinden ne geçiyorsa iyi kötü hangi fesatlıgi geçiriyorsa rabbim aynısını versin , öyle insanlara karşı hic iyi niyetli olamayacağım maalesef üstüne bide evlat sahibi olmaları içinde ayrı olarak dua edemem rabbim isteyen herkese nasip etsin de bi masallah bile demeyen hamile haberi aldığında içten içe fesatlık büyüten insaları da Allah bildiği gibi yapsın, çektiğim acıdan sonra kimseye karşı iyi niyetli olmam daha, ben evladımı kaybettiğimde herkes sevindi buna o yüzden sorunlu bi insan haline geldim herseye kavgayla yaklaşır oldum içimden canavar çıktı resmen

Nazara inaniyorum bide şey insanlar var “ ay o bile hamile kaldı ben hala kalamadım “ diyen topluluk var. Bok yesinler sinir oluyorum , nazar var nefiste var al öyle diyorlar göz değiyo iste millet evlat sahibi olamıyo olana da içten içe fesatlık buyutuyo , Masallah diyip Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek zor değil bence

İçi fesat olan ne yazikki iflah olmuyor Allah’ta gönlünü biliyor merak etme ama söyleme pis gözleri üzerinde en azından başından olmasın benim etrafımda bir sürü hamile var her aklıma geldiğin de onlara dua ediyorum hiç bir zaman kötü düşünmedim onlar kadar sevindim yüzüme oh ne güzel en azından hamile kaldın ben daha kalamadım diyen bile oldu ülen ben ne acılar çektim onu görmüyor hamile kalışıma bakıyor o kadar içleri fesat allah hepsinin gönlüne göre versin ve rabbim bizi kem gözlerden korusun

Amiinn

Adet geçtiği icin belirti arıyorum artık ya göğsüm çok hafif sertleşti dün , bugünde pelvik bölgesi mi oluyor karin altındaki yer kasık tarafından bi sızı oluyo hareket ettikçe , akıntım bitmişti damla gibi geliyo yine ara ara adet olucakmisim gibi ama bakıyorum yok cok sancılı da değilim emin olamıyorum hic Gizemtkdmr

Aslın da geçen günde dediğim gibi belirtiler çok karışık yani rahim adet olmayınca kasılmaya başlıyor buna eşlik olarak gebelikte kasıntıya sebep fakat emrio okadar büyük olmadığından aşırı kasık ağrısı ona pek bağlı değil bence hamile olma olasılığın yüksek benim göğüs hala normal şiş değil önceki gebelikte baya şişti ayni olmuyor gebelikler onun dışında kasık ağrısı hala var halsizlik uyku hali ve aşırı mide bulantısı özellikle aç karnına daha fazla şimdi uzan ve nefesini tutup elini kasığına koy şişlik var mı bi bak

Kasikta sertlik var karın şişliği var ama gebelikteki gibi sert değil göğüslerim benimde inanılmaz şismisti ilk gebelikte sütyen olmuyordu ama bu sefer öyle olmadı dün sadece hafif sertlik hissettim Ağrı falan da yok , ilk gebeliğimde çok kasık agrim vardı her hareketimde ayağa kalktığımda doğrulamazdım hemen batardı 6. Haftam da bitmişti o agrı o haftaya kadar adet olucam hissi hic gitmedi bu sefer çok garip anlam veremiyorum hic bi belirtiye ama ne hissediyorsun diye sorarsan hic bi belirti olmasa da hamileyim gibi hissediyorum yanılmakta istemiyorum ama ne biliyim sanki var gibi biseyler

Valla evde bi test olsaydı bakardık emin olurduk ama yok kürtaj sonrası adet döngün değişti o nedenle tam şu gün olacam diyemedik karma karışık Benim bile öyle ben 28 gün de bir olurdum ilk adet 31 gün sonra geldi düzene girmesi için de dr 3 ay demişti içimdeki ses senin hamile olduğunu söylüyor inş öylesindir

Vücut sıcaklığını bir ölç istersen. 36 nın altındaysa adet olabilirsin. Gebelik olduğunda vücut ısısı yükseliyor

Kızlar merhaba,

Bende geçen ayın 15 inde kürtaj oldum ama halen adet olmadım. Siz ne zaman adet olmuştunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…