Kürtajdan Sonra Aralıklı Kanama

aynı durumdayım. adet olmam da gerek. adet gibi arttı kanama . ama kesiliyor başlıyor

Bende aynı durumdayım adet oldum bitti ama lekelenmem devam ediyor iki kere gittim doktora bir şey yok diyor senin ne kadar daha sürdü ben 13 şubatta olmustum lütfen bilgi verir misin

Bende aynı durumdayım adet oldum bitti ama lekelenmem devam ediyor iki kere gittim doktora bir şey yok diyor senin ne kadar daha sürdü ben 13 şubatta olmustum lütfen bilgi verir misin
Merhaba konu biraz eskide kalmış ama benimde benzer sıkıntım var
11 Mayıs ta kanama ile düşük başlamıştı kontrole gittiğimde parçalar atılmış temizlenmiş dedi doktor. 10 Haziran da adet oldum bitti ama şuan ara ara kanlı akıntı devam ediyor sizce normal mi ? Bu durumu yaşadınız mı ?

18 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, başka anomalileri de vardı. 12 gün önce doğum yaptırdılar ve 2 kez kürtaj oldum. Kanamam 3 gün önce falan azalmıştı bugün sol kasık ağrısıyla koyu kırmızı, kahverengi gibi çokça kan geldi, şimdi de devam ediyor. Sanırım normal bu durum, önce azalıp şimdi devam etmesine şaşırdım ben de

D Diego06 konu baya eskide kalmis ama gorursunuz umarim sizde de mi parca kalma suphesiyle 2.kez kurtaj yapilmisti? Bende oyle oldu gecen hafta 16 haftalik bebegim suyu erken geldigi icin alindi kurtaj olmustum bu hafta tekrar oldum parca kalmasindan suphelendiler ve duvar kalinligi artmis. Kanamalariniz ne kadar surede durdu?

konu baya eskide kalmis ama gorursunuz umarim sizde de mi parca kalma suphesiyle 2.kez kurtaj yapilmisti? Bende oyle oldu gecen hafta 16 haftalik bebegim suyu erken geldigi icin alindi kurtaj olmustum bu hafta tekrar oldum parca kalmasindan suphelendiler ve duvar kalinligi artmis. Kanamalariniz ne kadar surede durdu?

Doğum kontrol hapı ile durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…