- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.381
canm banka kartımız var maaşın yattıgı o olrmuEşinin kartı yok mu canım
canm banka kartımız var maaşın yattıgı o olrmu
merhaba canım.. benimde 35 te gelmişti..ilk gün kahve rengi başladı 2.3. gün baya yoğunlaştı tamamen temizlendiselam kızlar bende dün adet oldum 32. günde normal adet döngümde olmama sevindim fakattttt?????? normal adet gibi çok değil ve ağrım yok ve kahverengi gibide oldu bgn pek yok bende şaşırdım yaşayan var mı bunu???
selam kızlar bende dün adet oldum 32. günde normal adet döngümde olmama sevindim fakattttt?????? normal adet gibi çok değil ve ağrım yok ve kahverengi gibide oldu bgn pek yok bende şaşırdım yaşayan var mı bunu???
canım reglinde bir süre dengesizlikler olabilir yani az gelebilir bi de ağrı eskisi kadar olmuyor cidden ben eskiden ağrı kesici alırdım ama artık o kadar ağrım falan olmuyo kanamalarımda yeni düzene girdi ve kürtaj olalı 6 ay oldu bu arada geçmiş olsun..
ben galıba ovulasyon testi tamamen çöktüm ya offfo olmyor canım kredi kartına oluo bi tek malesef eczanelerde pahalı orda setler çok ucuz
canm alamadım kredi kartım yok internettede çok uygun normalde çok pahalı ya.. nasl alcam blmiyorm
canm benm de bugun 23. günüm kürtajdan sonra senin ne belirtin oldu adet için..Bayanlar benim bugün adetin 2.günü...24.günümde adet oldum..normalde 28 günde bir olurdum...bundan sonrakilerde 24 günde mi olur ki..yumurtlamam o zaman ayın 10 gibi mi olur ki.
Gögüslerim acıdı akıntım çok oldu..gögüs uçlarım kenarları kabartılar çıktı..benim gebelikte hep tam tersi oluyo biliyomusun bunları yaşamıyorum ve ben hep hissediyorum gebe kaldığımı..canm benm de bugun 23. günüm kürtajdan sonra senin ne belirtin oldu adet için..
anladım canm aynı benm yasadığım belirtiler demek ki hasta olcam ben :) ya artık hasta olacağıma sevinir oldum bu belirsizlik beni yedi vallla canm göğüs uçlarım cok acıyo göğüslerim cok dolgunlaştı acıyo kasık ağrım var bel ağrım var akıntım kahverengiye döndü kanamam daha öncesinde kırmızıydı hafif kanama oluyodu benm adetten önce de önce kahve akıntı gelir sonra sökülürdüm.. işin garibi ben de normalde adet olacağımda ne dolgunlaşma olur ne ağrı acı ne sızı yani gelince anlıyorum hasta olduğuumu canm ben de bir kez hamile kaldım ama ben de hissettim canm yanılmadım da ama sonu kötü oldu..Gögüslerim acıdı akıntım çok oldu..gögüs uçlarım kenarları kabartılar çıktı..benim gebelikte hep tam tersi oluyo biliyomusun bunları yaşamıyorum ve ben hep hissediyorum gebe kaldığımı..
çok sağol canım ben ayın 10unda doktora gideceğim bakarsın yumurtaların durumunu soylerse o gun alırım eczaneden napıyım 10 adet falancanım istersen siteye üye ol oradaki satıcılara özel mesaj at kredi kartının olmadığını söyle elbet birisi yardımcı olur. bankamatikten hesaplarına para yatırırsın bu seferde 5tl işlem ücreti alıyor bankamatik. yakın olsaydık ben sana kartımla alırdım arkadaşım.
canm bu kür ne işe yarıyordu unuttum yapmaya devam ediyorum 10unda doktora gitcem bakalım ne dicek yumoş hakkında inşallah çoğalmıştırrr ve büyümüştürrCanim incir
Canim inciri yumurtlamada yapmani tavsiye ederim aslinda sen adetin 2.gunu coorek otu bal tarcin kurune basla gusel yumurta gelistiriyo yumurtlama zamani da catlatmak icin bol bol incir ye ben o sekilde hamile kalmistim tatlim :) bol sans dilerim bende degerlendiriyorum :)pitir pitir hamis haberleri alicaz insallahhh
çok sağol canım ben ayın 10unda doktora gideceğim bakarsın yumurtaların durumunu soylerse o gun alırım eczaneden napıyım 10 adet falan
canim ben yemistim cunku suyu icimi cok bayiyodu tatliyla pek aram olmadigi icin yemistimElifcimmm kuru inciri yemek mi daha iyi yoksa kaynatip suyunu icmek mi daha iyi sence???
canım devlet söylemiyo gecen gün gttim. ama gene gitcem bakalım sölicekmi.. yoksa doğru özele özelde direk söylüyolar ne var ne yok içerde mlimi milimine söylüyolarhadi inşallah canım ben onca doktora gittim hiç biri yumurtamın durumunu söylemedi sen biraz ısrar edersin. ayrıca uzayan akıntını yakalamaya çalış. işini garantiye almak içinde ov testi yap inşallah teker teker buraya yazarız hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?