kürtajdan sonra bebek sahibi olan bayanlar ne kadar korundunuz..

adiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
93
9
48
İzmir
arkadaşlar 24 mayısta boş gebelik nedeni ile 6+4 de kürtaj oldum çok zor günler geçiriyorum nedendir bilmiyorum ama hiç aynı şeyleri yeniden yaşayabileceğimden korkmadan hemen bebek istiyorum ama bugün sağlık ocağından çağırdılar 6 ay korunma süresi verdi şok oldum ben hemen isterken 6 ay nasıl geçecek hadi 6 ay geçti hemen olacakmı çünkü 3 senelik evliyiz son 8 aydır bebek istiyorduk anca kavuşmuştuk.yardımcı olun lütfen :((

Cok gecmisolsun. Bence biraz fazla zaman söylemişler. Ben düşüklerimden sonra kürtaj olmama rağmen dr um bir adet geçirmen yeter demişti. Gerçi ben psikolojim toparlansın diye cok bekledim de. Zaten rahim toparlamamissa hamile kalamazsın. O kadar bekleme bence.

arkadaşlar 24 mayısta boş gebelik nedeni ile 6+4 de kürtaj oldum çok zor günler geçiriyorum nedendir bilmiyorum ama hiç aynı şeyleri yeniden yaşayabileceğimden korkmadan hemen bebek istiyorum ama bugün sağlık ocağından çağırdılar 6 ay korunma süresi verdi şok oldum ben hemen isterken 6 ay nasıl geçecek hadi 6 ay geçti hemen olacakmı çünkü 3 senelik evliyiz son 8 aydır bebek istiyorduk anca kavuşmuştuk.yardımcı olun lütfen :((

canım ben de aynı senin gibi boş gebelik yaşadım ve doktorum 3 ay korunmamı söledi kürtajdan sonra 3 ay bekledim ve korunmayı bırakır bırakmaz çok şükür hamile kaldım şimdi 5 aylık hamileyim hiç korkma canını da sıkma sağlık ocağınada kafanı takma doktorun bişi demedi mi şukadar korun diye ??

Cok gecmisolsun. Bence biraz fazla zaman söylemişler. Ben düşüklerimden sonra kürtaj olmama rağmen dr um bir adet geçirmen yeter demişti. Gerçi ben psikolojim toparlansın diye cok bekledim de. Zaten rahim toparlamamissa hamile kalamazsın. O kadar bekleme bence.

çok sağol canım sen hamilesin sayılı günlerin var yanlış hatırlamıyorsam fotondan tanıdım çünkü birkaç topikte yorumların dikkatimi çekiyordu . ben çok şükür psikoloji olarak toparlandım bu yorumu yazdığımda kürtaj sonrası kontrolume gitmemiştim kendi doktorum 40 ın çıktıktan sonra gel gerekli tetkikleri yapalım korunmayı bırakırsınız dedi son 10 günüm 40 ımın çıkmasına çok heyecanlıyım kendimi psikoloji olarak bomba gibi hazırladım bebişime inşallah çok bekletmeden sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir bana yawrum. seninde kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah sağlık sıhhatle

Sagol canım ben yariladim cok şükür:) 21. Haftam bitti. Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda. Ben 3 düşükten sonra su anımı hayal bile edemiyordum. Rabbim her seye Kadir yeterki ol desin, sana da hayırlısı olur ins.
Kendini iyi hissediyorsan hazırım diyorsan bekleme bence :)

çok geçmiş olsun benimde bebeğim 6 haftalıkken missed abortus tan alındı çok zordu seni çok iyi anlıyorum insanın içinde kalan ve hep kanayan yara gibi unutulmuyo inşalah sağlıklı bir hamilelikle atlatırız bende istyorum doktorum bana 3 ay dedi.sağlık ockları uzman kadaer bilemez sallarlar bence kadın doğumucnu dinlemelisin.tereyağını erit mis gibi kokunca içine pekmez at ılısın aç karna bi kaç yemek kaşığı iç bu rahmi toparlarmış içe içe içim dışıma çıktı benim bizde çalışmalara başlıcaz inşalah

