- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Canim zoruma gitti tek basina gitmek. Bi de kurtaji oldugun hastane.. hep birlikte gelmis ciftler. Uzun surdu isin. Ultrason icin cik bekledim. Ciktigimda kimse kalmamis. otoparkda bile az araba vardi. Oturdum agladim valla. Zorla geldi beyimiz kavga ettik agzima geleni saydim çok zoruma gitti yaptigi. Sabah da iyi degildik zaten moral verecegine iyice bozdu. Iste elimde degil uzulmemek istiyorum stres yapmamak istiyorum ama..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle katılıyorum sana. Arayıp geçmiş olsun diyenleri elime geçirsem dövecektim o kadar sinirleniyordum. Oysaki onların yaptığı bir şey yoktu, aramasalarda bak bak aramadı diyecektim belki ama ilk 2 hafta çok kötü hissettim kendimi onlarıda hep kıskançlıktan, nispetten aramış gibi hissediyordum allaha şükür artık öyle değilim ama sıcağı sıcağına farkte edememişim. Böyle durumları en iyi yaşayanlar anlar o yüzden ben bu siteyle aştım hissettiklerimi bu site sayesinde teselli buldum tek değilmişim dedim acımı hafifletti burası o yüzden mutlu haberide kesinleşince burda paylaşamcam ilk olarak ve dediğin gibi ilk 3 ay da burası dışında kimseye söylemeyecem.
Yok canim ya kendi isinden dolayi bu aralar stresli zaten hala idrak edemedi. Sevinc bile yaşamadik. Bana durup durup hamileligi abartiyorsun diyor dikkat ediyorum ya. Onu dolamis diline halbuki yok oyle birsey. Dillendirmiyorum bile. Gecen hastaneye gittigimde de yalniz gittim. Aradim alsin diye. Arabasini ortagina vermiş ortagi nisanlisini hastaneye goturecekmis lafa bak. Hastane yakin ama cok ters yurume mesafesi var gunesin altinda yurumustum riskli oldugunu da biliyor. Moralim çok
K bozuk valla.
ay acnım çok sevindm yaa. bebeğin durumu nası şuan düşük riski varmıı banada 3 ay bekle dedi doktorr rahim kendini toparlamışmı durumun nasıl ynii
Canim bebis gorunmedi cok yeni daha. o da 10 gun sonra gorunecek insallah. Ama su anda hersey normal gidiyor. Tabiki risk var diyor doktorlar. Ama ben icimu ferah tutmaya çalışıyorum canim olmayacak diye de birsey yok cunku. Benimki adet gormeden hamile kaldigim icin sıkıntılı canim. Rahim toparlamis zaten rahim toparlamazsa gebelik olusmazmis.
Agdadan hic cnim acimaz benim aci sorun diil enfeklsiyon olurmu die
.......
Ben de katılıyorum canim gercekten oyle. ama soylememek icin bir sebep de nazar. Valla kiminin gozu goz degil. ben çok korkuyorum nazardan. soylemeyin kizlar ben soylemedim.
Bol bol oku hem kendine hem bebeğine inşallah sağlıkla sıhhatle alacan kucağına. Malesef bizim insanımız böyle bir maşallahı bir küçük duayı çok görüyorlar. Annemde beni çok uyarıyor nazar yüzünden bırak insanlar kendileri anlasınlar o zamana zaten bebek kendini toparlar sende bol bol kendine okursun diyor hep. Sende söyleme hiç anlaşılacak zamana gelince kendiliğinden öğenirler. İnşallah bizimde saklayacağımız günler yakındadır.
Kizlaar, kesemiz gorundu degerim 2800e cikmis doktor normal seyrediyor dedi :) 10 gun sonra bebisi de gorcem insallah. Hersey iyi guzel de esim cok ilgisiz bu sefer kafayi yicem. Bugun hastaneye birakip gitti sabahtan beri yalniz bekledim almaya gelmeyecekti bile. Kavga ettik psikolojim bozuk zaten bağıra bağıra boğazım acidi valla.. pfff. Hevesi kacti sanirim. Ama bu yuku tek basina tasimak da cok zoor.
Oh masallah 10 gun sonra meleginide gorursun ins tahmini kac haftalik dedi doktor cnm benim 6 hafalikken israrim uzerine vajinal bakmisti kalp atimini gormustuk ins herseyin cok guzel olur tatlim sen sakim kendini strese sokma yeter bende 30 haftaya girdim yarin ilk nst var bakalim hadi hayirlisi ins sizde bu gunlere gelir kucagimiza aliriz hepimiz
insallah siradaki hamilelik sen de canim.2 numara sen olacakmissin gibi:) hayirlisi olsun..Bn adetimi oldum bitti sogan kurune basladim hergun bi bardak iciyrum aksamlari dua ediyrum rabbime nasip etsin diye ovulasyon testi bile aldim
Srnin testler nasil
ben bebegimi dortbucuk aylikken kaybettim.3 ay deil 6 ay solemicem.gebeligim belli olana kadar kimseye soylemicem..We Aysel teyzemin 3 gelini var 3 te 2 yasanmis,en zoruda kotu haberi paylasmak degilmiydi,herkeze hamileyim demek cok guzeldi,sonrasinda kalp atisi alinamiyo, risk var ve aldiricaz demek yormadimi hepimizi tek tek, her keze ayni seyi tekrar tekrar anlatmak o aciyi tekrar yasatmadimi bize,Ben diyorumki ilk 3 ay kimseyle paylasmayalim hamileligimizi burada paylasalim sewinelim konusalim..
