- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Herkeste bi yaygin bu sene cok duydum dusureni allah yardimcisi olsun acisi kor gibi yakiyo insani bnim hala icim yaniyo gecmiyo sanki dunde ruyaamda oglumun mezarini gordum hic gitmedim gittiginden veri esim mezar yerini baskasina ceriyodu ruyamda cok agladim ne demek acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bir onerim olacak kiz kizayiz simdiden afedersiniz. Adet olduktan sonra biliyorsunuz beyaz renkte akintilarimiz geliyor bi kac gun. Akintiniz başladığından itibaren kontrol edin elinizle sıvıyı. Sivi mukus kivamina geldiginde ne zamanki iki parmaginizin arasinda uzayarak sünüyor o gun yumurtlama gununuz. Ben iki hamileliğimde de bu yontemi kullandim. Daha once bilemiyordum yumurtlama gunumu 3 ay hamile kalamadim. yumurtlama gununuz oldugu gun iliskiden sonra poponuzun altina yastik koyun hic kalkmadan ve en az yarim saat en fazla 1 saat bekleyin sonra cekebilirsiniz. Ama peceteyle iyice silmeyin. Hemen banyo olmayin. Insallah faydasi olur kizlar paylasmak istedim.
ay acnım çok sevindm yaa. bebeğin durumu nası şuan düşük riski varmıı banada 3 ay bekle dedi doktorr rahim kendini toparlamışmı durumun nasıl yniiCanimmm evet hamileyimmm :) gerci net konusmak icin cok erken ama beta hcg ye gore duzenli bir artis var :) darisi hepinizin basina canim benim inşallah tek tek alicaz guzel haberleri hepinizden :) adet gormedim canim doktor ona kizdi benim bari adet gorseydin dedi :) karnimi bi gorsen oyle sisti ki, icime cekemiyorum bile :) canim valla ben biliyorsun cok istiyordum bi an once olsun diye ama cok da korkuyorum adet olmadigim icin riskli gebelikte bakıyorlar bana, cok mutluyum ama maalesef diken ustundeyim.. bu sebeple valla hic bisey diyemiycem siz hepiniz hakliydiniz en azindan ilk adeti bekleme konusunda ama benim gibi sabirsizsan ve kendini hazir hissediyorsn birak derim :) nasipten ote yol yok bak su allahin isine hala soktayim ben :))
Evet canim adet bile olmadim
Canim var ya doktorlar bana ilk basta 3 ay demisti ya simdi gittigim doktor 6 ay korunman gerekirdi diyor ohoooo yok mu arttiran? Neye göre boyle hukum veriyorlar hala anlamadim ben ama ne guzel sen ilk adetini de oldun kendini de hazir hissediyorsan bekleme bence zaten rahmin hazir olmayinca bebek tutunamiyormus. Testlerinde de hic bir sorun cikmaz insallah canim
canim ben varim ama gonul rahatligiyla tavsiye edemiycem. Benim bebegim neredeyse 2 bucuk aylikti alindiginda 1 ay da ustunden gecti toplam 3,5 ay adet olmadim karnim sisti 2 aylik hamile gibiyim halbuki bebek 3 haftalikmis. Ama sorarsan pisman misin, degilim.. cok istiyordum sabrim yoktu ustesinden gelemeyeceğimi düşündüm allahtan istedim oda sukurler olsun ki verdi. Ama tabi ruhen ve fiziken kendini hazir hissetmek cok onemli hazir hissediyorsn kendini beklemeyebilirsin. Bunu hep soyluyorum hic korunmadan hamile kalip hic sorun yasamayan da var uzuuun zaman bekleyip yine sorun yasayan da.. hatta benim gibi adet olmadan hamile kalip su an 6 bucuk aylik saglikli hamilelik geciren arkadasimiz da var. Sagolsun o bana umut olmustu. Soyleyeceklerim bu kadar canim insallah yardinci olmusumdur :)
Ayyy canim benim yaa insallah insallahh bana guc verdin tesekkur ederim zaten var yaa elim kolum kalkmiyor bi agirlik var ki ustumde rabbim uslu durayim diye beni boyle yapti herhalde bi sure boyle devam edicem canim gelsin kiz kardesim yapsin isi gucu :)
Ben kan verirken bir anne adayi daha bebeğini kaybettiğini öğrendi. . Neden hic anlamiyorum.. yedigimizden mi içtiğimizden mi.. allah sabir versin valla
We Aysel teyzemin 3 gelini var 3 te 2 yasanmis,en zoruda kotu haberi paylasmak degilmiydi,herkeze hamileyim demek cok guzeldi,sonrasinda kalp atisi alinamiyo, risk var ve aldiricaz demek yormadimi hepimizi tek tek, her keze ayni seyi tekrar tekrar anlatmak o aciyi tekrar yasatmadimi bize,Ben diyorumki ilk 3 ay kimseyle paylasmayalim hamileligimizi burada paylasalim sewinelim konusalim..
