• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra kanama

serap9628

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2020
115
28
13
28
Kızlar merhaba, 20 kasımda kürtaj oldum bugün 24 kasım bu zamana kdr az az kanamam oluyodu koyu yogun sekılde bugün hiç gelmedi derken akşam üstü açık renkte sıvı kan geldi yogun sekılde 2 kere normalmı 4 5 gun sorma kontrole gidicem zaten ama yinede sorim dedim sıvı sekılde bırden gelınce korktum 🤔

Kızlar merhaba, 20 kasımda kürtaj oldum bugün 24 kasım bu zamana kdr az az kanamam oluyodu koyu yogun sekılde bugün hiç gelmedi derken akşam üstü açık renkte sıvı kan geldi yogun sekılde 2 kere normalmı 4 5 gun sorma kontrole gidicem zaten ama yinede sorim dedim sıvı sekılde bırden gelınce korktum 🤔
Bende 30 ekimde kürdaş oldum 15 gün bazen kanama şeklinde bazende pırtı şelinde geldi 13 gündür kurudum şu an birşey yok normal dır lekelenmen

Benimde öyle idi hatta prof dr gittim gayet temiz dedi sıkıntı yoktu

Canım bende 2 ay önce kürtaj oldum benimde nerdeyse 1.5 ay boyunca lekelenme şeklinde kanamam oldu ondan sonrada tam kesildi derken adet oldum adetimde de ara ara küçük küçük et parçaları geldi. Doktorum normal olduğunu söyledi 🤷‍♀️

Back