canim esinin sana destek olmasinj beklemen cok dogal..ama bu tur seylere stres tapma bebek com etkilenio kaldirmio onlarin minicik bunyeleri..ben cok pismanim gereksiz seylere stres yaptim uzdum kendimi bebegiimin minicik kalbinj de strese soktm.bidaha gebelik yasarsam kesinlikle sadece kendimi ve bebegimi dusunecem..stres sikinti yapmicam..senin de cok mutlu olman gerekio suan.allah cok bekletmedi seni.hicbirsey umrunda olmasin.Canim zoruma gitti tek basina gitmek. Bi de kurtaji oldugun hastane.. hep birlikte gelmis ciftler. Uzun surdu isin. Ultrason icin cik bekledim. Ciktigimda kimse kalmamis. otoparkda bile az araba vardi. Oturdum agladim valla. Zorla geldi beyimiz kavga ettik agzima geleni saydim çok zoruma gitti yaptigi. Sabah da iyi degildik zaten moral verecegine iyice bozdu. Iste elimde degil uzulmemek istiyorum stres yapmamak istiyorum ama..
insallah siradaki hamilelik sen de canim.2 numara sen olacakmissin gibi:) hayirlisi olsun..Bn adetimi oldum bitti sogan kurune basladim hergun bi bardak iciyrum aksamlari dua ediyrum rabbime nasip etsin diye ovulasyon testi bile aldim
Srnin testler nasil
ben bebegimi dortbucuk aylikken kaybettim.3 ay deil 6 ay solemicem.gebeligim belli olana kadar kimseye soylemicem..We Aysel teyzemin 3 gelini var 3 te 2 yasanmis,en zoruda kotu haberi paylasmak degilmiydi,herkeze hamileyim demek cok guzeldi,sonrasinda kalp atisi alinamiyo, risk var ve aldiricaz demek yormadimi hepimizi tek tek, her keze ayni seyi tekrar tekrar anlatmak o aciyi tekrar yasatmadimi bize,Ben diyorumki ilk 3 ay kimseyle paylasmayalim hamileligimizi burada paylasalim sewinelim konusalim..
canim esinin sana destek olmasinj beklemen cok dogal..ama bu tur seylere stres tapma bebek com etkilenio kaldirmio onlarin minicik bunyeleri..ben cok pismanim gereksiz seylere stres yaptim uzdum kendimi bebegiimin minicik kalbinj de strese soktm.bidaha gebelik yasarsam kesinlikle sadece kendimi ve bebegimi dusunecem..stres sikinti yapmicam..senin de cok mutlu olman gerekio suan.allah cok bekletmedi seni.hicbirsey umrunda olmasin.Canim zoruma gitti tek basina gitmek. Bi de kurtaji oldugun hastane.. hep birlikte gelmis ciftler. Uzun surdu isin. Ultrason icin cik bekledim. Ciktigimda kimse kalmamis. otoparkda bile az araba vardi. Oturdum agladim valla. Zorla geldi beyimiz kavga ettik agzima geleni saydim çok zoruma gitti yaptigi. Sabah da iyi degildik zaten moral verecegine iyice bozdu. Iste elimde degil uzulmemek istiyorum stres yapmamak istiyorum ama..
Bu arada site yuklu tlfnuma ama sag altta veya herhangibi bi yerde yazmiyo alinti yapmak icin hic bir sey?
insallah siradaki hamilelik sen de canim.2 numara sen olacakmissin gibi:) hayirlisi olsun..
ben bebegimi dortbucuk aylikken kaybettim.3 ay deil 6 ay solemicem.gebeligim belli olana kadar kimseye soylemicem..
canim esinin sana destek olmasinj beklemen cok dogal..ama bu tur seylere stres tapma bebek com etkilenio kaldirmio onlarin minicik bunyeleri..ben cok pismanim gereksiz seylere stres yaptim uzdum kendimi bebegiimin minicik kalbinj de strese soktm.bidaha gebelik yasarsam kesinlikle sadece kendimi ve bebegimi dusunecem..stres sikinti yapmicam..senin de cok mutlu olman gerekio suan.allah cok bekletmedi seni.hicbirsey umrunda olmasin.
Kizlaar, kesemiz gorundu degerim 2800e cikmis doktor normal seyrediyor dedi :) 10 gun sonra bebisi de gorcem insallah. Hersey iyi guzel de esim cok ilgisiz bu sefer kafayi yicem. Bugun hastaneye birakip gitti sabahtan beri yalniz bekledim almaya gelmeyecekti bile. Kavga ettik psikolojim bozuk zaten bağıra bağıra boğazım acidi valla.. pfff. Hevesi kacti sanirim. Ama bu yuku tek basina tasimak da cok zoor.
Canim sana bi onerim war en guzel kafa dagitma yontemi bebek alisweris sitelerini dolasmak,cok iyi gelir eminim bebisine ciciler bakmak
ins duyacaksin cnm onemli olan ultrason olcumleri 10 gun sonra gorunur bak soyliyim kalp atisini duyduktan sonra yine merak edecegin bir suru seylet olacak tarama testleri ayrintili ultrason devaminda ise hareketleri ben biraz gec hissetim 6 aya dogru o zamana kadar deli oldum :) cok baska biseymis u annelik simdi anliyorim canim annemi kiyamam simdi senin bulantilarda baslarCanim doktor degere gore 4 haftalik dedi ultrason 5 haftalik diye rapor yazdi hic bilmiyorum. Keske duysamm o kadar cok istiyorum ki duymayi duysam bi nebze rahatlayagim ama. Canim maasallah sana yaa bugunleri de gorduk allaha sukur darisi tum istiyenlerin basinaa insallah yarin hersey cok guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?