- 17 Mayıs 2022
- 22
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi bayansombre
Doktorunuz korunmanızı söyledimiMerhaba Nisan 23 de zorunlu kürtaj oldum 10 gün sonra eşimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık. Şimdi göğüslerim şiş ve bazen adet sancısı gibi sancılar oluyor minik. Aslında kürtajdan hemen sonra hamile kalmak riskli diyorlar bu yüzden korktum. Bir yandan da acaba diyip mutlu oldum.Aranızda kürtajdan hemen sonra adet görmeden hamile kalan var mıdır?
Merhaba Nisan 23 de zorunlu kürtaj oldum 10 gün sonra eşimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık. Şimdi göğüslerim şiş ve bazen adet sancısı gibi sancılar oluyor minik. Aslında kürtajdan hemen sonra hamile kalmak riskli diyorlar bu yüzden korktum. Bir yandan da acaba diyip mutlu oldum.Aranızda kürtajdan hemen sonra adet görmeden hamile kalan var mıdır?
Merhaba bu konuda bilgisi olan var mı? Bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. 3 hafta geçti kürtajımdanMerhaba Nisan 23 de zorunlu kürtaj oldum 10 gün sonra eşimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık. Şimdi göğüslerim şiş ve bazen adet sancısı gibi sancılar oluyor minik. Aslında kürtajdan hemen sonra hamile kalmak riskli diyorlar bu yüzden korktum. Bir yandan da acaba diyip mutlu oldum.Aranızda kürtajdan hemen sonra adet görmeden hamile kalan var mıdır?
Merhaba bende 11 nisanda zorunlu kürtaj oldum. Bizde geri cekilmeyle korunuyoruz. Aynı durum bende de var adet görmedim hala. Kürtajdan sonra 20 güne yakın lekelenmelerim oldu. Doktor bana da 2 ay korun dedi bizde bebek istiyoruz bana kalsa hemen yapcam ama riskli sanırım beklemekten baska care yok gibiMerhaba Nisan 23 de zorunlu kürtaj oldum 10 gün sonra eşimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık. Şimdi göğüslerim şiş ve bazen adet sancısı gibi sancılar oluyor minik. Aslında kürtajdan hemen sonra hamile kalmak riskli diyorlar bu yüzden korktum. Bir yandan da acaba diyip mutlu oldum.Aranızda kürtajdan hemen sonra adet görmeden hamile kalan var mıdır?
Beta HCG değeriniz henüz sıfırlanmamış olabilir. Kaç haftalık gebeyken kürtaj oldunuz?Merhaba bu konuda bilgisi olan var mı? Bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. 3 hafta geçti kürtajımdan
Belki beta sıfırlanmamıştır ondan böyle cıkmıstırMerhaba bu konuda bilgisi olan var mı? Bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. 3 hafta geçti kürtajımdan
Canım en az bir adet dönemi geçirmek gerekiyormuş. Kürtaj sonrası hamile kalmak sağlıklı değilmişMerhaba bende 11 nisanda zorunlu kürtaj oldum. Bizde geri cekilmeyle korunuyoruz. Aynı durum bende de var adet görmedim hala. Kürtajdan sonra 20 güne yakın lekelenmelerim oldu. Doktor bana da 2 ay korun dedi bizde bebek istiyoruz bana kalsa hemen yapcam ama riskli sanırım beklemekten baska care yok gibi
Sen şuanda hamile misin?Canım en az bir adet dönemi geçirmek gerekiyormuş. Kürtaj sonrası hamile kalmak sağlıklı değilmişBen çok mutsuzum geri çekilmeyi bıraktık kondom kullanacağız
Bana soruyorsan değilim. Adet olmayı bekliyorum sonra deneyeceğim. Zaten psikolojik olarak da yıprandımSen şuanda hamile misin?
Ben yarın doktora gidicem inşallah adet öncesidir. Çok korkutucu şeyler söylüyorlar sakatlık vesaire düşük falan gibi :'(Belki beta sıfırlanmamıştır ondan böyle cıkmıstır
Biz normalde kondom kullanıyorduk fakat çocuk istediğimiz için bırakmıştık. Kürtaj sonrası böyle bir cahillik ilk defa yaptım ve zaten o nedenle bu kadar stres oldum. Yoksa herhangi bir kaza olmadı ama insan güvenemiyor işteYıl oldu 2022, hala geri çekilme ile korunuyoruz diyenler var.
Kürtaj sonrasi korunmak gerekip gerekmediginden emin degilim. Ama gerekiyorsa ve bebek varsa ne olacak? Yine mi kayip yaşayacaksınız?Biz normalde kondom kullanıyorduk fakat çocuk istediğimiz için bırakmıştık. Kürtaj sonrası böyle bir cahillik ilk defa yaptım ve zaten o nedenle bu kadar stres oldum. Yoksa herhangi bir kaza olmadı ama insan güvenemiyor işte
O ne demek şimdi? Belki ilaç içmek zarar verecek nerden biliyorsun? Belki korunma yöntemleri zarar veriyor? İğne,hap,spiral bunlar herkese göre şeyler değil vücuduna uygun mu değil mi bilemezsin. Bu kadar basitce yorumlar yapmayın kimse cahil değil korunma yöntemlerini tabiki biliyoruz. Ha yok sen bir şey bilmiyorsun cahilsin dersen de bilgilerimi özelden verebilirimYıl oldu 2022, hala geri çekilme ile korunuyoruz diyenler var.
Kürtaj sonrası 2 ay korunuluyor. yıl olmuş bilmem kaç bunu bilmiyor musun?Kürtaj sonrasi korunmak gerekip gerekmediginden emin degilim. Ama gerekiyorsa ve bebek varsa ne olacak? Yine mi kayip yaşayacaksınız?
Yok canım korkma zaten bir kayıp yaşamışsın insanlar acımasız yorumlar yapıyorlar bilmiş bilmiş konuşuyorlar. dediğim gibi betan sıfırlanmamıstır ondandır dikkat et bana doktor iki adet dönemi gecir sonra düşünebilirsin demişti. O sekilde daha sağlıklı olur sanırım biraz daha sabırBen yarın doktora gidicem inşallah adet öncesidir. Çok korkutucu şeyler söylüyorlar sakatlık vesaire düşük falan gibi :'(
Kürtaj sonrası 2 ay korunuluyor. yıl olmuş bilmem kaç bunu bilmiyor musun?
6 haftalıkken kürtaj oldumBeta HCG değeriniz henüz sıfırlanmamış olabilir. Kaç haftalık gebeyken kürtaj oldunuz?
Yarın doktora gidicem umarım gebelik yoktur. Daha yeni bir kayıp yaşadımYok canım korkma zaten bir kayıp yaşamışsın insanlar acımasız yorumlar yapıyorlar bilmiş bilmiş konuşuyorlar. dediğim gibi betan sıfırlanmamıstır ondandır dikkat et bana doktor iki adet dönemi gecir sonra düşünebilirsin demişti. O sekilde daha sağlıklı olur sanırım biraz daha sabır