teşekkür ederim.... umarım duyan bilen biri çıkar da şu evhamlarım geçerKonuyla ilgili bilgim yok sadece geçmiş olsun demek istedim
Ben de pıhtı yoktu ama 23 gün dediğin gibi ara ara kanadı. Hiç ağrı hissetmeden Tam bitti derken az da olsa geliyodu. 28. Gün hafif bir ağrı hissettim azıcık ve regl oldum. Bir gün sürdü. Bir sonraki ay normale döndü reglim de. Geçmiş olsun canım.yok mu kimse bilen ya
Benim 8+4 te kalbi durmuş. Çok da bir fark yok aslında. Lohusalık meselesini araştırdım. Eğer kalp atışları başlamışsa, organları belirlemeye başlamışsa düşük olsa bile lohusa sayılırsınız diyordu. Lohusalık en fazla 40 gün sürermiş. Bazılarının kanaması daha da kısa sürebileceği için lohusalığı daha kısa olabilirmiş. Sen kontrole gitmişsin aksi bir durum olsaydı doktorun saklamazdı. Hemen çaresine bakardı. Biliyorum için yanıyodur kendini toparla stres insanı mahvediyor.Sln0208 ama küçük gebelikti hatta üstüne üstlük gelişememişti seninki ne kadarlıktı. 40 gün lohusalık oluyor diye biliyorum. lohusalık için büyük bebek olması gerekir diye biliyorum.
devlet hastanesiydi çok kalabalıktı. hızlı hızlı baktı. ondan korkuyorum aslında. özele de o kadar çok para gitti ki. önce yatış tedavi sonra işe yaramayınca kürtaj vs. devlette odada bile en az 2 hasta var. 30 sn dinleyip ultrasonda bakıp yolladı.Benim 8+4 te kalbi durmuş. Çok da bir fark yok aslında. Lohusalık meselesini araştırdım. Eğer kalp atışları başlamışsa, organları belirlemeye başlamışsa düşük olsa bile lohusa sayılırsınız diyordu. Lohusalık en fazla 40 gün sürermiş. Bazılarının kanaması daha da kısa sürebileceği için lohusalığı daha kısa olabilirmiş. Sen kontrole gitmişsin aksi bir durum olsaydı doktorun saklamazdı. Hemen çaresine bakardı. Biliyorum için yanıyodur kendini toparla stres insanı mahvediyor.
sana da geçmiş olsun. umarım atlatırızCok gecmiş olsun.Bugün 6 gün oldu bende kurtaj olalı bu ikinci oluyor geçen senede mayis ayinda 6+4 bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.Bu defa dahada buyuktu 10 hafta 4 gun olmasi gerekirken 8 +4 gunluk kalbi durmuş iki hafta o sekilde gezmişim kontrole gittiyimde doktor kalbi durmuş dedi.Dunyam yikildi ilk gün kanamam oldu kurtajdan sonra ama ikinci ucuncu gun azalmişti fakat sonra tekrar çogaldi dun butun gun parca parca pihtilar geldi bugun biraz az ama devam ediyor kanamam.Gecen sene bir hafta cok.az az oldu pihti falan olmamişti 35. Gununmdede adet oldum.Bu sefer daha farkli belki daha buyuk oldugu icin.Neyse carşamba gunu kontrolum var bakalim ne diyecek doktorBu durumu yaşayan arkadaslara hepimize cok.gecmiş olsun
devlet hastanesiydi çok kalabalıktı. hızlı hızlı baktı. ondan korkuyorum aslında. özele de o kadar çok para gitti ki. önce yatış tedavi sonra işe yaramayınca kürtaj vs. devlette odada bile en az 2 hasta var. 30 sn dinleyip ultrasonda bakıp yolladı.aslında
bi de ben çok evhamlıyım bu olayla daha da arttı. inşallah bi şey yoktur bugün yine minik bir pıhtu parçası geldi kan arttı
Sana da geçmiş olsun arkadaşım, inş en kısa zamanda kucagın dolar.Cok gecmiş olsun.Bugün 6 gün oldu bende kurtaj olalı bu ikinci oluyor geçen senede mayis ayinda 6+4 bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.Bu defa dahada buyuktu 10 hafta 4 gun olmasi gerekirken 8 +4 gunluk kalbi durmuş iki hafta o sekilde gezmişim kontrole gittiyimde doktor kalbi durmuş dedi.Dunyam yikildi ilk gün kanamam oldu kurtajdan sonra ama ikinci ucuncu gun azalmişti fakat sonra tekrar çogaldi dun butun gun parca parca pihtilar geldi bugun biraz az ama devam ediyor kanamam.Gecen sene bir hafta cok.az az oldu pihti falan olmamişti 35. Gununmdede adet oldum.Bu sefer daha farkli belki daha buyuk oldugu icin.Neyse carşamba gunu kontrolum var bakalim ne diyecek doktorBu durumu yaşayan arkadaslara hepimize cok.gecmiş olsun
Amin hepimizin inşallah son acımız olsunSana da geçmiş olsun arkadaşım, inş en kısa zamanda kucagın dolar.
Geçmiş olsun öncelikle. Ben kürtajdan sonra 28. Gün adet oldum. Öncesindeki kanamalar da senin anlattığın gibiydi, endişelenme bence.Merhaba arkadaşlar 5 ağustosta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için operasyonla aldılar ilk hafta çok kanama oldu ikinci hafta azalarak devam etti üçüncü hafta tamamen kesildi şimdi çok fazla kanama başladı tekrardan sürekli durup durup kanamamı olacak çok kafam karıştı endişelenmelimiyim
Geçmiş olsun öncelikle. Ben kürtajdan sonra 28. Gün adet oldum. Öncesindeki kanamalar da senin anlattığın gibiydi, endişelenme bence.
Bana regl gibi geldi.Merhaba arkadaşlar 5 ağustosta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için operasyonla aldılar ilk hafta çok kanama oldu ikinci hafta azalarak devam etti üçüncü hafta tamamen kesildi şimdi çok fazla kanama başladı tekrardan sürekli durup durup kanamamı olacak çok kafam karıştı endişelenmelimiyim
benimki de regl gibi ama sadece 1 gün öyleydi sonra kesildi. bugn yine geldi kesildiBana regl gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?