Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
191
185
53
37
Merhaba arkadaşlar ben nisan ayındı 6 haftalık bebeğimi kalp atışı durması sebebi ile kaybettim kürtaj oldum doktor iki ay korunma verdi ancak biz temmuzda başladık çalışmalara geçen ay tutmadı regl oldum bu ay bat’a 5 günüm var beklemedeyim merak ettiğim kürtajdan sonra hamilelik zor mu kolay mı siz kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ben ikinci denememde kalmıştım ilkinde cevaplayan herkese çok teşekkür ederim şimdiden

SLM canım bende 7 ağustosta kürtaj oldum 8 haftalık bebeğimn kalbi durması sonucu 3 ay korunma werdi dr ama herkesten bir laf çıkıyor korunma korun diye..bir de yaşayan bir çok insan dan duydum 3. 4 ayda hamile kalırsın diye bakalım daha bana bugünden itibaren 28.günüm.

cnm kafana çok takmamaya çalış martta kürtaj olmustum bende 1 ay korundum 2.ayda hamile kaldım çok şükür.Ovülasyon testi kullanmanı öneririm yumurtlama takibi açısından Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu ay yumurtlama dahil bitse bile ovulasyon değerlendirdik bakalm normalde çabuk kalan yine aynı kalır demişti doktorum kürtajın bi etkisi olmuyormuş aksi yönde... ne güzel hemen almışssn mutlu haberi sağ salim kucağına da almak nasip etsin allahım inşallah

İlkinde denemeye başladıktan kaç ay sonra kalmıştın hamile cnm

Ben de 24 agustosta kurtaj oldum, 8 haftalik bebegin kalbi durdu. Adete kadar korunmami soyledi dr. Adet olunca testler vermem gerekiyor nedeni bilmek icin. Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah.

Kürtajdan sonra betalarınıza baktırdınızmı hanımlar, ben kürtaj olalı 25 gün oldu beta 11 çıktı doktor yeni bi hamilelik olabilir dedi, yanıtlarsanız sevinirim

Kürtajdan sonra betalarınıza baktırdınızmı hanımlar, ben kürtaj olalı 25 gün oldu beta 11 çıktı doktor yeni bi hamilelik olabilir dedi, yanıtlarsanız sevinirim
Hic baktirmadim ben, korunmadiniz mi? Adete olana kadar korunmami dedi doktor.

benim 15 Eylülde kontrolüm var o zaman sorucam ne kadar korunmam gerektiğini 1 kere ov testi kullandım zaten hamile kaldım ama 6eylülde kürtaj oldum kalbi durmuş bakalım tekrar almayı düşünüyorum ov testini

benim 15 Eylülde kontrolüm var o zaman sorucam ne kadar korunmam gerektiğini 1 kere ov testi kullandım zaten hamile kaldım ama 6eylülde kürtaj oldum kalbi durmuş bakalım tekrar almayı düşünüyorum ov testini
Ben de sali gidicem doktore bakalim ne diyicek. Ben de ovu testiyle hamile kalmistim, bu sefer de oyle yapicam. Kahve lekelenmem bi bitiyor bi basliyor, adetim baslasa keske.

Ben de sali gidicem doktore bakalim ne diyicek. Ben de ovu testiyle hamile kalmistim, bu sefer de oyle yapicam. Kahve lekelenmem bi bitiyor bi basliyor, adetim baslasa keske.
ay benim 1 gün geldi sadece benimde kesildi ya bugün sancım oldu akıntıyla karışık hafif pembe lekeler oldu

Benim bu ayda tutmadı ovu testi aldım ama tam olarak nasıl kullancm arkadaşlar iki koyu çizgiyi görünce mi çalışmam gerek

Bende nisanda 16 hhaftalik bebegimi kaybettim bu ay bekliyorum hamilelik hic korunmadim ben bakalim yarin kan tahlili vericem hakkimizda hayrlisi

bugün 6.günüm 2 saat önce tuvalete girdim baktım çamaşırım kan olmuş çok değildi ama vardı sonra peçete koydum eve geldim tekrar bakınca yine gelmişti bu kadar erken adet göreceğimi sanmıyorum ama erken başladı kanama 6 gündür leke bile yoktu

Bende nisanda 16 hhaftalik bebegimi kaybettim bu ay bekliyorum hamilelik hic korunmadim ben bakalim yarin kan tahlili vericem hakkimizda hayrlisi

dr korunmanız gerektiğini söylemedi mi?bu arada bebeğin ölüm nedeni neydi?

Temizleniyor her halde bu kadar erken olamaz adetin, benim de her gun kahve lekelenmem oluyor az az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…