Kürtajdan sonra regl olamadım..

yyeeliz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2
0
286
İstanbul
merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım pcos'luyum ve 5 hafta önce bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım 25 gün kafar kahverengi lekelenmelerim kısa süreli kesildi ama genel olarak sürdü.doktora gittim duphaston verdi içini tamamen temizleyelim dedi.günde 3 kere başladım 5 gün içtim içerken lekelenmemde gitti geçen pazar bitti.6 günümde lekelenmem tekrar başladı 3 gündür yine çok az miktarda kahverengi lekelenmem var.adet olamıyorum korkuyorum yapışıklık falan mı oldu diye buna benzer şeyler talatan varmı aranızda ?

teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok ilgili bir siteymiş çok yardımcı oldunuz deyip sitemlerimi dile getirmeden edemiycem ...

sitemine bınayen yazıorum arkadasım
once çok geçmış olsun, Rabbim tekrardan hamıle kalmayı nasıp etsın ve saglıklı hayırlı kucagına almayı nasip etsin dıorum. böyle bısey yasamadım bı fıkrım yok acıkcası. bence doktorunu ara. yada bı kontrole gıt. uzmana gorunmek cok daha faydalı olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…