merhabalar,bende 30 nisanda 10 haftalık bebeğimi gelişemediği için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım.benim doktorum 2 ay korun yeter dedi.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum ve bittti.bende korunmayı bıraktım.aynı şeyleri yaşarmıyım diye düşünmedim çünkü bilemem.Allah ım kaderimde ne yazmışsa onu yaşıyorum.eğer kısmetimde bebek varsa bana eşlik edecektir.o yüzden psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum.hergün folbiol içiyorum ve b12 vitamini alıyorum.birde 2 günde bir bebe aspirini içiyorum.belki kan pıhtılaşması riski olabilir diye önlem açısından içiyorum.Kısmet bakalımm.Allah ım kimsenin duasını geri çevirmesin.bizleri de en kısa zamanda annelik duygusu ile taçlandırsın inşallah aminnnnn :))) sevgiler...

arkadaşlar 24 mayısta boş gebelik nedeni ile 6+4 de kürtaj oldum çok zor günler geçiriyorum nedendir bilmiyorum ama hiç aynı şeyleri yeniden yaşayabileceğimden korkmadan hemen bebek istiyorum ama bugün sağlık ocağından çağırdılar 6 ay korunma süresi verdi şok oldum ben hemen isterken 6 ay nasıl geçecek hadi 6 ay geçti hemen olacakmı çünkü 3 senelik evliyiz son 8 aydır bebek istiyorduk anca kavuşmuştuk.yardımcı olun lütfen :(([/Q

arkadasım öncelikle geçmişşş olsunn bende kasım ayında bu anlattıklarını yaşadım boş keseydi bnm de kürtajla sonlandırıldı. ben doktorumu dinledim bence sende oyle yapmalısın hem vucudnun yeni bi gebelige hazırlanması gerek. gecen ay korunmayı bıraktım ve bu ay hamileyimm. darısı senin basına diormmm. çabuk gececek bu zamanlarr inan kii nasıl gectgni anlamıcaksın .. kafana takmamaya çalış

merhabalar,bende 30 nisanda 10 haftalık bebeğimi gelişemediği için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım.benim doktorum 2 ay korun yeter dedi.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum ve bittti.bende korunmayı bıraktım.aynı şeyleri yaşarmıyım diye düşünmedim çünkü bilemem.Allah ım kaderimde ne yazmışsa onu yaşıyorum.eğer kısmetimde bebek varsa bana eşlik edecektir.o yüzden psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum.hergün folbiol içiyorum ve b12 vitamini alıyorum.birde 2 günde bir bebe aspirini içiyorum.belki kan pıhtılaşması riski olabilir diye önlem açısından içiyorum.Kısmet bakalımm.Allah ım kimsenin duasını geri çevirmesin.bizleri de en kısa zamanda annelik duygusu ile taçlandırsın inşallah aminnnnn :))) sevgiler...

amin canım amiinnnn bende kurtajdan 21 gün sonra adet gördüm normalde döngüö 24. yada 26. gündür bıraz düzenim bozulmuş biraz sanırım ve 15 gün geçti adet olalı 4.5 gündür de sanki heran adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum göğüslerimde şişme var 4 gün sonrada 40.ım çıkıyo kontrole gidicem kürtajdan sonra geri çekme yöntemi ile korunmuşduk biraz tedirginim çünkü önceki gebeliğimdede aynı belirtilerim vardı ve daha 15 gün oldu adet olalı tedirginim diyorum çünkü doktorum beni 40 gün sonra yeniden gel düşügün sebebini araştırıcaz demişti testlerimi yaptırıp içim iyice rahatladıktan sonra olsun istiyodum tabi bu sadece bi ihtimal hayırlı olanı nasip etsin allah bizlere inşallah

canım ben de aynı senin gibi boş gebelik yaşadım ve doktorum 3 ay korunmamı söledi kürtajdan sonra 3 ay bekledim ve korunmayı bırakır bırakmaz çok şükür hamile kaldım şimdi 5 aylık hamileyim hiç korkma canını da sıkma sağlık ocağınada kafanı takma doktorun bişi demedi mi şukadar korun diye ??

