• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra ne kadar sonra hamile kaldınız?

beyzanurrrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
364
-107
13
25
Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız kızlar ??? Yaşayanlar varsa lütfen yazsın …

Üç ay oldu 2 regl gördüm ve henüz gebeliğim oluşmadı :( konuyu takipteyim. Sen ne zaman oldun canim

Kurtaj olmadim ama ilk dusugum oldu ve 2 yıl sonra hamile kaldim
Ben pcosluyum herkesin sureci ayni olmaz

Bende de pkos var ya nasıl ilerledi sureciniz
Hic tedavi birakmadim desem yeri
Surekli catlatma ignesi oldum hep negatif oldu en son asilama oldu o da tutmadi
Tup bebege gececektik artik -esimde sperm sekil bozuklugu ben de pcos var- doktorum zaten asilama zamani esli takviye verdi vitamin ben tedavileri biraktim yani arac almistik borcu bitsin oyle devam ederim tup bebek yorucu diye dusundum ilaclari kullanirken hamile oldugumu tesadufen ogrendim
Ekstra yuruyus yeme seklimi degistirdim sogan suyu yaptim cok yipratici surecler

Bende de pcos vardı. 2023 mayısta kürtaj oldum, 2 regl geçirmemi tavsiye etmişti doktorum. Ağustosta korunmayı bırakmıştık, aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok ağlamıştım kürtaj olurken, doktorum hamile kalabildiğini biliyoruz bu iyi bişey, sağlıklı olmayan gebeliği sonlandırıyor vücut demişti. O zamanki hislerle anlamıyor insan ama haklıymış. Hiç üzülmeyin, Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻 Geçmiş olsun şimdiden.

Nasılsınız nasıl geçti :( benim de cuma olacaktı pazartesiye ertelendi
Canım öyle beklediğim gibi zor geçmedi çok şükür kürtajdan sonra tansiyonum düştü benim iyi ki cuma olmuşum eşimde yanımda oldu çünkü ama çok şükür 1 günde topladım ev işi bile yapabiliyorum kanamam da şuan durdu

Canım öyle beklediğim gibi zor geçmedi çok şükür kürtajdan sonra tansiyonum düştü benim iyi ki cuma olmuşum eşimde yanımda oldu çünkü ama çok şükür 1 günde topladım ev işi bile yapabiliyorum kanamam da şuan durdu
Umarım bundan sonra hiç bir şeyin zor geçmez 🤲sağlıkla gelsin her gelen 🙏 benim de kaygım çok 9. Haftam hayırlısı hepimiz için teşekkür ederim..

Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız kızlar ??? Yaşayanlar varsa lütfen yazsın …
Kürtaj olalı 3 ay oldu ve henüz olmadı benim de hormon testi verdim
FSH 5,36
Serbset t3 3,55
Prolaktin 11,90
E2 estradiol 74,45
Lh 2,91
Tsh 1,65
Serbest T4 1,15
Doktorlar normal deyip gonderiyor tekrar hamile kalabilecek miyim bilmiyorum 🤷 Allah isteyen herkexe nasıp etsin

Bende yeni kürtaj oldum. İnsan hemen yeri dolsun istiyor. Tanıdıklarımdan 1 ay sonra hamile kalan iki kişi var. Biz de inşallah en yakın zamanda en hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşarız ❤️
Benimde olalı 2 gün oldu Allah çok şifalar versin bize 2 ay dinlensin rahmin dedi doktor zaten adet oldun ettin 2 ay garanti olur sen ne kadar oldun olalı

Benimde olalı 2 gün oldu Allah çok şifalar versin bize 2 ay dinlensin rahmin dedi doktor zaten adet oldun ettin 2 ay garanti olur sen ne kadar oldun olalı
Size de çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Evvett 2 ay iyiymiş, rahmi doğal bitkilerle temizlemek lazım o süre zarfında . Ben öyle yapmayı düşünüyorum inşallah

Back