Kürtajdan sonra düşük yaşayıp tekrar sağlıklı hamilelik geçirenler

merve da

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
1
0
1
25
Merhaba arkadaşlar
Bir düşüğüm oldu 3 ay sonra hamile kaldım ve sağlıkla kızıma kavuştum çok şükür. 1.5 sene geçti ve hamile olduğumu öğrendim fakat 2.5 aylıkken doktor bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi ve kürtaj oldum . Ondan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım 6+2 haftalıktan tekrar kanamam oldu ve doktorun verdiği fitilleri de kullanmama rağmen düşük yaptım bu durumu yaşayan ve böyle bir durumdan sonra tekrar hamile kalıpta bebeğini kucağına alan varmı yazarsanız çok sevinirim 🫶

Merhaba arkadaşlar
Bir düşüğüm oldu 3 ay sonra hamile kaldım ve sağlıkla kızıma kavuştum çok şükür. 1.5 sene geçti ve hamile olduğumu öğrendim fakat 2.5 aylıkken doktor bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi ve kürtaj oldum . Ondan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım 6+2 haftalıktan tekrar kanamam oldu ve doktorun verdiği fitilleri de kullanmama rağmen düşük yaptım bu durumu yaşayan ve böyle bir durumdan sonra tekrar hamile kalıpta bebeğini kucağına alan varmı yazarsanız çok sevinirim 🫶
bende yeni kürtaj oldum doktorum adet görmeden gebe kalırsan sağlıksız gebeliğin olur demişti belkide adet dönemini beklemediğiniz için sağlıksız bir gebelik yaşamışsınızdır. umarım tekrardan sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız ♥️

Merhaba arkadaşlar
Trombofili paneline baktırın pıhtılaşma bozuklukları olabilir. Benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. 6 ay sonrasında ikinci gebeliğim oldu doktorum gebeliğin başında düşük öykümden dolayı kan sulandırıcı başladı doğuma kadar kullandım. Çok şükür kızımı sağlıklı bir şekilde doğurdum. Kürtaj işleminden sonra en az 1 kere regl geçirmek lazım ki rahim içi dokusu yenilensin eski doku atılsın ve bebek için rahim hazırlansın diye.

Back
X