kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Ya aklina kotu seyler getirme rahim hamilelige hzir degilse olmaz zaten sen bide onun stresini yapma kuzum icinden nasil geliyosa oyle yap hem kim diyo sagliksiz ille olacagini sen dusunme bunlari insallah herkesten en kisa zamanda hamis haberleri alicazzz insallahhh

.......

Canim tesekkur ederim uyardigin icin. Hic icimden gelmiyor korunmak hata ediyorum belki de. Ama coooook uzun geliyor bana o zaman. Bi de sanki bu sekilde duzelecegim atlatacagim. Insallah daha cok uzulmem bu surecte ama bu sekilde guzel ornekler de cok canim. Kötü sonuclar da var. Ama ikisi de net degil..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben senden önce kürtaj oldum bugün 11. gün. kanamam ilk gün kırmızı sonra 3 gün kahve diğer 4 gün kahverengi geldi. başka bi jinekologa gittim bana içimde kanamanın ve pıhtıların olduğunu söyledi ve çabuk atmam için bi ilaç yazdı. ilacı günde 3 kere kullanıyorum şimdi ara ara kahve ara ara kırmızı kan + pıhtı geliyor doktor gayet normal olduğunu rahimin temizlendiğini söyledi. eğer parça kalma rahim incelmesi vs gibi bi durum varsa ( ki sanmam öyle bi durum olduğunda adetten daha fazla derecede aşırı kanama ve aşırı büyük pıhtı şeklinde kendini belli ediyor) seni kürtaj yapan doktora gitmelisin. rutin bi kontrol için gideceksen ne gerek var trabzona gümüşhaneden iyi bi jinekolog bul git canım için rahat etsin. ama kanamaların normal için temizleniyor :)

sana söylemiştim arkadaşım çünkü patoloji sonuçları genelde temiz çıkıyor. gözün aydın diyeyim. insan temiz çıkmasına sevinemiyor temizse neden bu olay başıma geldi diye sorup sorgulamaya başlıyor insan benim doktorumda %70 kronozamal bozukluk olabileceğini çok şanslı olduğumu insanlar 5,5 6 aylıkken bunu öğrendiğini vs söyledi aklınca beni teselli ediyor. ama benim büyük ihtimal yüksek tsh hormonum yüzünden oldu canım. çünkü bu hormon zeka geriliğine yol açıyormuş yani benim bebeğim engelliydi ve vucut onu dışarıya attı. şimdi hormonlara tekrar baktırıyorum bakalım neler çıkacak. kan testinide ben soramadım ama jinekologumla konusacağım. 3 ay bana fazla geliyor canım ilk adeti bekle bence.

Rica ederim cnm ayni seyleri uasadgm icin seni cok iyi anliyorum insanin morale cok ihtiyaci oluyo oh cok sukur patalojide temiz gelmis banada doktorum ayni seyi soylemisti sagliksiz yumurta sagliksiz sperm demisti bak allahin herseyinde bir hayir var gercekten engelli olsa daha cok uzulurdun veyabdaha ilerki haftalardakaybetseydin sen simdi kafani rahatlat ve gelecegi dusun olan oldu artik kendini hazir hissettiginde birak korunmayi ins saglikla hayirla gelir yavrun olumsuz seyleridee okuma cnm herkesin ne yasayacagi kendine

Kizlar benimde bugun 15.gunum..hala kanamam devam edio..bu sayfadan hepimizin hamilelik haberlerini isitecegimiz gunlerde gelecek ins..:)) hersey guzel olacak..bizlerde mutlu olacagiz..

Kizlar ben dun dr gittim kanama alanimin hala oldugunu ve haftaya tekrar kontrole gelmrmi soyledi 3 gunluk kullanmam icin tekrar elden bir ilac verdi o ilaci icer icmez felaket sancim oldu esimle yemekteydik kac ilac ictiysem kesmedi dr aradim ve rahmim kasiliyomus kanamayida aricakmisim endiselenmiycekmisim bakalim haftaya ne diyecek dr umuz

.......

benim bugün tam 15. günüm canım dün akşam ve bugun parçalar düşmeye başladı kanamamda devam ediyor sanırım doktorun verdiği haptan dolayı bu şekilde oldu inşallah iyice temizlenir rahimimiz