Kizlaar, kesemiz gorundu degerim 2800e cikmis doktor normal seyrediyor dedi :) 10 gun sonra bebisi de gorcem insallah. Hersey iyi guzel de esim cok ilgisiz bu sefer kafayi yicem. Bugun hastaneye birakip gitti sabahtan beri yalniz bekledim almaya gelmeyecekti bile. Kavga ettik psikolojim bozuk zaten bağıra bağıra boğazım acidi valla.. pfff. Hevesi kacti sanirim. Ama bu yuku tek basina tasimak da cok zoor.
Kizlaar, kesemiz gorundu degerim 2800e cikmis doktor normal seyrediyor dedi :) 10 gun sonra bebisi de gorcem insallah. Hersey iyi guzel de esim cok ilgisiz bu sefer kafayi yicem. Bugun hastaneye birakip gitti sabahtan beri yalniz bekledim almaya gelmeyecekti bile. Kavga ettik psikolojim bozuk zaten bağıra bağıra boğazım acidi valla.. pfff. Hevesi kacti sanirim. Ama bu yuku tek basina tasimak da cok zoor.
Kizlar benim kurtjdan sonra 24.gunum ama hala kanamam var devam ediyo leke gibide degil normaldir diye dusunuyorum en son rahimde sorun yok demisti adetle birlesmis olabilir diyo dr baska bi dr gitmek istiyorum fakat agda yapmam lazim bu sekilde yapmam dogru olurmu kizlar ? Yoksa gidemem dr utanirim
.......
Kizlar benim kurtjdan sonra 24.gunum ama hala kanamam var devam ediyo leke gibide degil normaldir diye dusunuyorum en son rahimde sorun yok demisti adetle birlesmis olabilir diyo dr baska bi dr gitmek istiyorum fakat agda yapmam lazim bu sekilde yapmam dogru olurmu kizlar ? Yoksa gidemem dr utanirim
.......
Sakinn sakin sinir stres yok ban saadet buna cok dikkat et canim benim ben hamileligim boyunca esimle ailesi yuzunden ne kavgalar ettim kiramplar girdi surekli ama zarar kime oldu bana ve bebegime benimkide ilgisizdi ama o benm umrumda degildi sen ve bebegin ve onlar bebek dogmadan babalik duygusunu hissetmiyo saglikli beslen mutlu oll
.......
Oylr dusunme korkuyodur ayni aciyi yasamak tan umutlanmaktn
Bnimde ayniydi jiletlemism mecburen ilk kez
Arkadaslar cewap verdiginiz msj ekliyorsunuz ya msjniza ben yapamiyorum,yardim edermisiniz nasil ekleyebilirim? telefondan giriyor siteye acaba ondanmi?
Canim biyolojik dogru soyluyor jilet vurcagda canıni cok acitir bi de zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?