kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Canim folik asitin vitaminlisi hangisi oluyor. Benim kullandigim ilacin adi folbiol. eger bu ay adet gorirsem hemen başlarım ben de tatlim senin kürden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnim bugun eczaneye gittim folic pluss aldim 23 lira icerisinde kalsiyum ve D vitamini var canim bide B12 vitamini olan vardi oda 39 liraydi ben simdilik plus olani aldim canim.bide ilac gunde 3 kez alinmali yaziyo icindeki prospektuste ama ben hamileyken hep 1 adet iciyodum simdi kac icmeliyim kafam karisti yaf

.......

Bi tane basla ben kurtajdan sonra gittigimde banada verdi gunde bi tane ic yeterli demisti folik asit icin ama yinede kafana gore ilac icme doktor yazarsa ic

inşallah canım bende tiroid hormonu yuksek çıktı bugun sonucumu aldım 6 çıktı doktor hemen hormon ilacı verdi bu sefer hiç bir şeyi kendime dert etmeyeceğim sürekli doktor kontrolunde olacağım canım inşallah gelsin bebişlerimiz hatta bana çifter çifter gelir inş ikiz olmasını çok istiyorummm

Canim folik asitin vitaminlisi hangisi oluyor. Benim kullandigim ilacin adi folbiol. eger bu ay adet gorirsem hemen başlarım ben de tatlim senin kürden

canımmm bana yeni doktorum premesis diye folik asitin vitaminlisinden verdi ama her eczanede bulunmuyor tanıdık eczane varsa şiparişle getirtebilirsin içinde 300mg vitamin b6 400mcg folik asit 12mcg vitamin b12 200mg kalsiyuma eşdeğer 530mg kalsiyum karbonat varmış ayrıca bulantı önleyiciymiş canım. ilk adetten sonra başlayacağım içmeye çünkü doktorum adetten önce kesinlikle hamileliğe izin vermiyor :44:

Ay saaglikli olsunda ikiz olsun tatlim benimkiler ikizdiler tek yumurta ikizleriydiler biraz sikintili oluyo iste insallah cift yumurta ikizi gelir :) saglikli bir sekilde Allah gonlune gore verir insallah canim benim:) bana daha hicbir teste baslamadilar en son kanama alani var diye ilaac verdi yine c.tesi tekrar gel dedi herhalde test yapar bu sefer benimde bakilmasi lazim sen regli olmusmuydun canim ?

.......

inşallah canım artık sağlıklı olmasından başka bi isteğim yok anne olmak istiyorum allah nasip eder inşallah. zaten sen istemezsen teste başlamazlar canım ben başka bi jinekologa gittim 6 haftalık hamileyken yapılan test sonucunu yüksek gördü bende hemen soluğu dahiliyede aldım ve gerçektende tiroid hormonum yüksekmiş. devlet hastanesinde yaptırdığım testlerin sonucunu jinekologa gösterdim hormonun 2- 2.5 olmadan gebeliğe izin veremem dedi. hayır canım daha regli olmadım. olup temizlendikten sonra doktor tekrar kontrol edecek rahim büyüklüğüne rahim duvarı kalınlığna bakacak.

kızlar plus olan günde 3 tane. aynı firma ilaç satmayınca folic 1 diye bi hap çıkardı onu günde 1 alıyorsunuz. günde 3 olanla içeriği aynı. adıda folic 1 (assos firmasıda )400 mcg

kızlar plus olan günde 3 tane. aynı firma ilaç satmayınca folic 1 diye bi hap çıkardı onu günde 1 alıyorsunuz. günde 3 olanla içeriği aynı. adıda folic 1 (assos firmasıda )400 mcg

Yani 3 tanemi icmeliyim tatlim drlar hamilelikten normalde depola bulunsun die 3 ay onceden basliyomus bende buugun dr olan kuzenimden ogrendimde kac icecegimi sormayi unuttum

.......

