- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.687
- 29
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız cok moral oldu inanin ins sizde sıkıntılarınızdan biran once kurtulur refaha erersiniz. Bana gelince bebeği mi dün düşürdümHayırlısı olsun. Rabbim gönlümüzün muradını versin.
Basiniz sag olsun cok uzucu kötü bir durum allah kimseye evlat aciisi vermeinDüşük yapmak kadın için ciddi bir travma bende üç hafta önce 17 haftalık bebeğimi kaybettim . Üstelik beşinci düştüğüm oldu vede tüp bebekti bu gebeliğim. Fakat gebelik takibi yapan doktorumda tüp bebek merkezi de ilk adet sonrası psikolojik olarak hazırsan transfer yapılalabilir vücudun gebeliği kabulü daha kolay oluyor dedi. Allah hepimize kolaylık versin
Aminnn çok sağolunBasiniz sag olsun cok uzucu kötü bir durum allah kimseye evlat aciisi vermein
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız cok moral oldu inanin ins sizde sıkıntılarınızdan biran once kurtulur refaha erersiniz. Bana gelince bebeği mi dün düşürdümdua edip allaha sığınmaktan baska carem yok.
Düşük yapmak kadın için ciddi bir travma bende üç hafta önce 17 haftalık bebeğimi kaybettim . Üstelik beşinci düştüğüm oldu vede tüp bebekti bu gebeliğim. Fakat gebelik takibi yapan doktorumda tüp bebek merkezi de ilk adet sonrası psikolojik olarak hazırsan transfer yapılalabilir vücudun gebeliği kabulü daha kolay oluyor dedi. Allah hepimize kolaylık versin
Teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasınEvet bir kadın için çok yıkıcı oluyor. Allah sabrınızı versin.
Kizllarrrt size birsey sormak istiyorum. Benim bugun kurtajdan sonra 48. Gunim. Adetimin 4. Guni lekelendim. Adet oldim. Benim.normalde adetim lekeyle baslar devami hemen gelir. Yogun sekilde gecer adet donemim. Fakat dusukten sonra yine lekelenmis gbi oldim. Ama devami o kadar az ki oda bir gekiyo bir gelmiyo anlam veremedim boyle olan varmiii
Bende zaten yumuetlama temeblligi var zor hamile kaliyorum. Ama degismesi de bi yandan iyi olur diye dusundum bakalim nasipCanım ben öyle olmadım ama epey bi şey okudum bu konu hakkında. Kürtajdan sonra adet düzeni ve adet şekli değişen epey bi insan oluyormuş. Bence normal ama sen tereddütte kaldıysan bi doktoruna görün istersen. Geçmiş olsun.
Bende zaten yumuetlama temeblligi var zor hamile kaliyorum. Ama degismesi de bi yandan iyi olur diye dusundum bakalim nasip
Amin isteyen herkese inslalahHayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda hayırlısı ile versin muradını.