Kızlar dün bir arkadaşla tanıştım 8 senedir defalarca hamile kalmış ve düşükler yapmış kürtajlar falan derken kadının psikolojisini anlatmama gerek yok sanırım. Neyse bu kadıncağız genetik pıhtılaşma bir ton test yaptırmış hepsinin sonucu aynı TEMİZmiş. sonra doktor değiştirmiş ve doktor ondan rahim filmi istemiş. rahim filmi sonunda kanın rahim yapısının T şeklinde olduğu anlaşılmış. yani rahim yatakları darmış. amelyat olmuş rahimi normal rahim yapısına getirmişler bu seferde tüplerde tıkanıklık olmuş onunda tedavisini olup tüp bebek yapacakmış. şimdi benim kafamda deli sorular acaba bizimde rahimimizde şekil yapı bozukluğunu mu var? bunu anlamanın tek çaresi rahim filimiymiş. böyle bir şey başına gelen var mı? bizim düşüklerin nedeni bu olabilir mi bacılar ne dersiniz? :26:

benim bugün tam 15. günüm canım dün akşam ve bugun parçalar düşmeye başladı kanamamda devam ediyor sanırım doktorun verdiği haptan dolayı bu şekilde oldu inşallah iyice temizlenir rahimimiz

Insallah canim ya yeterki temizlensin kanamaya raziyim evet dr oyle dedi rahim iyice kasilmadigindan kanama kalabiliyo verdigi ilac dusuk yaptirmak icin kurtaj yapmadan bazi hastalari bu sekilde yapiyolarmis benimde hala geliyo yapacak bisey yok bu ilac rahminde toparlanmasina yardimci oluyodur kasila kasila kuculuyo iste :)

.......

Tatlim bence kafani hic bulandirma boyle seylerle seninde ilk dusugun dimi ? Ilk hamileliklerde genelde olabiliyomus Allahim insallah oyle seylere gerek kalmaz Allah buyuk tekrar gusel mis kokulu yuavrularimiza kavucusaz insallah :) sen kac yillik evlisin canim kac aylik bir calisma sonucu hamile kalmistin ?

.......

Canim bence de aklini hic bulandirma boyle seylerle. Herkesin derdi farkli farkli. Ama hepsi de herkesde olan seyler degil. Rahim filmi zor bisey bildigim kadariyla. Mecbur kalmadikca bakmiyorlar. Hem verdigin örnek cok uc bir ornek. Biliyorum etkileniyor insan ama kalbini ferah tutmaya calis. Boyle seyleri dusunup de uzme kendini hic.. rabbum hakkimizda hayirlisini versin

Kizlar kanda ve idrarda hamilelik hormonu ne zaman sifirlanir acaba bilginiz var mi? Bunu aslinda adet gormeden hamile kalanlar bilir.. insallah hamileyimdir kizlar belim agriyor ve gogsumun ucu aciyor. Yada adet olucam. Bilmiyorum valla. Kafamda deli sorular :)

Senin kac haftaliktiki kuzum ? Eger kucukse sifirlanmasi lazimdi kac gun gecti kurtaj olali?

.......

Öncelikle herkese merhaba😊bende bu cuma kürtaj oldum 8 haftalıktım fakat kesem 6haftada kalmıştı üstelik kalp atışıda yoktu yeniden hamile kalmayı çok istiyorum dr yapabilirsin dedi ama içimde hala korkularım varrr😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin kac haftaliktiki kuzum ? Eger kucukse sifirlanmasi lazimdi kac gun gecti kurtaj olali?

.......

Canim 9 bucuk haftalikti. Bugun 25 gun gecti. Acaba idrar testi yapsam cikar mi, kan testi yaptirmaya korkuyorum kendimi alistirmadan iyi yada kötü

Canim 9 bucuk haftalikti. Bugun 25 gun gecti. Acaba idrar testi yapsam cikar mi, kan testi yaptirmaya korkuyorum kendimi alistirmadan iyi yada kötü

Kurtajdan sonra adet gormeden hamile kaldim:) 19 agustosta kurtaj olmustum, 20 eylulde idrar testiyle coooook silik gordum. İnsallah senin de vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…