dokorum bir buçuk ay verdi canım bir adet döngüsü kadar ama benim döngülerim kısa olduğu için bu sürede 2 kez adet görücem galiba kürtajdan 21 gün sonra gördüm çünkü adetimi

arkadaşlar 24 mayısta boş gebelik nedeni ile 6+4 de kürtaj oldum çok zor günler geçiriyorum nedendir bilmiyorum ama hiç aynı şeyleri yeniden yaşayabileceğimden korkmadan hemen bebek istiyorum ama bugün sağlık ocağından çağırdılar 6 ay korunma süresi verdi şok oldum ben hemen isterken 6 ay nasıl geçecek hadi 6 ay geçti hemen olacakmı çünkü 3 senelik evliyiz son 8 aydır bebek istiyorduk anca kavuşmuştuk.yardımcı olun lütfen :(([/Q

arkadasım öncelikle geçmişşş olsunn bende kasım ayında bu anlattıklarını yaşadım boş keseydi bnm de kürtajla sonlandırıldı. ben doktorumu dinledim bence sende oyle yapmalısın hem vucudnun yeni bi gebelige hazırlanması gerek. gecen ay korunmayı bıraktım ve bu ay hamileyimm. darısı senin basına diormmm. çabuk gececek bu zamanlarr inan kii nasıl gectgni anlamıcaksın .. kafana takmamaya çalış

canımsınız yaaa bu site acayip kafamı dağıtıyo çok sağolun arkadaşlar allah bekleyen arkadaşlarımın sağlık sıhhatle bebelerini kucağına almayı ben ve benim gibi isteyenlerede en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin .

canım ben 2 kez kürtaj oldum. 2. kürtajımdan sonra banada doktor 6 ay kadar korun demişti. ama zaten benim hamile kalmam zor oluyo diye hiç korunmamıştık. kürtajımdan sonra sadece bi kere regl oldum. şu anda 2.5 yaşında bi kızım war çok şükür..

Merhaba arkadaşlar...bende 7+4'te boş gebelik tanısı ile kürtaja alındım...kromozom düzensizliği dedi doktor ama tam teşhisi çarşamba pataloji sonucunda öğreneceğiz...2 hafta oldu tam kürtaj olalı...eşimle zincirleri dün kırdık:17:
ancak korunmuyorum...Tekrar denemek istiyorum...forumda konuları okudum en az 2 ay diyorlar,ben ölürüm o zamana kadar :53: hiç kürtaj olduktan sonra hamile kalan yok mu ?:44:

canım ben 2 kez kürtaj oldum. 2. kürtajımdan sonra banada doktor 6 ay kadar korun demişti. ama zaten benim hamile kalmam zor oluyo diye hiç korunmamıştık. kürtajımdan sonra sadece bi kere regl oldum. şu anda 2.5 yaşında bi kızım war çok şükür..

canım doktorunu dinle 2 hafta oldu diyosun daha çok erken rahimin toparlanması gerek aynı şeyi tekrar yaşarsın ve bu kez yıkılırsın korun bence geç olsun gün olmasın hemen olup sağlıksız bir çocuğumu tercih edersin yoksa 2 ay sonra kavuşup sağlıklı bir bebeğimi tercih senin benimde bugün 39.günüm kürtaj olalı 40 ın çıktıktan sonra gel demişti doktorum yarın gidicem kontrole ve bana 1.5 ay vermişi doktorum patoloji sonucuna pek güvenme herşeyi net bi şekilde ortaya çıkaran araştırma değil o.kan tahlillerini yaptır kandaki pıhtılaşmana baktır ben çok araştırdım kandaki pıhtılaşma ana sebeblerden biri olabilirmiş.kan idrar tahlillerini yaptır bence bir sorun varki bunu yaşadık ve o sorunu çözmeden denemek bence yanlış nasıl cesaret edebildinki ben açıkçası sorunum çözülmeden denemeyi düşünmüyorum,düşünmüyoruz çünkü çok zor günler geçirdim yeniden aynı şeyi yaşamak beni yıkar ve sanırım daha zor toparlanırım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda göbişlerimizi doldursun inşALLAH..

