- Konu Sahibi EbruEsra03
-
Merhaba Kizlar, Ben daha yeniyim burda ilk sorum olcak bu
21 Aralik kurtaj oldum ve iyi gecti sadece hastanede kanamam oldu eve vardinda hic yoktu ve olmadi da sadece toilete gittimde sildigimde akinti gelirdi kahverengi
ama yok denilcek sekilde ve tam 2 hafta sonra 4 Ocak Fazla kanamam geldi ayni adet gibi 3 gundur de kanama devam ediyor suan normalde yarin bitmesi gerekiyor eger adet goruyorsam
Ama burda okudugum kadariyla cogunlukla 3 4 5 hafta sonra adet gormeye basliyorlar benim gibi 2 hafta icinde adet goren oldumu bu normalmi sizce bana yardim edin tuaf bir his icindeyim
mrb canım kürtajıyapan doktorunla temas kur en iyi cevabı o verecektir fakat kanaman adet kanaması olduğundan emınım başka turlu bişey olamaz ıcını ferah tut kac gun surdu kanama hala suruyor mu?
canım geçmiş olsun..benim de kürtajdan sonra normal adet gibi gördüm 10.gün tamamne bitti.2 hafta sonra tekrar kanam oldu ben de adettir dedim normal adetim gibi 8 gün sürdü ve bitti.adet düzensizliği olabiliyor kürtaj sonrası korkma .... bende de böyle oldu bence normal canım
Serhatice Cok merci allah kimsenin basina vermesin rahatlatin tesekurler cunku internete baktigim zaman cogunlukla kadinlar 4 5 hafta arasi adet goruyorlar hic boyle erken adet olani gormedim ve kurtajdan sonra kanamalari olan 20 gun felan bende ne agri ne sizi ne kanama hic birsey olmadi annamdan yeni dogmus gibi ciktim kurtajdan
Merhaba Kizlar, Ben daha yeniyim burda ilk sorum olcak bu
21 Aralik kurtaj oldum ve iyi gecti sadece hastanede kanamam oldu eve vardinda hic yoktu ve olmadi da sadece toilete gittimde sildigimde akinti gelirdi kahverengi
ama yok denilcek sekilde ve tam 2 hafta sonra 4 Ocak Fazla kanamam geldi ayni adet gibi 3 gundur de kanama devam ediyor suan normalde yarin bitmesi gerekiyor eger adet goruyorsam
Ama burda okudugum kadariyla cogunlukla 3 4 5 hafta sonra adet gormeye basliyorlar benim gibi 2 hafta icinde adet goren oldumu bu normalmi sizce bana yardim edin tuaf bir his icindeyim
canım ben 3. adetimi bekliyorum şu an... benim eş durumu tayini olmadı 4-5 ay sonra tayin olabilir o zmandan sonra düşünüyorum artık canım ya ne yapayım ...ama bence de dr.un verdiği süreye kadar bekle ....
bir yandan da hala bebeğime ğlıyorum üzlüyorum yenisi iyi mi gelir deiye de düşünmeden edemiyorum
canım geçmiş olsun. bi kere her şeyden önce doktorunu mutlaka ara.
ama bana kalırsa normaldir. özellikle doktorun kanama ve sökücü olarak bi ilaç verdiyse.
ben de 25 ağustosta boş gebelikten kürtaj oldum 9 haftalıktım. 3-4 gün lekelemem oldu. arkasından bayrak kırmızısı bi kanama 5-6 gün sürdü. bu kanamamın sebebi kullandığım ilaçlarmış. içerde parça kalmasın atayım diye. bu kanamanın ardından 15 gün sonra 6-7 gün süren bi kanamam daha oldu. tabi doktora panikle koştum kürtajdan sonra ilk adetimi olmuşum. normalmişim.
demem o ki bu tür kanamalar normal, neticede kürtaj ciddi bi şey.
ama mutlaka doktoruna danış. zaten kütajdan sora ilk muayeni olman gerekiyo. içeriyi bir kontrol etmeli doktor. bi aksaklık var mı diye.
bana doktorum 3 adet dönemi bekle dedi sağlam iş olsun ben 4 ay bekledim. şimdi yeniden çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?