• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra olusan gebelikte düşük riski yüksekmii kızlarrr ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlarr 3ay once kürtaj oldm 2ay korundum 3üncü ayda hamile kaldm suan 5haftlk hamileym.kürtajdn sonra gebelikte düüşük riski yüksekmiş dogrumuu??????? mirmirmirmirsenağlama

niye kimse bana cevap yazmıyoooooooooo senağlama

çok tebrik ederim seni :içelim:, aklına öyle şeyleri getirme canım sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak zaten 2 ay dinlendirmişsin rahmini,melesa kürtajdan hemen sonraki ayda hamile kalıp gayet sağlıklı bebeklere sahip olanlar var, sen kendine zaten dikkat etmelisin biraz daha özen gösterirsin :dance::dance::dance:

çok tebrik ederim seni :içelim:, aklına öyle şeyleri getirme canım sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak zaten 2 ay dinlendirmişsin rahmini,melesa kürtajdan hemen sonraki ayda hamile kalıp gayet sağlıklı bebeklere sahip olanlar var, sen kendine zaten dikkat etmelisin biraz daha özen gösterirsin :dance::dance::dance:

cok tesekkr ederm cnm evt ben 2ay bekledm saglıklı bi gebelik gecireym diye inş hersy yolunda gider Allahm herkse hayırlı saglıklı cocuklar nasip etsin aminnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler cnm hayırlı olsun bebeğin
ben hiç öyle bir şey duymadım cnm hatta bir yakınımız düşükten 1 ay sonra hamile kaldı ve şimdi bebeği 1,5 yaşında
sakın böyle şeyler düşünüp ebbeğini strese sokma

tebrikler cnm hayırlı olsun bebeğin
ben hiç öyle bir şey duymadım cnm hatta bir yakınımız düşükten 1 ay sonra hamile kaldı ve şimdi bebeği 1,5 yaşında
sakın böyle şeyler düşünüp ebbeğini strese sokma

tesekkür ederim cnm haklısn sanırm stres yapmayayım bosuna :CüvCüv:

Back
X