Merhaba arkadaşlar...bende 7+4'te boş gebelik tanısı ile kürtaja alındım...kromozom düzensizliği dedi doktor ama tam teşhisi çarşamba pataloji sonucunda öğreneceğiz...2 hafta oldu tam kürtaj olalı...eşimle zincirleri dün kırdık:17:
ancak korunmuyorum...Tekrar denemek istiyorum...forumda konuları okudum en az 2 ay diyorlar,ben ölürüm o zamana kadar :53: hiç kürtaj olduktan sonra hamile kalan yok mu ?:44:

canım doktorunu dinle 2 hafta oldu diyosun daha çok erken rahimin toparlanması gerek aynı şeyi tekrar yaşarsın ve bu kez yıkılırsın korun bence geç olsun gün olmasın hemen olup sağlıksız bir çocuğumu tercih edersin yoksa 2 ay sonra kavuşup sağlıklı bir bebeğimi tercih senin benimde bugün 39.günüm kürtaj olalı 40 ın çıktıktan sonra gel demişti doktorum yarın gidicem kontrole ve bana 1.5 ay vermişi doktorum patoloji sonucuna pek güvenme herşeyi net bi şekilde ortaya çıkaran araştırma değil o.kan tahlillerini yaptır kandaki pıhtılaşmana baktır ben çok araştırdım kandaki pıhtılaşma ana sebeblerden biri olabilirmiş.kan idrar tahlillerini yaptır bence bir sorun varki bunu yaşadık ve o sorunu çözmeden denemek bence yanlış nasıl cesaret edebildinki ben açıkçası sorunum çözülmeden denemeyi düşünmüyorum,düşünmüyoruz çünkü çok zor günler geçirdim yeniden aynı şeyi yaşamak beni yıkar ve sanırım daha zor toparlanırım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda göbişlerimizi doldursun inşALLAH.

canım doktorunu dinle 2 hafta oldu diyosun daha çok erken rahimin toparlanması gerek aynı şeyi tekrar yaşarsın ve bu kez yıkılırsın korun bence geç olsun gün olmasın hemen olup sağlıksız bir çocuğumu tercih edersin yoksa 2 ay sonra kavuşup sağlıklı bir bebeğimi tercih senin benimde bugün 39.günüm kürtaj olalı 40 ın çıktıktan sonra gel demişti doktorum yarın gidicem kontrole ve bana 1.5 ay vermişi doktorum patoloji sonucuna pek güvenme herşeyi net bi şekilde ortaya çıkaran araştırma değil o.kan tahlillerini yaptır kandaki pıhtılaşmana baktır ben çok araştırdım kandaki pıhtılaşma ana sebeblerden biri olabilirmiş.kan idrar tahlillerini yaptır bence bir sorun varki bunu yaşadık ve o sorunu çözmeden denemek bence yanlış nasıl cesaret edebildinki ben açıkçası sorunum çözülmeden denemeyi düşünmüyorum,düşünmüyoruz çünkü çok zor günler geçirdim yeniden aynı şeyi yaşamak beni yıkar ve sanırım daha zor toparlanırım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda göbişlerimizi doldursun inşALLAH.

Ah canım benim inanki sende haklısın :) ama bende doktora gittim,bi sorun yok dedi...toparlanmışsın dedi :)
bende ne yapacağımı şaşırmış haldeyim şuan :)

slm öncelikle. bende snle aynı durumu yaşadım kasım ayında bos kese nedenyle kurtaj oldum. drum en guvenli surenin 6 ay oldugunu soylemsti. bence ınsanın kendini de biras toparlaması gerekio derim.. 6 ay sonra bıraktm ve hemen gebe kaldım.. umarm en kısa zamanda sende kavusursun bebeginee ..o sure de cok cbuk gecio merak etmee

beş aylık bebeğimi düşükten sonra kürtaj oldum doktorum beklememe gerek olmadığını hatta folik asiti bırakmamamı söyledi vucut kendini toplayınca zaten bebek kendiliğinden oluyormuş eğer hazır değilse bebekte olmuyormuş öyle dedi banada mantıklı geldi hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler imşallah.......................:21:

Arkadaslar ben pko hastasıyım 3 yildir hamile kalamiyodum 4 ay önce klomen kullandim ve hamile kaldim fakat malesef bebegimin 3 aylıkken kalbi durdu yikildim kürtaj olali 30 gun oldu hala adet olmadım ben gibi olup hemen hamile kalan varmi acaba

Kızlar hamile kaldınız mı acaba?
Yazarsanız bizlere de umut olursunuz.

Back