Arkadaşlar ben de 10 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum doktorum korunma noktasında bir şey demedi. Sadece adet olduktan sonra 2. Ya da 3 . Günü gel dedi. Ne kadar korunmak gerekli? Korunmazsam ne olur?

Yani 3 tanemi icmeliyim tatlim drlar hamilelikten normalde depola bulunsun die 3 ay onceden basliyomus bende buugun dr olan kuzenimden ogrendimde kac icecegimi sormayi unuttum

.......

içinde zaten yazıyor kullanım dozu. önerilen günde 400 mcg. bana da düşükten önce hamile kalmadan başlattı. Bebeğin nöral tüp gelişimi için fayda sağladığı kanıtlanmış.

Bende 3 hafta önce kürtaj oldum banada doktorum korun ya da koruma dmedi sadece 3 hafta ilişki yok dedi. Biz korunmuyoruz zaten vücut hazır değilse hamile kalamıyorsun.

Canim olumsuz düşünme hic.. benim göğsüm öyle acimiyor. Adet gunum de gelmedi ki 29 gun oldu bugun. 31. Gunde adet olurum normalde ama hic sabrim yok yaa doktora gitmemek icin zor tutuyorum kendimi. Test yapmak istiyorum. Insallah adet olmam ama olacagim sanirim insallah en yakin zamanda hepimiz guzel haberlerimizi veririz burdan

Kizlar tesekkur ederim yarin alacagim insallah vitaminlisinden fazla vitaminden be olacak canim. Aslında ilac icmeyi hic sevmiyorum ama yapcak bişey yok. Ben ilk gebeligimde hic kullanmadim ilac. Haberim bile yoktu..

Canim gecmis olsun. O buraz bebegin haftasina bagli bi de doktorun insifiyatine. Her doktor atri bişey diyor. Korunma diten bile var. Ama genelde 3,6,12 ay diyorlar. Ama o da sana kalmis bisey. Bana 3 ay dedi ama ben korunmuyorum. Korunmanin sebebi de rahmin toparlanmasi gerektigi icinmis. Yeni bir dusuk ihtimaline karsi. Ama bu konu altinda yazanlar genelde ilk adetten sonra korunmuyorlar. Cunku zaten rahim kendini toparlamadigi zaman gebelik olusmuyor. Senin aklini karistirmak istemem. Mutlaka doktoruna danis. Sonra kararini verirsin. Herkesin durumlari farkli cunku. Ne desek bos. Insallah hakkinda hayirlisi olsun canim.

Kizlar yarin idrar testi yapcam nasil bi sonucla karşılaşacağım bakalim insallah cift çizgiyi görürümmm

ben oldum canım 11 haziran da kürtaj oldum 11 temmuzda da adet oldum ama adet olduğuma bile sevindim çok gecikmeden zamanında geldi.Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah arkadaşım

Test yaptinmi canim sonuc nedir ??

.......

Negarif tatlim, bugun 29. gun. 32 gunluk döngüm. Olsaydi silik cikardi. Gunese tutup bakinca faln zorla goruluyor. Ilk adeti bekleyecegim

ben oldum canım 11 haziran da kürtaj oldum 11 temmuzda da adet oldum ama adet olduğuma bile sevindim çok gecikmeden zamanında geldi.Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah arkadaşım

İnşallah benim de gecikmez canim ya ben de sevinirim zamanindacgelsin de. Gelmese de sıkıntı.

Negarif tatlim, bugun 29. gun. 32 gunluk döngüm. Olsaydi silik cikardi. Gunese tutup bakinca faln zorla goruluyor. Ilk adeti bekleyecegim

Olsun canim hayirlisi kismet yinede belli olmaz benimde dongum 31 32 bakalim nolcak en azindan o hormonun vucudundan atildigini gordun oda bisey hic uzulme bi adetini ol yumurtlama gununu daha gusel hesaplayip daha iyi calismayla sonuca gidersin insallah

.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…