Sizin ne sorununuz vardı. Eğer yardımcı olunmicaksa bu site kapatılsın .buda yeni moda olmuş cvp vermemek.Aynen kimse yardimci olmak istemiyor banada cevap gelmedi
Doktora gittiniz mi acaba ne dedi neden olurmuşİyi aksamlar arkadaşlar benim bir sorunum var .
25 Ekim'de kürtaj oldm bebegimin kalbi durmusdu 22 haftalık20 günu gecik kanamam oldu sonra kesildi 7 aralikda adet oldum 13 aralikda bitti üstünden adet günüyle beraber 14 gün geçti. Dün gece pembe akıntı oldu geçti bu oglende aynısı oldu sizde adetim devammi ediyor. Yumurtlama zamanı olmadığını düşünüyorum adetin 25 günleri yumurtlama olur bende .yarın için randevu aldım kadın doğuma . yerleşme kanaması olacaginida sanmıyorum kendimi kaptırmak istemiyorum dusukden hemen sonra olması .yüzde kaç olası bilemiyorum yardimci olursanız sevinirim .tecrübeli arkadaşlar
Gidemedim doktora ama kürtajdan sonra ara kanamalar normalmiş .iki gün akıntı şeklinde geldi sonra geçti zatenDoktora gittiniz mi acaba ne dedi neden olurmuş
Benim de kürtajımın üstünden 24 gün geçti ama günde bir iki kez lekelenmem oluyor sizde böyle birşey olmuş muyduGidemedim doktora ama kürtajdan sonra ara kanamalar normalmiş .iki gün akıntı şeklinde geldi sonra geçti zaten
Ben 22 23 gün kadar gordm sonra 44 gün sonra adet oldum adetimin 15 günü pembe akıntı geldi sonra geçti ama siz kırklısiniz .gebeliginiz haftasına göre uzun kalabilirsiniz .benim 5 aylikdi 23 gün sürdü .kaç haftalik düşük yaptınızBenim de kürtajımın üstünden 24 gün geçti ama günde bir iki kez lekelenmem oluyor sizde böyle birşey olmuş muydu
14.haftam bitmişti 15 te kaybettim maalesef. Siz neden kaybettiniz bebeğinizi doktorunuz korunma önerdi mi acabaBen 22 23 gün kadar gordm sonra 44 gün sonra adet oldum adetimin 15 günü pembe akıntı geldi sonra geçti ama siz kırklısiniz .gebeliginiz haftasına göre uzun kalabilirsiniz .benim 5 aylikdi 23 gün sürdü .kaç haftalik düşük yaptınız
Kanama da değil tam lekelenme gibi miydi sizin deBen 22 23 gün kadar gordm sonra 44 gün sonra adet oldum adetimin 15 günü pembe akıntı geldi sonra geçti ama siz kırklısiniz .gebeliginiz haftasına göre uzun kalabilirsiniz .benim 5 aylikdi 23 gün sürdü .kaç haftalik düşük yaptınız
Allah sabır versin basınız sagolsn bebeğim sorunluydu zaten yaşama şansı yoktur organları dışarda omur iliği eğik di bende gidecekse kendiliğinden gitsin dedm aldirilmasi lazımdı zaten kontrole gittgimde kalbi durmusdu zaten14.haftam bitmişti 15 te kaybettim maalesef. Siz neden kaybettiniz bebeğinizi doktorunuz korunma önerdi mi acaba
Benim 23 gün kanma oldu bitti adetten sonra akıntı gibi lekelenme olduKanama da değil tam lekelenme gibi miydi sizin de
Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tekrar düşünüyor musunuz korunma önerdiler miAllah sabır versin basınız sagolsn bebeğim sorunluydu zaten yaşama şansı yoktur organları dışarda omur iliği eğik di bende gidecekse kendiliğinden gitsin dedm aldirilmasi lazımdı zaten kontrole gittgimde kalbi durmusdu zaten
Her bünye farklı demekki çok takılmamak gerekiyorBenim 23 gün kanma oldu bitti adetten sonra akıntı gibi lekelenme oldu
Bana birşey demediler korunmayla ilgili bende korunmuyorum Allah ne zaman nasip ederse artık . Allah razı olsunTeşekkür ederim sizin de başınız sağolsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tekrar düşünüyor musunuz korunma önerdiler mi
Aynn öyle vallaHer bünye farklı demekki çok takılmamak gerekiyor
Ben de ilk adetimden sonra istiyorum inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hepimize nasip olsun inşallahBana birşey demediler korunmayla ilgili bende korunmuyorum Allah ne zaman nasip ederse artık . Allah razı olsun
İnşallah herşey gönlünüzce olsunBen de ilk adetimden sonra istiyorum inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hepimize nasip olsun inşallah