Canım 2018 haxiranda kalbi durdu kürtaj oldum korundum ilk adet olana kadar sonra korunmayı bıraktım hamile kaldım ardından rahim temiz olduğu için hamile kalmak kolay oldu tabi önce Allah’ın takdiriyle önce doktorunu dinle ama ben ilk adetimi bekledim sonra bıraktım
Canım bende senin gibiyim yeni evliyim evlenir evlenmez de hamile kaldım . 9+4 günlük hamileydim ama bebegin kalbi 7+4 de durmus dün kürtaj oldum acım çok taze bende bebek tekrar istiyorum ama doktorum iki ay bekle dedi yani mutlaka bi adet gör bence bi de ben biraz araştırıcam açıkcası çünkü düşük ayrı bişe karnında kalp atışı varken ölmesi ayrı bi sorumdan kaynaklanıyo diye düşünüyorum doktorla da baya bunu konuştum ilk ölümler kromozom bozukluğu genetik sebebler pıhtılaşma problemi vs doğal seleksiyon gibi sebeblerden kaynaklanabilirmis ha bide aile de bi böle bi öykü olunca aklına hersey geliyor insanın .. ablamında iki kaybı oldu pıhtılaşma bozuklugu vardı ben herşeyi araştırıcam bidaha böle bişeye hiç bi araştırma yapmadan bodoslama girmek isteniyorum tabi her bünye de farklı ben ilk kürtajından sonra sağlıklı bebekleri olan da çok duydum Rabbim herkese nasip etsin en hayırlı zamanda
Bende bebeğin kalbi durduğu için 9+3 te, kürtaj olmuştum mart ayında. Doktor süre verdiyse bekle ama vermediyse ilk adetten sonra denemeye başlayabilirsiniz.Doktorum bana beklemene gerek yok demişti ama hala düşünmüyorum. Bazen istiyorum bazen korkuyorum..
2 ayrı doktora gittim 3 ay korun dedi diğeri de rahim temizken korunma zaten rahim hazır değilse gebelik oluşmaz dedi bende korunmayı düşünmedim ve korunmadımCanım cevabın için teşekkür ederim. Peki doktor üç ya da altı ay gibi bir süre korunmanı söylemedi mi? Ben kürtajdan sonra kontrole Pazartesi gitcem. O zamana kadar ilişki yasak. Ondan sonra da korun der mi bilmiyorum.
2 ayrı doktora gittim 3 ay korun dedi diğeri de rahim temizken korunma zaten rahim hazır değilse gebelik oluşmaz dedi bende korunmayı düşünmedim ve korunmadım
Merhaba, bende ağustosta 6 haftalık düşük yaptım kürtaja gerek olmamıştı kendi düştü. 3 ay ya da 6 aylık beklemek eski bir bilgiymiş. İlk adetten sonra korunmayarak hamile kalanların hem sayısı daha fazlaymış hem de daha sağlıklı hamilelikleri oluyormuş. Araştırmayı internette okumuştum. Bir de görümcem avrupada yaşıyor. O burda hiç bekletmiyorlar dedi. Doktorumda psikolojik olarak hazırsan korunma dedi.Kızlar meraba. Dün doktora gittim kontrole. Rahim sağlıklı bir sorun yok dedi. Korunmayı sordum. Eğer hemen hamilelik istiyorsan bir adet gör ve çalışmalara başla dedi. İnternette 3-6 ay arası korunma veriliyor diye okudum dedim. Önceden ben de hastalarıma veriyordum ama sonra gördüm ki zaten rahim kendini toparlamazsa bir hamilelik oluşmuyor dedi. O yüzden sen çalışmalara başla, rahim ne zaman toparlarsa o zaman hamilelik oluşur dedi.
Merhaba, bende ağustosta 6 haftalık düşük yaptım kürtaja gerek olmamıştı kendi düştü. 3 ay ya da 6 aylık beklemek eski bir bilgiymiş. İlk adetten sonra korunmayarak hamile kalanların hem sayısı daha fazlaymış hem de daha sağlıklı hamilelikleri oluyormuş. Araştırmayı internette okumuştum. Bir de görümcem avrupada yaşıyor. O burda hiç bekletmiyorlar dedi. Doktorumda psikolojik olarak hazırsan korunma dedi.
Bi adet geçti. Bat ım 26 ekim. Hamile olmayı umuyorum hayırlısıyla inşGeçmiş olsun canım. Peki denedin mi ilk adetten sonra? Sonuç nedir? İhtimal genelde çok yüksek oluyormuş.
Bi adet geçti. Bat ım 26 ekim. Hamile olmayı umuyorum hayırlısıyla inş
Amin hepimize inşRabbim gönlünün muradını versin. Hayırlısı ile kucağına alacaksan nasip etsin.
Amin hepimize inş
Adet oldum gebelik yok yani. Kızımda 11 ay beklemiştim. 2.gebeliğim ikinci denemede olunca çok sevinmiştik ama nasip olmado. Şimdi bakalım ne kadar bekliycez. Artık akışına bırakıyorum takipte etmiycem. Hayırlıysa versin rabbim yapacak bişey yokMerhaba. Bat 26 ekim demiştiniz. Sonuç ne oldu acaba?
Adet oldum gebelik yok yani. Kızımda 11 ay beklemiştim. 2.gebeliğim ikinci denemede olunca çok sevinmiştik ama nasip olmado. Şimdi bakalım ne kadar bekliycez. Artık akışına bırakıyorum takipte etmiycem. Hayırlıysa versin rabbim yapacak bişey yok
merhaba 6 bucuk haftalık gebeyim. Kese yolk sac ve bebeğimin kalbini gördük ancak daha cok kucuk oldugu icin sesini dinletmedi doktor. 3 gün önce kahverengi lekelenme ve aonrasinda kanama yaşadım doktor beklememi ve boyle durumlarin olabilecegini söyledi. Bugun farkli bir doktora gittim kese ve yolk sac i gordu 5 haftaliksin dedi 6 bucuk haftalik hamile oldugumu ve ultrason goruntulerini gosterdim gerileme var dedi embriyoyu goremedi. Bu durumu yasayan var mi ? Embriyo sonradan gelisir mi ? 1 hafta sonra kontrolum var moral olarak cok kotuyum devamli iyi dusunmeye calisiyorum lutfen biseylee yazin kizlar