kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

bugün dr a gittim ben de 30 mayıs ta kürtaj olmuştum bekleme artık eğer kendini hazır hissediyosan dedi ben de hesap kitap işine başladım inşallah yakında iyi haberlerimizi yazalımmmm

hadi hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda içinde bebişin kıpır kıpır olur burda mide bulantıları baş dönmeleri aşermeler konuşuruz. bende 16 haziranda kürtaj olmuştum. ama geçen ay olmadı malesef bu ay bakalım inşallah olur. ama karnımı bir görseniz maşallah 6 aylık gibi çıktı bu nasıl iştir anlamadım.bu karınla hamile kalırsam 9 ay sonra ne olurum acep bilemedim şimdi.

Insaallah hayirlisiyla gelir bebisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım inşallah artık burda yazdıklarıma bakıp oldu çok şükür oldu demek istiyorum. 11 ağustosa az kaldı, doğum günüm o gün hediyem bebeğim olur inşallah diyorum hep. Bat 15 ağustos hissedermiyim ki olursa. Rabbim inşallah isteyen herkese verir. sağlıklı sıhatli minicik minicik bebeişler

benim de şişmişti karnım zamanla indi sebebi iltihapmış meğersem ben de mutlu oluyodum göbüşü gördükçe inşallah kocamaaannn olur göbüşler =))

benim de şişmişti karnım zamanla indi sebebi iltihapmış meğersem ben de mutlu oluyodum göbüşü gördükçe inşallah kocamaaannn olur göbüşler =))

iltahap mı ben kilo aldım diye düşündüm gerçi bir ara bebeğin birini içerde unuttu diyede düşünmedim değil yani ama ultrasyonum temiz çıkmıştı.

canım bana doktor ilişki yasak demediii yaa

Iliskiyi cnim enfeksiyon amacli yasak koyuyolar Allaah korusun rahimde enfeksiyon cok kotu bisey cunku yani dr bana soyledigi bu dogrultudydi evet canim insan kafaa daagitmak icin is ariyo kendine amaa kendini yormaadan yaapbilegin ugraaslar bul canim yine olacak evlatlarimiz sen uzulme

canım sen adet oldun mu? adetin eski adet tarihiyle bir ilgisi var mı pekii? bana öle söleyenler oldu eskiden ne zaman olduysan o tarıhte olursun diolar

Yok canim ya benim biraz sikintili gecti 28 gun kurtjdan sonra kanamam oldu en son gittigim dr bi ilc verdide oyle kesildi kanamam fakat bi 15 20 gune bekliyorum evet onceden 30 gunde bir oluyosaan yine ayni peryotta ilerliyomus kurtaj oldugun gunu son adetin ilk gunu olarak aliyormussun

ben ilk adetimi oldum ve temizledim canım. biter bitmez bi kere çalışma oldu. doktor 3 ay dedi ama yok hamileleri görünce bebeğimi hatırlayıp benimde karnım böyle olacaktı bebeğimin tekmelerini hissedecektim diyorum. o yüzden 3 ay falan bekleyemeyeceğim. biliyorum belki acele ediyorum ama napayım kızlar hak verin bana beni en iyi siz anlarsınız :26: Neyse konumuza dönelim adet bitiminde hamile kalmak çok zor benimde yum günümü bulmam lazım. eskiden 34 günde bir regl olurdum şimdi tam zamanında oldum acaba yumoşum ne zaman çatlar. tam zamanı bulabilsem kolay hamile kalırım ilkinde öyle olmuştu tam yum zamanı sık ilişki oldu hop hamile kaldım. bu ayda bulurum inşallah buraya hepimiz mutlu haberlerimizi teker teker yazalım. zaten sizden ve eşimden başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum.

Aynen canım bende 16 temmuzda ilk adetimi oldum ve çalışmalara başladık hatta adet önceside başlamıştık ama adet gördüm bir şey çıkmadı ondan benim döngümde 30 gündü hep tam zamanında gelirdi ilk adetimi 28 gün üzerine oldum ve normalde 7-8 gün sürerken 4 gün sürdü ve bitti. Yumoş tarihimi ben 28 günlük döngüyle hesapladım ve akıntılarımda hesaplamalarıma göre geldi canım ama ne olur ne olmaz diye 30 na görede hesap yapmıştım ve 28'inin tarihinde çalışmalara başlayım 30 döngüye göre olan tarihleride değerlendiriyorum şuan gerçi biz haftada en az 3-4 kez birlikte oluyoruz yani illa hesap yapmama gerek yok ama olsun birde hesap yapınca ve o günler birlikte olamazsam üzülüyorum ben. Hadi bakalım hayırlısıyla bu ay bol hamişli olacak burası hamilelikte yaşadıklarımızı konuştuğumuz bir yere dönecek dün rüyamda ikizlerim vardı biri babası gbi kokuyor diyordum millete yürüteçte geziyorlardı kabak kafalılarım çok mutlu uyandım kısmet belki gerçek olacaktır. Birde benim düşük yaptığım zamandaa ikizdi bebişler acaba onlarmıydı diyede geçmedi değil içimden doğsalar nasıl bir şey olacaklar çok merak etmiştim.

