kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Canim gecmis olsun.. allah yardimcin olsun.. ilaclarini bitir öncelikle. Ruhen ve bedenen kendini hazir hissettigin an basla calismalara. Yipratma kendini stres yapma. Biz burada birbirimize destek oluyoruz aramiza katil sen de.. insallah en yakin zamanda iyi haberler aliriz hepimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canım allah razı olsun zaten birazda olsa unutmak için buraya katıldım inş gün gelir hep beraber iyi ve güzel anlarımızı konuşuruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kurtajdan sonra adet gormeden hamile kaldim:) 19 agustosta kurtaj olmustum, 20 eylulde idrar testiyle coooook silik gordum. İnsallah senin de vardr

Ayyyy heyecanlandim :)) 31 gun sonraaa gordun yani :) ne mutlu bir andir o :) benim 25. Gunum insallah vardir.. ben biraz daha beklerim 1 hafta sonra adet olmazsam test yaparim. Canim tesekkur ederim belirti var miydi peki?

Canim 9 bucuk haftalikti. Bugun 25 gun gecti. Acaba idrar testi yapsam cikar mi, kan testi yaptirmaya korkuyorum kendimi alistirmadan iyi yada kötü

Biraz daha bekle bitanem eger dusmediyse iki arada bir derede kalmazsin bi 5 gun saha sabret insallah bebis gelir insallahhh tatlim

.......

Biraz daha bekle bitanem eger dusmediyse iki arada bir derede kalmazsin bi 5 gun saha sabret insallah bebis gelir insallahhh tatlim

.......

Evet canim katiliyorum biraz daha bekleyim. Insallah canim benim insallah. Insallah hepimiz guzel haberlerimizi yayinlayacagiz tek tek buradan

Cok gecmis olsun canim Allah sabir versin aramizda bir hafta var bende 27 haziranda oldum ama Allah guc sabir kuvvet veriyo kendini bedenen ve ruhen toplamaya calis tatlim oncelikle biz saglikli olucazki bebeklerimizde saglikli olsun hele ilaclar bitsin hersey normale donsun dr da bi sorun yok derse heemen calismalara baslarsin canim bende hemen dusunuyorum ama saglik icin bir adet donemi beklemeyi dusunuyorum ama nasip kismet herseyin hayirlisi kendini uzup isyan etme hic sabir ve yeni bebis dile Allahtan :)

.......

Evet canim katiliyorum biraz daha bekleyim. Insallah canim benim insallah. Insallah hepimiz guzel haberlerimizi yayinlayacagiz tek tek buradan

Yani cidden hani husran olsun istemem o cok kotu ama insallah vardir bebis bu ay olmazsa bir dahaki ay ben esime simdiden keciboynuzu takviyesine basladimmm :)

.......

Yani cidden hani husran olsun istemem o cok kotu ama insallah vardir bebis bu ay olmazsa bir dahaki ay ben esime simdiden keciboynuzu takviyesine basladimmm :)

.......

Canim hepsi allahtan. Bakalim ne olacak. Ama benim umudum var. Hepimizin gizel hanerlerini tek tek alacagiz insallah. Ayy nasil yediriyorsun tatlim yaa benim huysuz hayatta yemez :))

.......

Canim gelecek ay icin basladiysan folik asite de baslaaa

Canim gelecek ay icin basladiysan folik asite de baslaaa

Ayy bak onu unutmusum bu kez vitaminliden alicam gecenkini vitaminsizden almistim sizde onlardan alinn kizlarrr

.......

evet canım ilk düşül. ben 1 senelik evliyim ama eşimle 6 yıldır sevgiliyiz. bir 7 8 ay kadar evliliği düzeni oturtalım diye korunduk sonra korunmayı bıraktım korunmayı bıraktıktan sonraki ilk ay gebe kalamadım 2. ay gebe kaldım ama sonuç hüsran

Ben 2 deneme sonucunda hamile kalmistim ilk ay olmayinca esime keciboynuzu ozu bide bitkisi var onun suyunu sabah aksam yedirdim icirdim 2.ay hamile kaldim simdi yeniden esim kendisi istedi su ozden alalim diye dun aksam aldik iste bu aksam iftarda basliycak :) bitkisini bulamadik sezonu bitmis onu bulsam onuda yapicam kendimede yumurta buyutmek icin adetimin 2. Gunu corek otu bal tarcin karisimini yaptim 10 gun bu kez yine yapicam

.......

Ay bak ayni sayiliriz bende henuz 8 aylik evliyim bende 2. Demede hamile kaldim hicc oyle kotu seyler dusunme hic hemde sen bi rahat ol ben ders aldim herkesin basina gelen benimde basima gelecekmis diye az aglamadim ama artik yok sende oyle yapma insallah 2.bebislerimiz daha saglikli daha gusel gelecekler bitanem

.......

Bu kadar cabuk hamile kalmayi beklemedigim icin kendimi dinlememistim o yuzdrn hatirlamiyorum belirtiyi canim

Canim folik asitin vitaminlisi hangisi oluyor. Benim kullandigim ilacin adi folbiol. eger bu ay adet gorirsem hemen başlarım ben de tatlim senin kürden

Bu kadar cabuk hamile kalmayi beklemedigim icin kendimi dinlememistim o yuzdrn hatirlamiyorum belirtiyi canim

Canim ben cok istiyorumm. Ben de hep goguslerimi kontrol ediyorum cunku hamile kaldigim ay zonkluyordu resmen. Dokunmama bile gerek yoktu. Ama bu ay o kadar acimiyor. Ama bel agrim cok arada da sanci giriyor. Aslinda adet belirtileri gibi ama bir umut iste :)

Evet haklısınız benim şuan çok yeni oldugu için atlatamadım birde 5 yaşında oğlum var o çok sevinmişti duyunca ona söyleyemedim daha söyleyide düşünmüyorum zaten biraz geç gelicekmiş annecim dedim oda tamam dedi inş hayırlısıyla herşey yoluna girer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim folik asitin vitaminlisi hangisi oluyor. Benim kullandigim ilacin adi folbiol. eger bu ay adet gorirsem hemen başlarım ben de tatlim senin kürden

Benimkide oydu folibol 3 liraydi digerinin adini inan bilmiyom yarin alcam ama solerim canim

.......

Bende 27 gun once 18,haftada kaybettim oglumu 10gunde kanamam bitti 15gunden sonra iliskimiz oldu benim bebegim iltihaba bagli dustu o yuzden ameliyat oldum cuma dikislerim alinicak biticek bu derdimde haftayafa doktora gidicem en azindan rahmimin durumu nasil ogrenmek istiyorum bi ayi devirdim korunmicam zaten doktor rahimn toplanmadan tutunmaz dedi adetimi bekliyorum ovulasyon testi doktor kontrolu ugrasicam allah bi daha yasatmasin kimseye bu aciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…