kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Aman bitanem dikkat et aglaama bende hep yalniz gittim geldim ciflet vrdi ama olmuyo zorla bisi dusundurup yaptirim yapma gucumuz yokki zorla gelecegine hic gelmesin amannn de gec

.......

Ben de katılıyorum canim gercekten oyle. ama soylememek icin bir sebep de nazar. Valla kiminin gozu goz degil. ben çok korkuyorum nazardan. soylemeyin kizlar ben soylemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banada ayni seyleri soyluyodu o ve ailesi ama kaybedince bebekleri demekki dikkat etmek gerekiyomus dedi ama is isten gecmisti her haftasonu beni 4 saattlik yola ailesinin yanina goturuyodu abartma deyip deyip ama sen umursama dikkat et cnim ve hicc bozma moralini baktin can sikiyo gec odana bebek siteleri gez gunluk yaz kuzum sevdigin ark ailenle konus rahatla moral bozmak kotu bisi

.......

ay acnım çok sevindm yaa. bebeğin durumu nası şuan düşük riski varmıı banada 3 ay bekle dedi doktorr rahim kendini toparlamışmı durumun nasıl ynii

Canim bebis gorunmedi cok yeni daha. o da 10 gun sonra gorunecek insallah. Ama su anda hersey normal gidiyor. Tabiki risk var diyor doktorlar. Ama ben icimu ferah tutmaya çalışıyorum canim olmayacak diye de birsey yok cunku. Benimki adet gormeden hamile kaldigim icin sıkıntılı canim. Rahim toparlamis zaten rahim toparlamazsa gebelik olusmazmis.

Hic canini skma kocanida bosver onemli olan karnindaki can insanin yuregi nasil yaniyo erkekler anlsmaz

Agdadan hic cnim acimaz benim aci sorun diil enfeklsiyon olurmu die

.......

Haa yok canim jiletten daha guvenilir o konuda agda. Ama zor olur gibi geldi bana gerci yogun degilse ne olacak. Agda yap sen o zman en temizi canim. Jileti bulastirma boşuna.

Bol bol oku hem kendine hem bebeğine inşallah sağlıkla sıhhatle alacan kucağına. Malesef bizim insanımız böyle bir maşallahı bir küçük duayı çok görüyorlar. Annemde beni çok uyarıyor nazar yüzünden bırak insanlar kendileri anlasınlar o zamana zaten bebek kendini toparlar sende bol bol kendine okursun diyor hep. Sende söyleme hiç anlaşılacak zamana gelince kendiliğinden öğenirler. İnşallah bizimde saklayacağımız günler yakındadır.

Evet canim benim dilim yandi ya bi kere. Ozellikle duymasini istemedigim insanlar var. Allahim dua ediyorum insallah tez zamanda alacagiz guzel haberlerinizi canim

Oh masallah 10 gun sonra meleginide gorursun ins tahmini kac haftalik dedi doktor cnm benim 6 hafalikken israrim uzerine vajinal bakmisti kalp atimini gormustuk ins herseyin cok guzel olur tatlim sen sakim kendini strese sokma yeter bende 30 haftaya girdim yarin ilk nst var bakalim hadi hayirlisi ins sizde bu gunlere gelir kucagimiza aliriz hepimiz

Canim doktor degere gore 4 haftalik dedi ultrason 5 haftalik diye rapor yazdi hic bilmiyorum. Keske duysamm o kadar cok istiyorum ki duymayi duysam bi nebze rahatlayagim ama. Canim maasallah sana yaa bugunleri de gorduk allaha sukur darisi tum istiyenlerin basinaa insallah yarin hersey cok guzel olur

insallah siradaki hamilelik sen de canim.2 numara sen olacakmissin gibi:) hayirlisi olsun..

ben bebegimi dortbucuk aylikken kaybettim.3 ay deil 6 ay solemicem.gebeligim belli olana kadar kimseye soylemicem..

canim esinin sana destek olmasinj beklemen cok dogal..ama bu tur seylere stres tapma bebek com etkilenio kaldirmio onlarin minicik bunyeleri..ben cok pismanim gereksiz seylere stres yaptim uzdum kendimi bebegiimin minicik kalbinj de strese soktm.bidaha gebelik yasarsam kesinlikle sadece kendimi ve bebegimi dusunecem..stres sikinti yapmicam..senin de cok mutlu olman gerekio suan.allah cok bekletmedi seni.hicbirsey umrunda olmasin.

insallah siradaki hamilelik sen de canim.2 numara sen olacakmissin gibi:) hayirlisi olsun..

ben bebegimi dortbucuk aylikken kaybettim.3 ay deil 6 ay solemicem.gebeligim belli olana kadar kimseye soylemicem..

canim esinin sana destek olmasinj beklemen cok dogal..ama bu tur seylere stres tapma bebek com etkilenio kaldirmio onlarin minicik bunyeleri..ben cok pismanim gereksiz seylere stres yaptim uzdum kendimi bebegiimin minicik kalbinj de strese soktm.bidaha gebelik yasarsam kesinlikle sadece kendimi ve bebegimi dusunecem..stres sikinti yapmicam..senin de cok mutlu olman gerekio suan.allah cok bekletmedi seni.hicbirsey umrunda olmasin.

Saadetbaysal canim erkekler ne yazikki bizimli bir cok konuda empati kuramiyo,sen sadece bebegine ve kendine odaklan ve sakin ol eminim anliycaktir hatasini,sen bu guzel hediyeyi beklemeden aldin we simdi sabir edip bekleme zamani

Bu arada site yuklu tlfnuma ama sag altta veya herhangibi bi yerde yazmiyo alinti yapmak icin hic bir sey?

Bu arada site yuklu tlfnuma ama sag altta veya herhangibi bi yerde yazmiyo alinti yapmak icin hic bir sey?

Deneme yapiyorum :)

Ins bnimde olur nasip kismet rabm nasip eder ins hepimize bnde annemden baska kimseye demicem artik gözden korkuyorum

Canim sana bi onerim war en guzel kafa dagitma yontemi bebek alisweris sitelerini dolasmak,cok iyi gelir eminim bebisine ciciler bakmak

Canim sana bi onerim war en guzel kafa dagitma yontemi bebek alisweris sitelerini dolasmak,cok iyi gelir eminim bebisine ciciler bakmak

Canim kendimi alistirmak istemiyorum. Hiic aklima bile getirmiyorum biliyor msun yok gibi davraniyorum. Cok yiprandim sahiplenmek insani mahvediyor. Kafami dagitamam ki ben varim yogum bi esim var. Üniversitede okuyordum yarida biraktim onun icin. Simdi kocaman evde yalniz basima oturuyorum.. siz de olmasaniz anlattigim da kimse yok.

ins duyacaksin cnm onemli olan ultrason olcumleri 10 gun sonra gorunur bak soyliyim kalp atisini duyduktan sonra yine merak edecegin bir suru seylet olacak tarama testleri ayrintili ultrason devaminda ise hareketleri ben biraz gec hissetim 6 aya dogru o zamana kadar deli oldum :) cok baska biseymis u annelik simdi anliyorim canim annemi kiyamam simdi senin bulantilarda baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…