- 19 Aralık 2024
- 364
- -107
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız kızlar ??? Yaşayanlar varsa lütfen yazsın …
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarın kürtaj olucamÜç ay oldu 2 regl gördüm ve henüz gebeliğim oluşmadıkonuyu takipteyim. Sen ne zaman oldun canim
Bende de pkos var ya nasıl ilerledi surecinizKurtaj olmadim ama ilk dusugum oldu ve 2 yıl sonra hamile kaldim
Ben pcosluyum herkesin sureci ayni olmaz
Hic tedavi birakmadim desem yeriBende de pkos var ya nasıl ilerledi sureciniz
Nasılsınız nasıl geçtiBen yarın kürtaj olucam
Canım öyle beklediğim gibi zor geçmedi çok şükür kürtajdan sonra tansiyonum düştü benim iyi ki cuma olmuşum eşimde yanımda oldu çünkü ama çok şükür 1 günde topladım ev işi bile yapabiliyorum kanamam da şuan durduNasılsınız nasıl geçtibenim de cuma olacaktı pazartesiye ertelendi
Umarım bundan sonra hiç bir şeyin zor geçmezCanım öyle beklediğim gibi zor geçmedi çok şükür kürtajdan sonra tansiyonum düştü benim iyi ki cuma olmuşum eşimde yanımda oldu çünkü ama çok şükür 1 günde topladım ev işi bile yapabiliyorum kanamam da şuan durdu
Kalp atışı vardı dimi canımUmarım bundan sonra hiç bir şeyin zor geçmezsağlıkla gelsin her gelen
benim de kaygım çok 9. Haftam hayırlısı hepimiz için teşekkür ederim..
Net değil canım Ya durmuş ya da oluşmamış dedi doktor hiç duyamadım ama gelişimi 6 haftalık gelişmemiş kürtaj dedi. Cumaydı normalde izin alması gerekmiş pazartesi ye kaldıKalp atışı vardı dimi canım
Kürtaj olalı 3 ay oldu ve henüz olmadı benim de hormon testi verdimKürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız kızlar ??? Yaşayanlar varsa lütfen yazsın …
Bende yeni kürtaj oldum. İnsan hemen yeri dolsun istiyor. Tanıdıklarımdan 1 ay sonra hamile kalan iki kişi var. Biz de inşallah en yakın zamanda en hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşarızKürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız kızlar ??? Yaşayanlar varsa lütfen yazsın …
Benimde olalı 2 gün oldu Allah çok şifalar versin bize 2 ay dinlensin rahmin dedi doktor zaten adet oldun ettin 2 ay garanti olur sen ne kadar oldun olalıBende yeni kürtaj oldum. İnsan hemen yeri dolsun istiyor. Tanıdıklarımdan 1 ay sonra hamile kalan iki kişi var. Biz de inşallah en yakın zamanda en hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşarız![]()
Size de çok geçmiş olsunBenimde olalı 2 gün oldu Allah çok şifalar versin bize 2 ay dinlensin rahmin dedi doktor zaten adet oldun ettin 2 ay garanti olur sen ne kadar oldun olalı
Eveeet senin kaç haftalıktı bebeğinSize de çok geçmiş olsunEvvett 2 ay iyiymiş, rahmi doğal bitkilerle temizlemek lazım o süre zarfında . Ben öyle yapmayı düşünüyorum inşallah
Benim 8 haftalıktı, 5. Haftada kalmış bebek gelişmemişti, Salı günü kürtaj oldum ben deEveeet senin kaç haftalıktı bebeğin
Aynen benimde öyle oldu kese 7 mm de kaldıBenim 8 haftalıktı, 5. Haftada kalmış bebek gelişmemişti, Salı günü kürtaj oldum ben de