kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

teşekkür ederim Allah hepimize sabır versin zor bir süreç. sana da çok geçmiş olsun bana desollet diye bir doğum kontrol hapı verdi 3 gün oldu biteli tekrar kontrol için adet olmayı bekliyorum.

banada normal hap verdi adet gör temizlen eğer geçmezse ya ameliyat yada doğum kontrol hapı kullanacağız dedi ((( hap falan kullanmak istemiyorum ya kızlar karnımdaki bu boşluk dolsun hemen hamile kalayım istiyorum.

doktor bnada bugun yumurta geliştirici hap vrerdi beklemek istemeyince hapın riskide ikiz bebek olma oranı yukseliyomuss ahh keskee

banada normal hap verdi adet gör temizlen eğer geçmezse ya ameliyat yada doğum kontrol hapı kullanacağız dedi ((( hap falan kullanmak istemiyorum ya kızlar karnımdaki bu boşluk dolsun hemen hamile kalayım istiyorum.
nasıl bir kistmiş ki ?ameliyat bana biraz abartı gibi geldi. benim drum önemsiz 5mm lik bir kist olduğunu söylemişti, i
hap kullandım mecburen yoksa adetim durmuyordu ayakta duracak halim kalmamıştı artık...Farklı bir dra görün bence drlar da bazen yanıltıcı şeyler söyleyebiliyorlar. bitkisel yöntemleri deneyebilirsin hap kullanmak istemiyorsan. ha bir de kistin gebelik için engel olmadığı da söyleniyor.

[QUOTE="zynpykta, post: 36507744, member: 6029sıkıntım canımbenm hep kahverengi lekelenmem vardı ve yogunlaştı kalbi durdugu gün.. ne olduu inşallah bir sıkıntın yoktur nasıl gidiyor gebelik
Canimm allaha sukur kanamam yada herhangi bir sıkıntım yok.. ama aklimdan atamiyorum olumsuz dusunceleri ister istemez.. o yuzden sordum hani kanama olmamasi kalbinin durmadigini gosterir mi diye. Alakasi yokmus anladigim kadariyla..[/QUOTE]

bnimde dusukten bi kç gun önce kahve rengi lekem gelmişti sonra düştü hamile kalmam 9 ayımı aldı yine aynı surec doktor bu sefer ilç erdı kolaylaştırmak için ins saglıkla tamam larsın hamileliğini

Kızlar bugün test yaptım ve negatif çıktı. hala daha adet olmadım sanırım hava değişimi etkiledi de gecikti. bebişe dair hiç bir belirtim yoktu ama adet gecikince umutlanmıştım ne yalan söyleyeyim ama beni asıl üzen dün eşimle eczaneye gittikten sonra inşallah hamile değilsindir demesi oldu, çok ısrar ettim nedenini söylemedi daha iyileşmedin, psikolojik olarak hazır değilsin falan deyip durdu. düşükten sonra zaten 2-3 ay istemiyordu onun dediği oldu ama şuan benim psikolojim daha kötü oldu.

Benimde ilk bebegimde esim cok istiyordu ben
daha erken diyodum sonra hamile kaldim 3 Aylikken kalbi durdugu için kurtaj oldum kurtajdan sonra esim istemiyo bu sefer ben istiyorum bence benim degil esimin psikolojisi bozuldu .

Canimm allaha sukur kanamam yada herhangi bir sıkıntım yok.. ama aklimdan atamiyorum olumsuz dusunceleri ister istemez.. o yuzden sordum hani kanama olmamasi kalbinin durmadigini gosterir mi diye. Alakasi yokmus anladigim kadariyla..
canım benimde bugün 31. günüm.. sen testi ne zaman yapmıştın yaa akıntım var ve kasık ağrılarım var sadece ne zaman yapmalıyım sence test[/QUOTE]
Canim ben 33. Gun dayanamayip kan testi yaptirdim, halbuki kurtaj oldugu icin 40 gun beklemem gerekirdi. Sen de kan trsti yaptir hemen canin insallah alacagiz guzel haberlerinii

Canimm ask olsun niye uzuluyorsun?? Hayir stres yasak. .v hem adet oldun mu sen? Benim de bu hamileligimde idrar negatif cikti. Esimde hamile oldugum zaman beni doktora gotururken bile diyor ki sen iyice kafayi bozdun keske bekleseysik biraz falan.. halbuki cok istiyor.. ama birsey olur diye hem kendine hem bana umut vermek istemiyor. Senin esinde sen umutlanip daha cok uzulme diye oyle soylemistir eminim.. hani seninle beraber o da uzulse sen bu sefer yikilirdin.. yani bende hamile kalmadigim iki ay oyle olmustu onun yuz ifadesini gormek olumdu benim icin. Eminim bu yuzden soylemistir.

Herkese merhaba arkadaşlar yazıları okuyamadım sadece bu başlığı görünce hemen yazmak istedim...15 Temmuzda hamile olduğumu öğrendim ve salı günü yanı 12 ağustosda kanamam başladı apar topar doktora gittik ve düşük yaptığımı öğrendim (( çarşamba günü kürtaj oldum ( 3 gün oldu henüz psikolojik ve vücut acım çok taze Kanamam hala devam ediyo...Ne yapacağımı hiç bilmiyorum...Sadece bebeğimi istiyorum ( Doktor 2 ay zaman verdi ama nasıl geçer bilemiyorum ki bir daha hamile kalabilirmiyim onuda bilmiyorum ...

