kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun canım inş güzel günlerimizide paylaşırız

Allah razı olsun canım inş güzel günlerimizide paylaşırız

Insallah canim guzel haberleri hep birlikte paylasicaz Allahin izniyle

.......

Canim seni ne ameliyati yapti.sezeryan mi oldun.ben de 19 haftalik bebegimi kaybettim 19 gun once.normal dogumla cikti.hala kanamam devam edio.ben de membran rupturu oldu ve suyum bitti.kalmadi ve de artmadi.sebebinin buyuk ihtimal enfeksiyon oldugu soylendi.bebek otopsiye gonderildi bi problem yokmus bebekte genetik olarak.bu cuma kontrolum var benden de bitakim testler yapilacak benden mi kaynaklandi diye.ben de hemen dudunuyorum ama doktor ne diyecek korun diyecek mi bilmiorum..😟

Normal dogumdu benim de doktor daha sonra sknti yasamiyim diye sezeryan istemedi zor oldu zamanla geciyo skntilarda bnde beklemicem rabbim nasip ederse olur korunup riske girmicem dahada

Ne dikisi canim.dikis deyince ameliyat zannettm ben.kontrole gittin mi doktora.ne dedi korunma konusunda..bi sure verdi mi.

Normal dogumdu benim de doktor daha sonra sknti yasamiyim diye sezeryan istemedi zor oldu zamanla geciyo skntilarda bnde beklemicem rabbim nasip ederse olur korunup riske girmicem dahada

Sen neden kaybettin bebegini.membran rüptürü mü oldu sen de de

Iltihaba sebep baska bi hastaligim vardi onun icin ameliyt oldum doktor alti ay dedi once bn okadar bekleyemm diyince uc ay ozamn dedi onada karsi cikinca bi adet ol dirumuna bakalim zaten vucudun hazir olursa hamile kalirsin dedi

Sen neden kaybettin bebegini.membran rüptürü mü oldu sen de de

Bagirsak iltihabiydi canim benim daha once tedavi olmustm ama hamilelikte bagisiklik zayiflayinca tekrar etti bebegime sebep oldu bende gecen hafta ameliyt oldum kurtuldm sukur bi kez daha yasamak istemiyorum hala agir geliyo bazen ama alistim ins bu son olur en yakin zamanda hamile kalirz

Ins canim..birlikte hamile kaliriz belki..cok zor bi durum.Allahim bu aciyi tekrar yasatmasin.bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalimm.😇

Ins canim..birlikte hamile kaliriz belki..cok zor bi durum.Allahim bu aciyi tekrar yasatmasin.bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalimm.😇

Rabbim sabrini veriyo ilk gunki gibi olsa kafayi yerdim kesin ins biran evvel hamile kalirz

Ilk adet sonrası Dr 2 yumurta olduğunu söylemişti haz durumda. Fakat enteresan bi şekilde ilişkinin ertesi günü kanamam olunca d unter gittim. Ovulasyon zamanını iyi değerlendirdi aslında. Dr adet oluyorsun deyince ben tekrar şok. .. ben anlamakta artık .... yok yani..

rahim toparlanmadan olmuyor. direk yaşayarak gördüm. 8 haftalık iken bebeğin kalbi durması nedeniyle mecburen kürtaj oldum. tam gününde adet oldum. ve dr 1 adet gördükten onra korunma dedi ve korunmadım. dr. a gittim ve iki yumurtanında hazır olduğunu söyledi çok sevinmiştim. fakat bu kez ovulasyon dönemi ilişki sonrasında kanamam oldu. tekrar dr.a gittim adet olduğumu söyledi. sinir stres vs.. sen en azından sebebini öğrenmişsin bu çok güzel ki tedavini de yapmışsın. çok uzattım :) inşallah herşey gönlümüzce olur

Tedavimin btmesini ve doktora gidip tekrar olmasi icin sabirsizlaniyorum ins en yakin zamanda isteyen herkesin olur

canım benim de hamile kaldığım ay belim çok ağrıyodu oturuyodum ayrı ağrıyodu kalkıyodum ayrı hadi inşallah senin güzel haberini alırız.Ben de kürtaj olalı 28 gün oldu 4 gündür göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum adet olacam sanırım ben de gebelik olma ihtimali az çünkü bu ay (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…