- Emoji Skoru
- 2.619
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Canim folik asitin vitaminlisi hangisi oluyor. Benim kullandigim ilacin adi folbiol. eger bu ay adet gorirsem hemen başlarım ben de tatlim senin kürden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnim bugun eczaneye gittim folic pluss aldim 23 lira icerisinde kalsiyum ve D vitamini var canim bide B12 vitamini olan vardi oda 39 liraydi ben simdilik plus olani aldim canim.bide ilac gunde 3 kez alinmali yaziyo icindeki prospektuste ama ben hamileyken hep 1 adet iciyodum simdi kac icmeliyim kafam karisti yaf
.......
Ay bak ayni sayiliriz bende henuz 8 aylik evliyim bende 2. Demede hamile kaldim hicc oyle kotu seyler dusunme hic hemde sen bi rahat ol ben ders aldim herkesin basina gelen benimde basima gelecekmis diye az aglamadim ama artik yok sende oyle yapma insallah 2.bebislerimiz daha saglikli daha gusel gelecekler bitanem
.......
Canim folik asitin vitaminlisi hangisi oluyor. Benim kullandigim ilacin adi folbiol. eger bu ay adet gorirsem hemen başlarım ben de tatlim senin kürden
inşallah canım bende tiroid hormonu yuksek çıktı bugun sonucumu aldım 6 çıktı doktor hemen hormon ilacı verdi bu sefer hiç bir şeyi kendime dert etmeyeceğim sürekli doktor kontrolunde olacağım canım inşallah gelsin bebişlerimiz hatta bana çifter çifter gelir inş ikiz olmasını çok istiyorummm
Ay saaglikli olsunda ikiz olsun tatlim benimkiler ikizdiler tek yumurta ikizleriydiler biraz sikintili oluyo iste insallah cift yumurta ikizi gelir :) saglikli bir sekilde Allah gonlune gore verir insallah canim benim:) bana daha hicbir teste baslamadilar en son kanama alani var diye ilaac verdi yine c.tesi tekrar gel dedi herhalde test yapar bu sefer benimde bakilmasi lazim sen regli olmusmuydun canim ?
.......
kızlar plus olan günde 3 tane. aynı firma ilaç satmayınca folic 1 diye bi hap çıkardı onu günde 1 alıyorsunuz. günde 3 olanla içeriği aynı. adıda folic 1 (assos firmasıda )400 mcgCnim bugun eczaneye gittim folic pluss aldim 23 lira icerisinde kalsiyum ve D vitamini var canim bide B12 vitamini olan vardi oda 39 liraydi ben simdilik plus olani aldim canim.bide ilac gunde 3 kez alinmali yaziyo icindeki prospektuste ama ben hamileyken hep 1 adet iciyodum simdi kac icmeliyim kafam karisti yaf
.......
kızlar plus olan günde 3 tane. aynı firma ilaç satmayınca folic 1 diye bi hap çıkardı onu günde 1 alıyorsunuz. günde 3 olanla içeriği aynı. adıda folic 1 (assos firmasıda )400 mcg
Yani 3 tanemi icmeliyim tatlim drlar hamilelikten normalde depola bulunsun die 3 ay onceden basliyomus bende buugun dr olan kuzenimden ogrendimde kac icecegimi sormayi unuttum
.......
Arkadaşlar ben de 10 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldumdoktorum korunma noktasında bir şey demedi. Sadece adet olduktan sonra 2. Ya da 3 . Günü gel dedi. Ne kadar korunmak gerekli? Korunmazsam ne olur?
canım benim de hamile kaldığım ay belim çok ağrıyodu oturuyodum ayrı ağrıyodu kalkıyodum ayrı hadi inşallah senin güzel haberini alırız.Ben de kürtaj olalı 28 gün oldu 4 gündür göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum adet olacam sanırım ben de gebelik olma ihtimali az çünkü bu ay(
Cnim bugun eczaneye gittim folic pluss aldim 23 lira icerisinde kalsiyum ve D vitamini var canim bide B12 vitamini olan vardi oda 39 liraydi ben simdilik plus olani aldim canim.bide ilac gunde 3 kez alinmali yaziyo icindeki prospektuste ama ben hamileyken hep 1 adet iciyodum simdi kac icmeliyim kafam karisti yaf
.......
canımmm bana yeni doktorum premesis diye folik asitin vitaminlisinden verdi ama her eczanede bulunmuyor tanıdık eczane varsa şiparişle getirtebilirsin içinde 300mg vitamin b6 400mcg folik asit 12mcg vitamin b12 200mg kalsiyuma eşdeğer 530mg kalsiyum karbonat varmış ayrıca bulantı önleyiciymiş canım. ilk adetten sonra başlayacağım içmeye çünkü doktorum adetten önce kesinlikle hamileliğe izin vermiyor :44:
Arkadaşlar ben de 10 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldumdoktorum korunma noktasında bir şey demedi. Sadece adet olduktan sonra 2. Ya da 3 . Günü gel dedi. Ne kadar korunmak gerekli? Korunmazsam ne olur?
Canim olumsuz düşünme hic.. benim göğsüm öyle acimiyor. Adet gunum de gelmedi ki 29 gun oldu bugun. 31. Gunde adet olurum normalde ama hic sabrim yok yaa doktora gitmemek icin zor tutuyorum kendimi. Test yapmak istiyorum. Insallah adet olmam ama olacagim sanirim insallah en yakin zamanda hepimiz guzel haberlerimizi veririz burdan
Kizlar yarin idrar testi yapcam nasil bi sonucla karşılaşacağım bakalim insallah cift çizgiyi görürümmm
Test yaptinmi canim sonuc nedir ??
.......
ben oldum canım 11 haziran da kürtaj oldum 11 temmuzda da adet oldum ama adet olduğuma bile sevindim çok gecikmeden zamanında geldi.Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah arkadaşım
Negarif tatlim, bugun 29. gun. 32 gunluk döngüm. Olsaydi silik cikardi. Gunese tutup bakinca faln zorla goruluyor. Ilk adeti bekleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?