- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 38
- 34
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.281
inş. Vrdır cnm benimde bugün 30 gün oldu boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve bendede beyaz akıntı var kan tahlili yaptırsana kesin çıkar o zamankürtajdan sonra 39. günüm bugün canım adet olmadım birde çok garip birşey oldu. test yapmıştım 2 gün önce. silik çizgi diğer tarafta çıktı kalın çizginin o yanında olması gereken o geniş yerde değil :S çok şaşkınım
ya canım bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama 40 gün olcak yarın ya bi yönden olsamda düzenimegeri dönsem diyorum ovulasyon testine başlıcam adet olsaminş. Vrdır cnm benimde bugün 30 gün oldu boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve bendede beyaz akıntı var kan tahlili yaptırsana kesin çıkar o zaman
ewet benimde hamileyken krem gibi sarımsı geliyordu ama kurtaajdan sonra adet görmeden hamile kalan çok var tekrar test yap bakalım kurtajdan sonra kaçıncı gün ilişkiye girdin ben altıncı gün doktor korunmana gerek yok dedi bende çok istiyorum hayırlısı olsun cnmya canım bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama 40 gün olcak yarın ya bi yönden olsamda düzenimegeri dönsem diyorum ovulasyon testine başlıcam adet olsamincir kürünü deniycem bütün şeyleri deniycem ama bu test çok şaşırdı beni ilk defa böle bişe gördüm silik çizgi ters yerde. aynı senin gibi bembeyaz akıntım var bu kürtaj olanlarda mı oluyor anlamadım bu kadar beyaz hayatımda hiç görmedim hamillikte bile sarımsı krem rengi gbiydi
canım ben 10. günden snra korunmadım kanamamda bitmiştiewet benimde hamileyken krem gibi sarımsı geliyordu ama kurtaajdan sonra adet görmeden hamile kalan çok var tekrar test yap bakalım kurtajdan sonra kaçıncı gün ilişkiye girdin ben altıncı gün doktor korunmana gerek yok dedi bende çok istiyorum hayırlısı olsun cnm
test bozuk olabilir.. tekrarlarsın sabahtan ilk idrarda yaparsan daha iyi olur.. daha öncesinde adet düzenin nasıldı..kürtajdan sonra 39. günüm bugün canım adet olmadım birde çok garip birşey oldu. test yapmıştım 2 gün önce. silik çizgi diğer tarafta çıktı kalın çizginin o yanında olması gereken o geniş yerde değil :S çok şaşkınım
bildiğim kadarıyla düzenli ateşini ölçüyorsun.. sabah akşam.. yumurtlama gününde ateşin hahif yüksek oluyor ama iyi taki etmek lazım çok küçük değerlerle artış oluyor..burda ateş ölçme tekniğini bilen var mı ve deneyip hamile kalan?
daha öncesinde 33 günde bir oluyordum. 40. günümde testte kopkoyu çizgi çıkmıştı o zaman öğrenmiştim.. ama şimdi test yaptığım gün 38. günümdü bozuk çıktı belkide anlmadm ztn o testi sevmemiştim :))))test bozuk olabilir.. tekrarlarsın sabahtan ilk idrarda yaparsan daha iyi olur.. daha öncesinde adet düzenin nasıldı..
evet canım bende 15 gündür ölçüyorum ama düşüşe geçtibildiğim kadarıyla düzenli ateşini ölçüyorsun.. sabah akşam.. yumurtlama gününde ateşin hahif yüksek oluyor ama iyi taki etmek lazım çok küçük değerlerle artış oluyor..
canım iki tane çizgi çıktı mı?kürtajdan sonra 39. günüm bugün canım adet olmadım birde çok garip birşey oldu. test yapmıştım 2 gün önce. silik çizgi diğer tarafta çıktı kalın çizginin o yanında olması gereken o geniş yerde değil :S çok şaşkınım
evet ama çizgi ters tarafta çıktı canım kalın çizginin hemen bitişiğinde kısa kalan yerdecanım iki tane çizgi çıktı mı?
21 temmuz da oldum.. seni de hatırlıyorum şubat annelerine yazıyordun sende bekledin baya ama kısmet olmadı işte..
ya canım bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama 40 gün olcak yarın ya bi yönden olsamda düzenimegeri dönsem diyorum ovulasyon testine başlıcam adet olsamincir kürünü deniycem bütün şeyleri deniycem ama bu test çok şaşırdı beni ilk defa böle bişe gördüm silik çizgi ters yerde. aynı senin gibi bembeyaz akıntım var bu kürtaj olanlarda mı oluyor anlamadım bu kadar beyaz hayatımda hiç görmedim hamillikte bile sarımsı krem rengi gbiydi
inşallah bebeğin seninledir canım..bende de hala devam edio su gibi akıntı bnm de hiç bi zaman olmamıştır böle bişi ilk defa gelio başıma hayırlısı olsun hakkımızda inşallah seviniriz ben 7. gün ilaç bitti bıraktım korunmayı dr bana korun dedi ama zaten bnm bebeğim tüp bebekdi gerek duymadım ne bileyim....8.10.12.14.16.18 günler ilişki oldu bzde de
Canim ben 33. Gun dayanamayip kan testi yaptirdim, halbuki kurtaj oldugu icin 40 gun beklemem gerekirdi. Sen de kan trsti yaptir hemen canin insallah alacagiz guzel haberlerinii[/QUOTE]canım benimde bugün 31. günüm.. sen testi ne zaman yapmıştın yaa akıntım var ve kasık ağrılarım var sadece ne zaman yapmalıyım sence test
cnm belirtilerin neler 2. de ve kürtajdan kaç gün sonra başladı[/QUOTE]Canim ben 33. Gun dayanamayip kan testi yaptirdim, halbuki kurtaj oldugu icin 40 gun beklemem gerekirdi. Sen de kan trsti yaptir hemen canin insallah alacagiz guzel haberlerinii
canım yumurtlama takibi tapıyor musun?kızlar bende bu ay kırmızıları gördüm malesef umudum eylül ayına kaldı. oysa ilk bebeğime ilk ay hamile kalmıştım. kolay hamile kalmak için neler önerirsiniz?
canım ben 10. günden snra korunmadım kanamamda bitmişti
merhaba kürtaj oldukdan kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin benim bugün 31.gün ve bende çok istiyorum tekrar hayırlısıylacanım yumurtlama takibi tapıyor musun?
merhaba kürtaj oldukdan kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin benim bugün 31.gün ve bende çok istiyorum tekrar hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?