• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtajdan 2 hafta sonra adet gormeye basladim Yardim edin normalmi bu??

EbruEsra03

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
16
1
16
Hollanda
Merhaba Kizlar, Ben daha yeniyim burda ilk sorum olcak bu

21 Aralik kurtaj oldum ve iyi gecti sadece hastanede kanamam oldu eve vardinda hic yoktu ve olmadi da sadece toilete gittimde sildigimde akinti gelirdi kahverengi
ama yok denilcek sekilde ve tam 2 hafta sonra 4 Ocak Fazla kanamam geldi ayni adet gibi 3 gundur de kanama devam ediyor suan normalde yarin bitmesi gerekiyor eger adet goruyorsam
Ama burda okudugum kadariyla cogunlukla 3 4 5 hafta sonra adet gormeye basliyorlar benim gibi 2 hafta icinde adet goren oldumu bu normalmi sizce bana yardim edin tuaf bir his icindeyim

21 Aralik kurtaj oldum ve iyi gecti sadece hastanede kanamam oldu eve vardinda hic yoktu ve olmadi da sadece toilete gittimde sildigimde akinti gelirdi kahverengi
ama yok denilcek sekilde ve tam 2 hafta sonra 4 Ocak Fazla kanamam geldi ayni adet gibi 3 gundur de kanama devam ediyor suan normalde yarin bitmesi gerekiyor eger adet goruyorsam
Ama burda okudugum kadariyla cogunlukla 3 4 5 hafta sonra adet gormeye basliyorlar benim gibi 2 hafta icinde adet goren oldumu bu normalmi sizce bana yardim edin tuaf bir his icindeyim

mrb canım kürtajıyapan doktorunla temas kur en iyi cevabı o verecektir fakat kanaman adet kanaması olduğundan emınım başka turlu bişey olamaz ıcını ferah tut kac gun surdu kanama hala suruyor mu?

canım geçmiş olsun..benim de kürtajdan sonra normal adet gibi gördüm 10.gün tamamne bitti.2 hafta sonra tekrar kanam oldu ben de adettir dedim normal adetim gibi 8 gün sürdü ve bitti.adet düzensizliği olabiliyor kürtaj sonrası korkma .... bende de böyle oldu bence normal canım

mrb canım kürtajıyapan doktorunla temas kur en iyi cevabı o verecektir fakat kanaman adet kanaması olduğundan emınım başka turlu bişey olamaz ıcını ferah tut kac gun surdu kanama hala suruyor mu?

Merci fatmacim rahatlatin en azindan evet hafta sonu oldugu icin ariyamadim ve o 2 gun gecmek bilmedi ama ev doktorum az sonra beni ariycak suan 4 cu gunum kanamamin son gun olmasi gerekiyor oylede gozukuyor azaldi

canım geçmiş olsun..benim de kürtajdan sonra normal adet gibi gördüm 10.gün tamamne bitti.2 hafta sonra tekrar kanam oldu ben de adettir dedim normal adetim gibi 8 gün sürdü ve bitti.adet düzensizliği olabiliyor kürtaj sonrası korkma .... bende de böyle oldu bence normal canım

Serhatice Cok merci allah kimsenin basina vermesin rahatlatin tesekurler cunku internete baktigim zaman cogunlukla kadinlar 4 5 hafta arasi adet goruyorlar hic boyle erken adet olani gormedim ve kurtajdan sonra kanamalari olan 20 gun felan bende ne agri ne sizi ne kanama hic birsey olmadi annamdan yeni dogmus gibi ciktim kurtajdan

Serhatice Cok merci allah kimsenin basina vermesin rahatlatin tesekurler cunku internete baktigim zaman cogunlukla kadinlar 4 5 hafta arasi adet goruyorlar hic boyle erken adet olani gormedim ve kurtajdan sonra kanamalari olan 20 gun felan bende ne agri ne sizi ne kanama hic birsey olmadi annamdan yeni dogmus gibi ciktim kurtajdan

canım benim de aynen ağrı sızım yoktu diye şaşrmıştım. demek ki oluyor biizm gibi istisnai şeyler :40:
2.adetimi 1 gün gecikmeli gördüm bakalım bu seferki nasıl olacak...

benim 4-5 haftalıktı yani çok küçüktü ondan diye düşünmüştük mesela....

