Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 ay sonra hamile kaldımMerhaba kürtaj olduktan ne kadar sonra hamile kaldınız?
Neden kürtaj olmustunuz? Bende bu ay bos gebelikten kürtaj oldum dr 3 ay korun dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum.zaten kolay hamile kalamıyorum.Ben 2 ay sonra hamile kaldım
Ben 2 ay sonra hamile kaldım
Neden kürtaj olmustunuz? Bende bu ay bos gebelikten kürtaj oldum dr 3 ay korun dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum.zaten kolay hamile kalamıyorum.
ilk gebeligimde bebegin gelişimi durdu kurtaj oldum. Kurtajdan 40 gun sonra adet gordum. Bir sonraki adette hamile kaldim. Malesef bu seferde bebegin kalbi durdu. Tekrar kurtaj oldum. Bu sefer 3 ay sonra kaldim. Simdi 20 aylık bir kizim var.Neden kürtaj olmustunuz? Bende bu ay bos gebelikten kürtaj oldum dr 3 ay korun dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum.zaten kolay hamile kalamıyorum.
Gelişimi durduPeki kürtaj neden oldunuz sebebi neydi kaybınızın?
Peki nedeni arastirildimiilk gebeligimde bebegin gelişimi durdu kurtaj oldum. Kurtajdan 40 gun sonra adet gordum. Bir sonraki adette hamile kaldim. Malesef bu seferde bebegin kalbi durdu. Tekrar kurtaj oldum. Bu sefer 3 ay sonra kaldim. Simdi 20 aylık bir kizim var.
Gelişimi durdu
Bende 9 haftalıkken kalp atışı durduğu için oldum.ilk adetimi 32 gün sonra oldum. İlk adetten sonra bıraktım korunmayı bakalım bu ay hamile kalacakmıyım![]()
Amin amin inşallah hayırlısıylaBende adet oldum şimdi bitince devam edeceğim bende umarım ikimizde bu ay hayırlı haberler alırız
Amin amin inşallah hayırlısıylaFolik asit kullanıyor musun
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar, foruma yeni üyeyim16 nisanda 6 haftalık gebeliğim yolk saç olmasına rağmen bebeğin oluşmaması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı.Kürtajdan sonra 3 gün kadar kanamam oldu ve bittikten sonra herhangi bir sorunum olmadı. 22 nisanda doktor kontrolüne gittiğimde doktorum herşeyin yolunda olduğunu, korunmama gerek olmadığını, hazır hissettiğimde denemeye başlayabileceğimi söyledi ve ben hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım. şuan 7+5 günlük hamileyim
Kalp atışlarını duyduk, kendisini gördük çok şükür herşey yolunda. Doktorum alanında çok iyi bir doçent ve riskli gebelik uzmanı bana tek dediği şey şuydu zaten vücudun hazır olmasaydı hamile kalmazdın, beklemenin sağlıklı doğumla hiç bir ilişkisi yok, korkmanı gerektirecek bir durum değil.
Yani kendinizi hazır hissettiğinizde bence hamile kalabilirsiniz.![]()
teşekkür ederim umut oldunuzMerhabalar, foruma yeni üyeyim16 nisanda 6 haftalık gebeliğim yolk saç olmasına rağmen bebeğin oluşmaması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı.Kürtajdan sonra 3 gün kadar kanamam oldu ve bittikten sonra herhangi bir sorunum olmadı. 22 nisanda doktor kontrolüne gittiğimde doktorum herşeyin yolunda olduğunu, korunmama gerek olmadığını, hazır hissettiğimde denemeye başlayabileceğimi söyledi ve ben hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım. şuan 7+5 günlük hamileyim
Kalp atışlarını duyduk, kendisini gördük çok şükür herşey yolunda. Doktorum alanında çok iyi bir doçent ve riskli gebelik uzmanı bana tek dediği şey şuydu zaten vücudun hazır olmasaydı hamile kalmazdın, beklemenin sağlıklı doğumla hiç bir ilişkisi yok, korkmanı gerektirecek bir durum değil.
Yani kendinizi hazır hissettiğinizde bence hamile kalabilirsiniz.![]()
Bende dün adet oldum. Bu ayda olmadı bakalım Temmuz da olacak mıBende adet oldum şimdi bitince devam edeceğim bende umarım ikimizde bu ay hayırlı haberler alırız
Umudunu kaybetme olucak allahın izniyleBende dün adet oldum. Bu ayda olmadı bakalım Temmuz da olacak mı![]()