Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kürtajdan sonra olusan gebelikte düşük riski yüksekmii kızlarrr ???
çok tebrik ederim seni :içelim:, aklına öyle şeyleri getirme canım sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak zaten 2 ay dinlendirmişsin rahmini,melesa kürtajdan hemen sonraki ayda hamile kalıp gayet sağlıklı bebeklere sahip olanlar var, sen kendine zaten dikkat etmelisin biraz daha özen gösterirsin :dance::dance::dance:
çok tebrik ederim seni :içelim:, aklına öyle şeyleri getirme canım sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak zaten 2 ay dinlendirmişsin rahmini,melesa kürtajdan hemen sonraki ayda hamile kalıp gayet sağlıklı bebeklere sahip olanlar var, sen kendine zaten dikkat etmelisin biraz daha özen gösterirsin :dance::dance::dance:
cok tesekkr ederm cnm evt ben 2ay bekledm saglıklı bi gebelik gecireym diye inş hersy yolunda gider Allahm herkse hayırlı saglıklı cocuklar nasip etsin aminnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tebrikler cnm hayırlı olsun bebeğin ben hiç öyle bir şey duymadım cnm hatta bir yakınımız düşükten 1 ay sonra hamile kaldı ve şimdi bebeği 1,5 yaşında sakın böyle şeyler düşünüp ebbeğini strese sokma
tebrikler cnm hayırlı olsun bebeğin ben hiç öyle bir şey duymadım cnm hatta bir yakınımız düşükten 1 ay sonra hamile kaldı ve şimdi bebeği 1,5 yaşında sakın böyle şeyler düşünüp ebbeğini strese sokma