bilemiycem canim ben 9 haftaliktim kurtaj oldumda ama birde bebek basta hic gelismemisti anliycan sadece kese vardi belki oda olabilir fazla agri sizi cekmedimden
ama yarin bakalim ev doktoru randevu verdi yani adet felan olabilir demedi sasirdi biraz normalde bukadar cabuk adet gorulmuyor demeki birde idralimi istedi bakalim hayirlisi suan tekrar bebek icin calismalar basladimi yoksa vucudunuzu dinlendirme taraftarimisin

canım ben 3. adetimi bekliyorum şu an... benim eş durumu tayini olmadı 4-5 ay sonra tayin olabilir o zmandan sonra düşünüyorum artık canım ya ne yapayım ...ama bence de dr.un verdiği süreye kadar bekle ....

bir yandan da hala bebeğime ğlıyorum üzlüyorum yenisi iyi mi gelir deiye de düşünmeden edemiyorum

canım geçmiş olsun. bi kere her şeyden önce doktorunu mutlaka ara.
ama bana kalırsa normaldir. özellikle doktorun kanama ve sökücü olarak bi ilaç verdiyse.
ben de 25 ağustosta boş gebelikten kürtaj oldum 9 haftalıktım. 3-4 gün lekelemem oldu. arkasından bayrak kırmızısı bi kanama 5-6 gün sürdü. bu kanamamın sebebi kullandığım ilaçlarmış. içerde parça kalmasın atayım diye. bu kanamanın ardından 15 gün sonra 6-7 gün süren bi kanamam daha oldu. tabi doktora panikle koştum kürtajdan sonra ilk adetimi olmuşum. normalmişim.
demem o ki bu tür kanamalar normal, neticede kürtaj ciddi bi şey.
ama mutlaka doktoruna danış. zaten kütajdan sora ilk muayeni olman gerekiyo. içeriyi bir kontrol etmeli doktor. bi aksaklık var mı diye.
bana doktorum 3 adet dönemi bekle dedi sağlam iş olsun ben 4 ay bekledim. şimdi yeniden çalışmalara devam

Son düzenleme:
canım ben 3. adetimi bekliyorum şu an... benim eş durumu tayini olmadı 4-5 ay sonra tayin olabilir o zmandan sonra düşünüyorum artık canım ya ne yapayım ...ama bence de dr.un verdiği süreye kadar bekle ....

bir yandan da hala bebeğime ğlıyorum üzlüyorum yenisi iyi mi gelir deiye de düşünmeden edemiyorum

Hayirlisi canim hic uzulme ben inanirmisim kocama teseli verdim kendim kurtaj olduktan sonra hehe kadinlar gucluyuz iste allah birini alir otekini verir hayirlisi boyleymis herseyin positief yonunu dusunmek gerekir ben felaket migde bulantisi cekiyordum oyle boyle degil kendimi resmen zehirlenmis hissediyordum ve kurtaj olduktan sonra sevindim cunku kendimi hemen iyi hissetim ve bulantilarim yok olmustu allah yine verir en azindan hamile kalabiliyoruz oyle dusun kalamasaydik dusuk yasayamazdik bille allah herseyin hayirlisini versin insallah kisa zamanda

canım geçmiş olsun. bi kere her şeyden önce doktorunu mutlaka ara.
ama bana kalırsa normaldir. özellikle doktorun kanama ve sökücü olarak bi ilaç verdiyse.
ben de 25 ağustosta boş gebelikten kürtaj oldum 9 haftalıktım. 3-4 gün lekelemem oldu. arkasından bayrak kırmızısı bi kanama 5-6 gün sürdü. bu kanamamın sebebi kullandığım ilaçlarmış. içerde parça kalmasın atayım diye. bu kanamanın ardından 15 gün sonra 6-7 gün süren bi kanamam daha oldu. tabi doktora panikle koştum kürtajdan sonra ilk adetimi olmuşum. normalmişim.
demem o ki bu tür kanamalar normal, neticede kürtaj ciddi bi şey.
ama mutlaka doktoruna danış. zaten kütajdan sora ilk muayeni olman gerekiyo. içeriyi bir kontrol etmeli doktor. bi aksaklık var mı diye.
bana doktorum 3 adet dönemi bekle dedi sağlam iş olsun ben 4 ay bekledim. şimdi yeniden çalışmalara devam

Tesekkurler canim sanada gecmis olsun, evet bugun doktoruma gittim adet gormusundur dedi cunku hicbir agrin sizin bulantin felan yok dedi parca kalsa dedi yerinde duramazsin agridan dedi bende kendimi cok iyi hissediyorum . walla canim ben yurtdisinda yasiyorum ve burda kurtajdan sonra eve saliyorlar hemen ve zar zor randevu aldim ultrason icin her ihtimale karsi bakilsin diye icimi rahatlatmak icin. allah insallah en kisa zamanda hepimize bi bebis verir

Back