Anladım cnım ama banada aynı senin gibi yum günü yaparsam kesin tutacakmış gibi geliyor. bizde eşimde haftada 4 kere birlikte oluyoruz ama adamı cinsel perhize sokmak istiyorum yum zamanı 5 6 günlük perhizi olsa spermler çoğalır kesin hamiş kalırım gibi geliyor. rüyalarını hayra yor canım kaybettiğin bebeklerin olarak düşünme geçmişe değil geleceğe bakalım inş güzel haberlerimizi bu ayın sonunda buraya yazalım

Evet canım pozitif düşünelim ilki ikizdi demekki ikiz sansim bayağı yuksek demekki gene ikizlerim olacak inşallah. Beş altı gun çok değil mi canım genelde gun aşirı ilişki öneriliyor böyle durumlar için bilemedin 2. Hem bazen akınti içinde birike biliyormuş o zaman yumoşu kaçırısın belki genede sen bilirsin tabi

inşallah canım bende ikiz çok istiyorum gerçi iki tarafında sülalesinde yok ama rabbim ol der olur inş. evet gün aşırı daha iyi ama bi yerde okumuştum 5 6 gün cinsel perhiz olursa spermler birikip şansımız daha da artar diye.

Kizlaar merhaba :) hepinizin gecmis bayramini kutlarim :) uzun süre birsey yazamadim cevap veremedim k. Bakmayin, cok hastaydim 10 gundur. 7 gun caydir corbadir antibiyotiksiz iyilestim sandim bayramin 1. Gunu disari ciktik kulagima bi haller oldu. Meger iltihap olmus boğazımdan kulagima kadar. vallahi ben böyle agri cekmedim. Sonunda acilde antibiyotik verdiler. Kullandim cok korkarak. Bugun iyiyim allaha sukur. Doktora da gittim bugun doktorumu degistirdim. Simdiku doktorumdan cok memnunum. Bu sefer ustten baktilar bebek de gorundu :) haftaya da kalp atisi duyulacak insallah :) kizlar bazi grup antibiyotikler bebegi etkilemiyormus. Bu arada kan pihtilasmasi sorununu da sordum. Hamileyken test yapilmiyormus. tedbir olarak ilac baslanabilir mi diye sordum. Test olmadan da ilac yada igne olmuyormus. Yeni arkadaslara gecmis olsun. kizlar lutfen kimse uzmesin kendini. Allah oyle buyuk ki en daraldiginiz anda bir isikla aydinlatiyor dünyalarımizi. Allahim dualarimizi kabul etsin. Hepimizin doldursun kucaklarini tez zamanda. hepinizi coook öpüyorum sevgiler

Hayirlisiyla o kalp sesinide duyarsin canim rabbim kucagina almayi nasip etsin

kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle deneyin canım çünkü böyle durumlarda kadınların hissettikleri gibi davranmaları şansı arttırıyormuş. Kafan öyle rahat edecekse öyle çalışın çünkü olmazsa işte böyle deneseydik olurdu gibi bir şüphen olmaz hemde stresin daha az olur. ikiz içinde gönlüne göre olsun kadının ailesinde ikiz varsa olur demişti doktor bana benim teyzelerim ikiz eşiminde kuzenleri ve kardeşi ikiz gerçi ama o etkilemiyormuş. bende çocukluğumdan beri hep isterim ikiz helede bir kız bir erkek olursa hep demişimdir 2 doğumda 4 çocuk istiyorum ben diye nasip gönlümüze göre olur inşallah yeterki olsun tekte olsa canımız olacak

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun geçmiş olsun ayrıca iyisindir inşallah şimdi. Bebiş ilk pozunu verdi demek, sıra pıt pıtlarda annesi onlarıda duydun mu daha da rahatlarsın ben duyamamıştım ilk kalp atışını zaten 6 haftalıkken öğrenmiştim o hafta kalbi durmuş kısmet demek alacak nefesi yokmuş bu dünyada, bakalım bu hafta yumoş haftam inşallah yola çıkmıştır benim bebişte ayın 15'ie kadar nasıl sabredecem bilemiyorum içim içimi yiyor heyecandan bol bol dua ediyorum rabbim hayırlısıyla verir umarım.

Benimde ikizdi bebeklerim sanirim ikiz olma sansimiz yuksek iliski gun asiri arkadaslar uzun sure ara vermekte sperm kalitesini dusuruyormus

Benimde ikizdi bebeklerim sanirim ikiz olma sansimiz yuksek iliski gun asiri arkadaslar uzun sure ara vermekte sperm kalitesini dusuruyormus

evet zaten kadında ikiz olması gerekirmiş doktor bana ilk bebek ikizse diğer hamileliklerde de %70 ikiz şansın var dedi hadi hayırlısı olsun inşallah düşünsene burda hem bebiş hemde ikiz haberi verdiğimizi ne güzel olur çift üzüntü yaşaıştık çift sevinç yaşarız bu kezde

ya kızlar ne yapayım ben o zaman eşime perhiz yaptırmayayım mı? tam yum zamanı gün aşırı mı yapayım yoksa bu ay boyunca mı gün aşırı yapayım? dün bir deneme oldu bugun kasıklarım çok ağrıyor tuttu mu acaba? birde deneme dün gece oldu denemeden sonra bugun gece bir damla kan geldi bu neyin nesidir bebek tuttu mu acaba?

canım benim sen bilirsin ama gün aşırı olsun dediklerini biliyorum genelde herkese o öneriliyor ama kasık ağrısı ve kanama birden olmaz belki zorlanmışsındır ya da tahriş olmuştur çünkü yerleşme bir kaç gün sonra oluyor o zamana kadar kanama olur mu çoğu kişi adete bir hafta kala ya da adetten sonra görüyor yerleşme kanamasını daha erken göreni duymadım hiç. ama inşallah tutmuştur ve bebiş gelir.:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…