Yaaa kizlar k. Bakmayin cevap cook zor yaziyorum telefondann offfff
canım bişey sorcam biraz özel ama korkumdan dolayı soruyorum özür dilerim .. kürtajdan kaç gün sonra birlikte olmaya basladınız eşinle ben 20 gün gecmesi gerek diye duydum ama doktora da soramadım şimdi eşim bazen yanasıyo ama sonra korkup vazgeciyoruz bişey olur diye

canım geçmiş olsun ben de 10 ağustosta düşük yaptım kürtaj oldum ama benm kanamam yok gibi bişey üzülme dicem ama daha cok yeni acın biliyorum söylenen kar etmiyor ben de daha alışamadım grip oldum ama hap içmek istemiyorum sanki hala hamileymişim gibi geliyor.. seni cok iyi anlıyorum ama inşallah biz de sağlıklı bi hamilelik gecirip bebeklerimizi kucaklıcaz en kısa zamanda.. biraz vücüdunun toparlanmasına izin ver kontrolünü ol doktorun baktı mı kürtajdan sonra yumurtalıklara ve rahmine onlar temizse de 2 ay beklemek anlamsız bence bana da aynısını dedi doktor ama ilk adetten sonra korunmıcam ben canım fiziken ruhen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman korunmayı bırak canım

( Çok saol canım seninde daha çok yeni sanada çok geçmiş olsun ...Bende hala folik asit içiyorum her sabahın alışkanlığı Ewt doktor kürtajdan sonra ultrasonda baktı temiz olduğunu söyledi..Salı günü randevu verdi tekrar kontrol için...İnşallah dediğin gibi olur da sağlıkla olur canım...Aklım şuan hep orda yada zamanla alışacakmıyız bilemiyorum ki...Doktorun yanında da çok ağladım oda beni rahatlatmak için git önce saçlarını boyat denize havuza gir 2 ay sonra hamileyim diye gel dedi...Olsunda ben 2 ay beklemeyede razıyım...Normal düşüklerde beklenmiyo belkide biz kürtaj olduğumuz için vücudumuzun toparlanması gerekiyo olabilir mi..Yada doktoruna göre de değişebilir..Şu zaman çabuk geçer inşallah biz ve bizim gibi durumda olanlara ((

bende istediğini biliyorum ama ne bileyim öylede diyince sanki ben zorla hamile kalmaya çalışıyorum gibi geldi çok üzüldüm tüm gece bunu düşünüp durdum sabahta o uyurken testi yaptım negatif tekrar uyuyamadım güya negatife hazırım sanıyordum ağlayamadım da öyle içimde kaldı. hala adet olmadım da yüzüm sivilce dolu göğüslerimin halka kısmıda pütür pütür hamilelik belirtisi yazıyor internette daha önce yoktu ama negatif sonuç çıktı çok kötüyüm şuan.

Benimde ilk bebegimde esim cok istiyordu ben
daha erken diyodum sonra hamile kaldim 3 Aylikken kalbi durdugu için kurtaj oldum kurtajdan sonra esim istemiyo bu sefer ben istiyorum bence benim degil esimin psikolojisi bozuldu .
aynı demek ki durumumuz, farkında değiller ama daha çok üzülüyoruz tepkilerine işte ah şu erkekler.

sağol canım.. ben de bırakmadım folik asiti doktor da bırakma dedi zaten sana zararı yok dedi .. canım senin bebek kürtajla mı alındı yoksa içini mi temizlediler sadece benm bebeğim hastaneye yatmıştım ertesi sabah tuvalette düştü kendi benm sadece içimde kalan parcasını almışlar beni tekrar çağırmadı da kontrol için 1 2 ay korun sonra hemen hamile kalırsın dedi kaç haftalıktı bebeğin

kızlar hepimiz aynı dertlerden müzdaribiz biz de yeniden başladık çalışmalara eşim benim de arada moralimi bozuyo bi istiyo gibi bi istemiyo gibi birbirimize bol boolll dua edelim inşallah hepimizin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatları olsun Rabbim şefkat ve merhametiyle muamele etsin bizlere inşallah....

Bir gün önce kasıklarım ağrıyodu canım...Salı sabah kalktığımda lavobaya gittim ve kanamayla birlikte büyük bi parça düştü ve gün boyu devamı geldi doktora gittiğimizde kese hala duruyodu ama kalp atışı yoktu..zaten kalp atışınıda hiç duyamadım bebişimin ( ...6.5 haftalıktı ama kese 5.5 haftada büyümesini durdurmuş 1 haftadır kesede büyümemiş...Keseyi kürtajla aldılar hepsi birlikte içimide temizlediler..Ben düşük yaptığımı öğrenince şoka girmişim hemen kürtajıda kabul edemedim..doktora ağlayıp açılmam lazım dedim o yüzden ertesi günü oldu kürtaj..ama gün boyu kanamam ve parçalar gelmeye devam etti hep..Bi kendine gel vücudun biraz dinlensin ondan 2 ay sonra hamile kalabilirsin dedi..Ama çok korkuyorum şimdi tekrar hamile kalabilirmiyim kalırsa aynı şeyler olurmu çok alıştırmışız kendimizi bebişimize ama nasip olmadı ( Peki senin kürtajdan sonda kanaman ne kadar sürdü canım ?

ben de düşmeden 1 gün önce duydum kalp atışını duymadığın daha iyi canım emin ol.. benm kese düşmüş direk o yüzden tam kürtaj değil sanırım sadece 1 parca aldım dedi doktor kürtaj akşamı bitti benm kanamam canım şimdi arada sırada akıntı gibi geliyo günlük pedi batıracak kadar.. rahim de yumurtalıklar da temizmiş ben 2 ayı da beklemicem sadce adetimi olayım istiyorum 1 kez

Hadi inşallah canım düşükten 4-6 hafta sonra ilk adet bildiğim kadarıyla..Rahimde temiz olduğu için hamile kalma şansın daha fazla diyo doktor..Hayırlı haberler inşallah senden..Ben biraz toplayım kendimi çok çok yeni daha 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…