Kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz?

Kürtaj regl düzenini bozacak bir işlem değildir bu düzeni sadece hormonlarimiz bozuyor duygusal olarak etkilendigimizden gecikebiliyor..
Ben 2subatta kürtaj oldum 26 subat ilk reglim ,30 mart ikinciydi.hepimize geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşaallah.
Canım kürtaj regl düzenini bozacak bir işlem olabilir ki benim kürtaj öncesi günü gününe gelen adetim kürtaj sonrası asla günü gününe gelmedi.hep 45-50günler arası geldi.bütün hormonlarıma bakıldı tekrar hamilelik düşündüğüm için ama hormonlar sorunsuz çıktı.hı 45-50günde bir adet olmak hamile kalmamı engelledi mi ?hayır.neden yazdım bunu,kürtaj sonrası adet düZeni bozulanlar korkmasın diye.hormonlar normal olsada sonuçta rahimle oynanıyor.herkese geçmiş olsun tez zamanda bebekleriniz olsn

Canım kürtaj regl düzenini bozacak bir işlem olabilir ki benim kürtaj öncesi günü gününe gelen adetim kürtaj sonrası asla günü gününe gelmedi.hep 45-50günler arası geldi.bütün hormonlarıma bakıldı tekrar hamilelik düşündüğüm için ama hormonlar sorunsuz çıktı.hı 45-50günde bir adet olmak hamile kalmamı engelledi mi ?hayır.neden yazdım bunu,kürtaj sonrası adet düZeni bozulanlar korkmasın diye.hormonlar normal olsada sonuçta rahimle oynanıyor.herkese geçmiş olsun tez zamanda bebekleriniz olsn
Cook tesekkur ederik cevaplariniz icin arkadslar. Peki hemen hamile kalabildiniz mi

Cook tesekkur ederik cevaplariniz icin arkadslar. Peki hemen hamile kalabildiniz mi
Kürtaj sonrası iki adet bekledim.sonra korunmayı bıraktım.ilk ay olmadı ikinci ay oldu ama dış gebelik oldu ameliyat oldum sağ tüp alındı.benim şimdiki aklım olsaydı kürtaj sonrası rahim filmi çektirirdim ama iyi bir yerde.şimdi gittiğim profesör bana kürtaj sonrası tüpün tıkanmış olabilir demişti.

Hormondan kastım strese bağlı yumurtlamayi engelleyen yada geciktiren kısmı buna bağlı olarak regl düzeni değişiyor doktorum söylemişti,ilk reglimiz zaten kürtaj günüyle hesaplanıyor rahim duvarının tekrar kalinlasmasina göre oluyoruz.geçmiş olsun

Cook gecmis olsun zor bir durum bende ilk adetten sonra korunmam diyorum da bakalim ne zmaan olcam nasip insallah rabbim isteyen herkese nasip eylesin anneligi

İlkini 31 ikincisini 46. Günde oldum.normalde döngüm 30 gün civarıdır.

Bilmiyorum böyle bir başlık açıldı mı daha önce ama çok merak ettim.Doktorum 40 gün içnde adet olursun demişti.

Bugün kürtajımın 24.günü ve en kısa zamanda adet olmayı istiyorum.Önceden 28 günde adet oluyordum.Şimdi kaç günde bir regl olcam bilmiyorum.Sizin sikluslarınız değişti mi kürtajdan sonra? Yoksa eski düzeninde mi devam etti?

Cevaplarınız benim için çok önemli, aydınlatırsanız sevinirim...
Kizlar acaba kurtajdan hemen sonra adet olmadan hamile kalinabiliyomu ben 2haziramda kurtaj oldum bi kac gün önce iliskimiz oldu korunmasız suan kanamam var ama.detmi hamileliktl belirtisi olablirmii
Bilmiyorum

Back
X