kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

selam kızlar bende dün adet oldum 32. günde normal adet döngümde olmama sevindim fakattttt?????? normal adet gibi çok değil ve ağrım yok ve kahverengi gibide oldu bgn pek yok bende şaşırdım yaşayan var mı bunu???

merhaba canım.. benimde 35 te gelmişti..ilk gün kahve rengi başladı 2.3. gün baya yoğunlaştı tamamen temizlendi

canım reglinde bir süre dengesizlikler olabilir yani az gelebilir bi de ağrı eskisi kadar olmuyor cidden ben eskiden ağrı kesici alırdım ama artık o kadar ağrım falan olmuyo kanamalarımda yeni düzene girdi ve kürtaj olalı 6 ay oldu bu arada geçmiş olsun..

teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için sanada geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlüsünü nasip etsin

pucky06 Niye çöküyosun ben hamile kaldığımda gün takibini bırakmıştım takip yapınca beynim vücudumla ters çalışıyo bebek fikrini kafadan attığımda bu iş oluyo bende.

bende kürtajdan sonra tam 30. gün regl oldum. kürtajdan sonra kanamam olmadı hep hafif hafif kahve leke geldi günlerce o kadar. regl m şiddetli değildi. şimdi ayın 11 inde regl olmam lazım tam 30 gün oluyo daha var tabi ama aynı hamilelikte yaşadığım sol yumurtalık ağrım var. sadece 1 kere korunmadık bir seferde de tutucanı düşünmüyorum ama nasip tabi. zaten şu anda isteyip istemediğimden bile emin değilim

canm alamadım kredi kartım yok internettede çok uygun normalde çok pahalı ya.. nasl alcam blmiyorm

canım istersen siteye üye ol oradaki satıcılara özel mesaj at kredi kartının olmadığını söyle elbet birisi yardımcı olur. bankamatikten hesaplarına para yatırırsın bu seferde 5tl işlem ücreti alıyor bankamatik. yakın olsaydık ben sana kartımla alırdım arkadaşım.

Bayanlar benim bugün adetin 2.günü...24.günümde adet oldum..normalde 28 günde bir olurdum...bundan sonrakilerde 24 günde mi olur ki..yumurtlamam o zaman ayın 10 gibi mi olur ki.

canm benm de bugun 23. günüm kürtajdan sonra senin ne belirtin oldu adet için..
Gögüslerim acıdı akıntım çok oldu..gögüs uçlarım kenarları kabartılar çıktı..benim gebelikte hep tam tersi oluyo biliyomusun bunları yaşamıyorum ve ben hep hissediyorum gebe kaldığımı..

anla
anladım canm aynı benm yasadığım belirtiler demek ki hasta olcam ben :) ya artık hasta olacağıma sevinir oldum bu belirsizlik beni yedi vallla canm göğüs uçlarım cok acıyo göğüslerim cok dolgunlaştı acıyo kasık ağrım var bel ağrım var akıntım kahverengiye döndü kanamam daha öncesinde kırmızıydı hafif kanama oluyodu benm adetten önce de önce kahve akıntı gelir sonra sökülürdüm.. işin garibi ben de normalde adet olacağımda ne dolgunlaşma olur ne ağrı acı ne sızı yani gelince anlıyorum hasta olduğuumu canm ben de bir kez hamile kaldım ama ben de hissettim canm yanılmadım da ama sonu kötü oldu.. bu belirtilerden ne kadar süre sonra adetin baslaıdı canm

çok sağol canım ben ayın 10unda doktora gideceğim bakarsın yumurtaların durumunu soylerse o gun alırım eczaneden napıyım 10 adet falan

canm bu kür ne işe yarıyordu unuttum yapmaya devam ediyorum 10unda doktora gitcem bakalım ne dicek yumoş hakkında inşallah çoğalmıştırrr ve büyümüştürr

çok sağol canım ben ayın 10unda doktora gideceğim bakarsın yumurtaların durumunu soylerse o gun alırım eczaneden napıyım 10 adet falan

hadi inşallah canım ben onca doktora gittim hiç biri yumurtamın durumunu söylemedi sen biraz ısrar edersin. ayrıca uzayan akıntını yakalamaya çalış. işini garantiye almak içinde ov testi yap inşallah teker teker buraya yazarız hamileyim diye

Arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldım bende temmuzda kürtaj oldum ama doktor 2 ay korunma mi söyledi siz korunmuyormusunuz benim bebeğim 8 haftalik ti kalp atislarini alamadık o sebepten alındı ne yapmalıyım sizce ilk adetim 30 gün sonra geldi şu an 2. Yi bekliyorum ama yazdıklarınızı okuyunca beklemesem mi die düşünüyorum şimdi?

canım devlet söylemiyo gecen gün gttim. ama gene gitcem bakalım sölicekmi.. yoksa doğru özele özelde direk söylüyolar ne var ne yok içerde mlimi milimine söylüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…