Kürtajdan Sonra Aralıklı Kanama

wampie

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
154
46
298
20 gün önce bebeğimin kalbinin durması sonucu 7 haftalık kürtaj oldum.

Önce lekelenmem sonra kanamam oldu. Duruyor gibi olup tekrar başlıyor. Sonra adet kanaması gibi oldu 1 hafta sonra...Ardından kocaman pıhtı parçaları düşürünce doktora gittim.

Bir daha kürtaj yapacaktı istemeyince Metiler diye bir ilaç verdi...İlaç işe yaradı pıhtıları attım.
Başka doktora gittim. Şu an iyi durumdasın, dedi. Metiler'e devam et dedi. Ama BetaHCG 90 çıktığı için haftaya kontrole çağırdı.

Bu arada kanamalarım devam ediyor. Oh be bitti diyorum yeniden başlıyor. çok kısa sürüyor.

3 gün sonra kontrole gideceğim ama benim gibi 20 gün geçmesine rağmen kanaması devam eden var mı?
yaşayan var mı bunu?
Kanama ne zaman yürüsem aktif olsam başlıyor ve kahverengiye dönüp duruyor. mesela şu an kahverengi akıntı şeklinde. Bazen o akıntı da sarıya dönüp bitecek gibi oluyor ama diyelim ev işi yaptım bakıyorum kanamaya dönmüş. WC de fark ediyorum. siliyorum kahverengi akıntıya dönüyor kan.

Enfeksiyonum yok. Kanama miktarı da az. Benim gibi uzun süre kanayan oldu mu çok az da olsa*
Ne olur içimi rahatlatın çok kafaya takan biriyim....öyle abartıyorum ki bu kanamalar hiç geçmeyecek gibi geliyor oysa ki azaldı da....ama hala hala var. duyan var mı böyle normal mi*
tekrar hatırlatayım 20. günüm kürtaj sonrası.

yok mu kimse bilen ya
Ben de pıhtı yoktu ama 23 gün dediğin gibi ara ara kanadı. Hiç ağrı hissetmeden Tam bitti derken az da olsa geliyodu. 28. Gün hafif bir ağrı hissettim azıcık ve regl oldum. Bir gün sürdü. Bir sonraki ay normale döndü reglim de. Geçmiş olsun canım.

Benim 8+4 te kalbi durmuş. Çok da bir fark yok aslında. Lohusalık meselesini araştırdım. Eğer kalp atışları başlamışsa, organları belirlemeye başlamışsa düşük olsa bile lohusa sayılırsınız diyordu. Lohusalık en fazla 40 gün sürermiş. Bazılarının kanaması daha da kısa sürebileceği için lohusalığı daha kısa olabilirmiş. Sen kontrole gitmişsin aksi bir durum olsaydı doktorun saklamazdı. Hemen çaresine bakardı. Biliyorum için yanıyodur kendini toparla stres insanı mahvediyor.

Cok gecmiş olsun.Bugün 6 gün oldu bende kurtaj olalı bu ikinci oluyor geçen senede mayis ayinda 6+4 bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.Bu defa dahada buyuktu 10 hafta 4 gun olmasi gerekirken 8 +4 gunluk kalbi durmuş iki hafta o sekilde gezmişim kontrole gittiyimde doktor kalbi durmuş dedi.Dunyam yikildi ilk gün kanamam oldu kurtajdan sonra ama ikinci ucuncu gun azalmişti fakat sonra tekrar çogaldi dun butun gun parca parca pihtilar geldi bugun biraz az ama devam ediyor kanamam.Gecen sene bir hafta cok.az az oldu pihti falan olmamişti 35. Gununmdede adet oldum.Bu sefer daha farkli belki daha buyuk oldugu icin.Neyse carşamba gunu kontrolum var bakalim ne diyecek doktorBu durumu yaşayan arkadaslara hepimize cok.gecmiş olsun

devlet hastanesiydi çok kalabalıktı. hızlı hızlı baktı. ondan korkuyorum aslında. özele de o kadar çok para gitti ki. önce yatış tedavi sonra işe yaramayınca kürtaj vs. devlette odada bile en az 2 hasta var. 30 sn dinleyip ultrasonda bakıp yolladı. aslında bi de ben çok evhamlıyım bu olayla daha da arttı. inşallah bi şey yoktur bugün yine minik bir pıhtu parçası geldi kan arttı

sana da geçmiş olsun. umarım atlatırız

Seni cok iyi anlıyorum ben önce vajinusmus tedavisi gördüm 6-7 bin harcadım. Sonra hamile kaldım ilden uzakta yaşıyorum git gel özel hastaneye, sonra da kürtaja harcadım. Havalara saçıyoruz paraları cok zenginmişiz gbi ama Allah başka dert vermesin. Sen çok panik olma. Hepsi geçecek. Güzel haberler vereceğiz.

Sana da geçmiş olsun arkadaşım, inş en kısa zamanda kucagın dolar.

kızlar benim kanamam geçmiyor. başlyor bitiyor. 1 ay olacak aman aman çok kan gelmiyor ama tuvalette birden geliyor çok fazla sonra kesiliyor. çok korkuyorum artık ya. Doktor bi şey yok demişti ultrasonda bakıp ama kanama için açıklama yapmadı pek.

Merhaba arkadaşlar 5 ağustosta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için operasyonla aldılar ilk hafta çok kanama oldu ikinci hafta azalarak devam etti üçüncü hafta tamamen kesildi şimdi çok fazla kanama başladı tekrardan sürekli durup durup kanamamı olacak çok kafam karıştı endişelenmelimiyim

Geçmiş olsun öncelikle. Ben kürtajdan sonra 28. Gün adet oldum. Öncesindeki kanamalar da senin anlattığın gibiydi, endişelenme bence.

Geçmiş olsun öncelikle. Ben kürtajdan sonra 28. Gün adet oldum. Öncesindeki kanamalar da senin anlattığın gibiydi, endişelenme bence.
Bana regl gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…