kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Kizlar bir onerim olacak kiz kizayiz simdiden afedersiniz. Adet olduktan sonra biliyorsunuz beyaz renkte akintilarimiz geliyor bi kac gun. Akintiniz başladığından itibaren kontrol edin elinizle sıvıyı. Sivi mukus kivamina geldiginde ne zamanki iki parmaginizin arasinda uzayarak sünüyor o gun yumurtlama gununuz. Ben iki hamileliğimde de bu yontemi kullandim. Daha once bilemiyordum yumurtlama gunumu 3 ay hamile kalamadim. yumurtlama gununuz oldugu gun iliskiden sonra poponuzun altina yastik koyun hic kalkmadan ve en az yarim saat en fazla 1 saat bekleyin sonra cekebilirsiniz. Ama peceteyle iyice silmeyin. Hemen banyo olmayin. Insallah faydasi olur kizlar paylasmak istedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bn adetimi oldum bitti sogan kurune basladim hergun bi bardak iciyrum aksamlari dua ediyrum rabbime nasip etsin diye ovulasyon testi bile aldim

Srnin testler nasil

Ovulasyoon testi aldm bugun 7,gunim 11.gun yapim akintidan takip edemiyrum bn denicm

Arkadaslar ya bu yil dusukler fazlalasti? yada biz bunu yasadigimiz icin daha cok dikkatimizi cekti? Algida secicilik yani yadaa Eskileri 3 ay kimseye soylemeyin derken bunu yasanan dusuk tecrubelerinden oturu soyluyordu (bence oyle) ben cok sewdigim bir teyzem aradi gecmis olsun diye hollandada yasiyo kendisi,uzulme dedi benim 2 gelinimde ilk bebeklerini dusurduler,sonrada saglikli cocuklari olmus

ay acnım çok sevindm yaa. bebeğin durumu nası şuan düşük riski varmıı banada 3 ay bekle dedi doktorr rahim kendini toparlamışmı durumun nasıl ynii

We Aysel teyzemin 3 gelini var 3 te 2 yasanmis,en zoruda kotu haberi paylasmak degilmiydi,herkeze hamileyim demek cok guzeldi,sonrasinda kalp atisi alinamiyo, risk var ve aldiricaz demek yormadimi hepimizi tek tek, her keze ayni seyi tekrar tekrar anlatmak o aciyi tekrar yasatmadimi bize,Ben diyorumki ilk 3 ay kimseyle paylasmayalim hamileligimizi burada paylasalim sewinelim konusalim..

çok fazla olmaya başladı canım ya etrafımda herkes böyle neden bilmem

Arkadaslar cewap verdiginiz msj ekliyorsunuz ya msjniza ben yapamiyorum,yardim edermisiniz nasil ekleyebilirim? telefondan giriyor siteye acaba ondanmi?

Kesinlikle katılıyorum sana. Arayıp geçmiş olsun diyenleri elime geçirsem dövecektim o kadar sinirleniyordum. Oysaki onların yaptığı bir şey yoktu, aramasalarda bak bak aramadı diyecektim belki ama ilk 2 hafta çok kötü hissettim kendimi onlarıda hep kıskançlıktan, nispetten aramış gibi hissediyordum allaha şükür artık öyle değilim ama sıcağı sıcağına farkte edememişim. Böyle durumları en iyi yaşayanlar anlar o yüzden ben bu siteyle aştım hissettiklerimi bu site sayesinde teselli buldum tek değilmişim dedim acımı hafifletti burası o yüzden mutlu haberide kesinleşince burda paylaşamcam ilk olarak ve dediğin gibi ilk 3 ay da burası dışında kimseye söylemeyecem.

Kizlaar, kesemiz gorundu degerim 2800e cikmis doktor normal seyrediyor dedi :) 10 gun sonra bebisi de gorcem insallah. Hersey iyi guzel de esim cok ilgisiz bu sefer kafayi yicem. Bugun hastaneye birakip gitti sabahtan beri yalniz bekledim almaya gelmeyecekti bile. Kavga ettik psikolojim bozuk zaten bağıra bağıra boğazım acidi valla.. pfff. Hevesi kacti sanirim. Ama bu yuku tek basina tasimak da cok zoor.

Sakinn sakin sinir stres yok ban saadet buna cok dikkat et canim benim ben hamileligim boyunca esimle ailesi yuzunden ne kavgalar ettim kiramplar girdi surekli ama zarar kime oldu bana ve bebegime benimkide ilgisizdi ama o benm umrumda degildi sen ve bebegin ve onlar bebek dogmadan babalik duygusunu hissetmiyo saglikli beslen mutlu oll

.......

Kizlar benim kurtjdan sonra 24.gunum ama hala kanamam var devam ediyo leke gibide degil normaldir diye dusunuyorum en son rahimde sorun yok demisti adetle birlesmis olabilir diyo dr baska bi dr gitmek istiyorum fakat agda yapmam lazim bu sekilde yapmam dogru olurmu kizlar ? Yoksa gidemem dr utanirim

.......

Oylr dusunme korkuyodur ayni aciyi yasamak tan umutlanmaktn

Bnimde ayniydi jiletlemism mecburen ilk kez

Canim biyolojik dogru soyluyor jilet vurcagda canıni cok acitir bi de zor olur

Canim zoruma gitti tek basina gitmek. Bi de kurtaji oldugun hastane.. hep birlikte gelmis ciftler. Uzun surdu isin. Ultrason icin cik bekledim. Ciktigimda kimse kalmamis. otoparkda bile az araba vardi. Oturdum agladim valla. Zorla geldi beyimiz kavga ettik agzima geleni saydim çok zoruma gitti yaptigi. Sabah da iyi degildik zaten moral verecegine iyice bozdu. Iste elimde degil uzulmemek istiyorum stres yapmamak istiyorum ama..

Oylr dusunme korkuyodur ayni aciyi yasamak tan umutlanmaktn

Yok canim ya kendi isinden dolayi bu aralar stresli zaten hala idrak edemedi. Sevinc bile yaşamadik. Bana durup durup hamileligi abartiyorsun diyor dikkat ediyorum ya. Onu dolamis diline halbuki yok oyle birsey. Dillendirmiyorum bile. Gecen hastaneye gittigimde de yalniz gittim. Aradim alsin diye. Arabasini ortagina vermiş ortagi nisanlisini hastaneye goturecekmis lafa bak. Hastane yakin ama cok ters yurume mesafesi var gunesin altinda yurumustum riskli oldugunu da biliyor. Moralim çok
K bozuk valla.

Arkadaslar cewap verdiginiz msj ekliyorsunuz ya msjniza ben yapamiyorum,yardim edermisiniz nasil ekleyebilirim? telefondan giriyor siteye acaba ondanmi?

Canim kadinlar kulubu uygulamasi var telefonun androidse onu indir. Degilse telde normal site gibi gorunuyorsa gonderilerin sag altta +alinti yaziyor oraya tikla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…