- Emoji Skoru
- 4.209
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Canim test yaptim idrar testi 29. Gunde negatif cikti bugun 31. Gun, yarin adet olmam lazim. Olmadim belirti de yok gecikecek heralde adet. Ama bebis yok herhalde bu aycunku 29. Gunde cikardi 2. Cizgi. Daha da iyi olacagiz canım insallah allaha sukur ben de eskisi gibi degilim artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kürtajdan sonra adet olmadan da yumurtalar oluşuyor mu? Kaç gün sonra oluşur oluşuyorsa?
Yirminci gun olusurmus
Yani 20. Günden sonra beraberlik olabilir mi? Yoksa sakıncalı mı?
Olabilir ve jamilede kalinir
Tşk ederim canım
Kizlar benim kanamam hala bitmedi bugun 17.gun ve hala adetimin 2.3. Gunu gibi kanamam var ve stres yapinca daha fazla artiyo yarin dr gidicem ve endiseliyim korkuyorum bi sorunmu var diye
.......
Sendemi kurtaj oldun
Kizlar benim kanamam hala bitmedi bugun 17.gun ve hala adetimin 2.3. Gunu gibi kanamam var ve stres yapinca daha fazla artiyo yarin dr gidicem ve endiseliyim korkuyorum bi sorunmu var diye
.......
Kurtajin mi 31,gunu
Canım kürtajdan sonra adet olmadan da yumurtalar oluşuyor mu? Kaç gün sonra oluşur oluşuyorsa?
Merhaba kızlar, 1 ay önce kürtaj oldum. Geçen hafta eşimle 3 kere korunmadan birlikte olduk. Bu hafta karnım göğüslerim şiş şişler ve akıntım arttı gibi. hamile kaldığım zamanda bir hafta sonrasında aynı belirtileri yaşamıştım. Çok ümitlemek istemiyorum. Ben kendimi adet olacağım diyerek sakinleştiriyorum. Haftasonuda lazer epilasyon için randevu almıştım. Acaba hamile olabilir miyim böyle belirtiler yaşayanınız oldu mu? Olduysa sonucu nasıldı? Birde bu durum hormonlarımla alakalı olabilir mi?
Merhaba kızlar, 1 ay önce kürtaj oldum. Geçen hafta eşimle 3 kere korunmadan birlikte olduk. Bu hafta karnım göğüslerim şiş şişler ve akıntım arttı gibi. hamile kaldığım zamanda bir hafta sonrasında aynı belirtileri yaşamıştım. Çok ümitlemek istemiyorum. Ben kendimi adet olacağım diyerek sakinleştiriyorum. Haftasonuda lazer epilasyon için randevu almıştım. Acaba hamile olabilir miyim böyle belirtiler yaşayanınız oldu mu? Olduysa sonucu nasıldı? Birde bu durum hormonlarımla alakalı olabilir mi?
Canim bence hamilelik belirtileri olabilir ama bilemeyiz tabiki o yuzden hemen bi test yaptie bence epilasyona gitmeden once. Bebek icin zararli cunku. Insallah hamilesindir, goguslerinin sis olmasi aklima direk hamile kaldigim ayi getirdi. coook kisi adet olmadan hamile kaliyor. Ama mumkunse kan testi yaptir. Cunku adet 40 gune kadar olmayabilirsin. Benim 32. Gun hala olmadim. 29. Gun idrar testi yaptim negatif cikti ama yine de bi umut bekliyorum belki adet olmam diye (gerci yoksa bebis insallah olurum hemen) :)
Gögüslerim şiş ama ben ilk hamile kaldığımda çok ağrıyorlardı. Şimdide şiş ve dikler ama ağrı yok. Adet belirtisinede çok benziyor. Bakalım dediğin gibi gidik kan testi yaptırmak en iyisi ama bazen betahgc kürtaj sonrası düşmemişte olabiliyormuş öyle bir şey varsa ve heveslenmişken birde ilaç tedavisi falan derseler diye korkuyorum. Hemen hamile olup olmadığım anlaşılır mı ki bir hafta oldu sadece.
benim de gogsum acimiyor canim ayni senin anlattığın gibi. Ama kanda cikiyor diye biliyorum ben 2 icinde olmazsam bende test yaptiracagim canim cok merak ediyorum. Canim benim idrarsa bile 0 lanmis. Kanda %100 cikar diye düşünüyorum. Aklına hic kotu seyler getirme stres yapma bence, insallah vardir ama yoksa da hakkimizda hayırlısı. Gelecek ayi bekleriz en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize insallah
cevap istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?