- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mucizemgitti
-
Tabi canım bende iyi bı tedavi olup öyle düşünecem gebelik birde soğan kürü ne. Başlayacam canımHayır doktorun kendi özeline gidiyorum şansıma ne devlette ne özel hastahane de iyi bir doktor yoktu. Ama sonuç ne olursa olsun doktorum iyiyiymiş dedim kürtaj sürecindeki yaklaşımından. Allah bağışlasın evladınızıinsan illaki üzülüyor ama elbet vardır bir hayır
İnşallah hepimizin hakkında hayırlı olan olurTabi canım bende iyi bı tedavi olup öyle düşünecem gebelik birde soğan kürü ne. Başlayacam canım
Nasıl geçti canım kontrol doktor nedediHayır doktorun kendi özeline gidiyorum şansıma ne devlette ne özel hastahane de iyi bir doktor yoktu. Ama sonuç ne olursa olsun doktorum iyiyiymiş dedim kürtaj sürecindeki yaklaşımından. Allah bağışlasın evladınızıinsan illaki üzülüyor ama elbet vardır bir hayır
Düşünüp sorduğunuz için teşekkür ederimNasıl geçti canım kontrol doktor nededi
Siz ne yaptınız peki? Birde kesinlikle günlük telefon kullanımı azaltılmalı dedi,yatılan odada internet modemi varsa kapalı olmalı dedi.Nasıl geçti canım kontrol doktor nededi
Cokk geçmiş olsun rezervi düşük oluncabi sıkıntı oluyomuymus birde neden diyet verdi acaba tekrar. Düşünüyormusunuz çocuk bunun için bişey dedimiSiz ne yaptınız peki? Birde kesinlikle günlük telefon kullanımı azaltılmalı dedi,yatılan odada internet modemi varsa kapalı olmalı dedi.
Rezerv düşükse yumurtalar da kalite olarak belki iyi olmayabilir diye mantık yürüttü. Ya da az olunca düşük kalite denk geldi diye.Cokk geçmiş olsun rezervi düşük oluncabi sıkıntı oluyomuymus birde neden diyet verdi acaba tekrar. Düşünüyormusunuz çocuk bunun için bişey dedimi
Haa iyi bari canimm sevindim inslalh bendede bir dorun çıkmaz bende düşünüyorum bı bebek daha soğan kürü de iç gercekden çok faydalı ben oğlumda onla hamile kalmıştımRezerv düşükse yumurtalar da kalite olarak belki iyi olmayabilir diye mantık yürüttü. Ya da az olunca düşük kalite denk geldi diye.
Çocuk düşündüğümüz için zaten subaya kadar bu beslenme ve spor işini dedi. Yediklerini ve hareketin yumurta kaliteni arttıracak dedi. Şubatta da sıkıntı var mı diye bakacak ona göre başlayacağız. Ama hamile kalırsan pıhtı atma şüphesi için de ilaç verecekmiş.
Bunu deneyen bazı arkadaşlarımda kist yaptı durduk yere o yüzden korkuyorum. Çünkü bende yok ama annem çok uğraştı kist yüzünden. Ona yatkınlığım olur diye. Ama inşallah hepimiz nasibimiz varsa hayırlı sonuca ulaşırızHaa iyi bari canimm sevindim inslalh bendede bir dorun çıkmaz bende düşünüyorum bı bebek daha soğan kürü de iç gercekden çok faydalı ben oğlumda onla hamile kalmıştım
Aminn canimm amin inşallah ilk çocuk mu seninBunu deneyen bazı arkadaşlarımda kist yaptı durduk yere o yüzden korkuyorum. Çünkü bende yok ama annem çok uğraştı kist yüzünden. Ona yatkınlığım olur diye. Ama inşallah hepimiz nasibimiz varsa hayırlı sonuca ulaşırızinşallah sizde de hiç bir sorun çıkmaz
Evet ilk kez hamile kalmıştım ama nasip bakalımAminn canimm amin inşallah ilk çocuk mu senin
imslalh yine olurr en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz yaşınız kaçEvet ilk kez hamile kalmıştım ama nasip bakalım
İnşallahimslalh yine olurr en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz yaşınız kaç
İnşallah canımİnşallah27
Çok geçmiş olsun. Lekelenme sürerken ilişki mi oldu?6 Kasım da kürtaj oldum lekelenmem tamamen biteli 2 gün oldu hiç korunmadım test 20. Günde silik pozitif çıktı kürtaj sonrası hiç adet olmadan aynı durumu yaşayan var mı kanda sıfırlanma adet olana kadar olmuyor diye duydum ancak idrarda çıkması gebelik olabilir mi
Geçmiş olsun. Ben de şimdi skar gebelik yaşıyorum. Kürtajla mı aldılar, kendimi düştü?Benimkisi kürtaj olduğumda 12 haftalıktı ama gelişimi 10 haftalıkken durmuş. Ultrasonda öyle görünüyordu
Bebeği ilaçlarla düşürttüler ama eşi içeride kalmıştı onu almak için kürtaj yaptılarGeçmiş olsun. Ben de şimdi skar gebelik yaşıyorum. Kürtajla mı aldılar, kendimi düştü?
Çok geçmiş olsun. Benim ikinci bebeğim kendiliğinden düştü. Bu sefer sezaryen yerinde büyüyor. 9 haftalık oldu, doktor bekleyeceğiz diyorBebeği ilaçlarla düşürttüler ama eşi içeride kalmıştı onu almak için kürtaj yaptılar
Büyüdükçe yukarıya doğru çıkmıyor muÇok geçmiş olsun. Benim ikinci bebeğim kendiliğinden düştü. Bu sefer sezaryen yerinde büyüyor. 9 haftalık oldu, doktor bekleyeceğiz diyor
Evet kese yukarı doğru çıkıyor büyükçe ama plesanta sezaryen skarında oluşmuşBüyüdükçe yukarıya doğru çıkmıyor muyukarıya çıkarsa sıkıntı olmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?