- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
- Konu Sahibi bayansombre
kizlar merhaba ben 18 haftalik ucüzlere hamileydim hepsi ayri kese ve ayri plesentasi vardi mayis 17de ilk bebegim rahim agzi acilmasiyla mecburen olu dogum oldu derken kapandi rahim agzi sonra ayin 20 de dger bebeklerimide dogurdum ölu olaraktan bu arada enfeksiyon durumuda yasadim. 20 de mecburen birde kurtaj oldum plesantalari cikmadigi icin zor kotu bir zaman gecirdim simdi kanama durumum eoey azaldi hatta minik damla seklinde geliyor doktorda bana en az 6 ay bekle dedi
cok uzuldum kaybettigim icin bebeklerimi birde pkoluyum ve hic kendim kalamadim hamile tup bebekle kaldim adetlerim cok duzensiz 3 ayda birde oldugum oluyor benim
simdi ne zaman adet olurum nasil olur bilmiyorum ama anne olmak cok istiyorum hic cocugum olmadi 5 yil oldu evleneli cok uzgunum atamiyorum ustumden
ben bu sure zarfinda ne yapmaliyim bilgisi olan var mi acaba kurtajdan sonra haftamda ileri hafta cok zarar gormusmudur ondan cok korkuyorum zaten doktor rahim temiz dedi en son
iste bursuru aklima birsey geliyor
cok uzuldum kaybettigim icin bebeklerimi birde pkoluyum ve hic kendim kalamadim hamile tup bebekle kaldim adetlerim cok duzensiz 3 ayda birde oldugum oluyor benim
simdi ne zaman adet olurum nasil olur bilmiyorum ama anne olmak cok istiyorum hic cocugum olmadi 5 yil oldu evleneli cok uzgunum atamiyorum ustumden
ben bu sure zarfinda ne yapmaliyim bilgisi olan var mi acaba kurtajdan sonra haftamda ileri hafta cok zarar gormusmudur ondan cok korkuyorum zaten doktor rahim temiz dedi en son
iste bursuru aklima birsey geliyor