kürtaj

svim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
54
0
16
Konya
selm arkadaşlar kürtaj olmuş arkadaş varmı aranızda 9haftalık hamileyken bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ekimin 28zinde geçen hafta doktora gittim parça kaldığını söyledi adetimin olmasını beklyelim dedi adetim geldi ama normal adet şeklinde bugün 4. gün ve kanamam yok tam bitince tekrar gideceğim ama yinede kafama takılıyor adetle atılacak denildi ama kanama şeklinde oldu öyle parça falanda düşmedi bilgisi olan varmı yada başına böle bir durum gelen

Geçmiş olsun canım.Bende 2 kasımda kürtaj oldum.8 haftalıkken kalbi durmuş yavrumun.2 Haftadır pıhtı şeklinde kanamam oluyodu.Doktor da öle sölemişti ztn. hafta kanaman olucak 1 ay sonra da adet olucan demişti.Dün kanamam bitti.Doktora gittim alttan muayene etti.İçin tertemiz dedi.Şimdi adet olmayı bekliyom.Senin durumuna bi yorum yapamıcam Ama benim yaşadıklarım bunlar.Olmazsa başka bi doktora daha git.Senin adet kanaması zannettiğin şey normal kürtaj kanaması olmasın ?

dün tekrar gittim doktora ultrasonla alttan bakıldı bakıldı temiz dedi doktor ama
kan değerlerim hala yüksek
gebelik hormonu
ilk tahlilde beta HCG 20.12
dünkü tahlilde ise 9.37 çıktı doktor yüksek olduğunu şikayetlerin devam ederse tekrr gel dedi
belimde ve kasığımın sol tarafında ağrılarım geçmiyor ağrı kesici ne varsa içiyorum artık
kürtaj gerçekten doğumdan çok zormuş ilk defa başıma geldi
Allahım kimseye göstermesin gören arkadaşlarada geçmiş olsun
hem bedenen hemde ruhen çok yıpratıyor insanı

meraba cnm..sana bi sorum olucak bende 9 kasımda kürtaj oldum cok az kanamam oldu sımdı bıttı bu aksam gusül alıcam ama avret bölgemi yıkamaktan korkuyorum mikrop kaparım diye senın bılgın varmı doktorum benı kontrole cagırmadı bende alttan muayeneden korktugum ıcın gıtmeyı dusunmuyorum zaten suan heersey yolunda gıdıyo aama merak ettıgım sorular var birde ilişki için ne kadar süre lazım doktorundan aldığın bilgiler varmı bu yönde yrdmcı olursan çok seviniirim ..

Öncelikle geçmiş olsun canım.10 gün olmuş kürtaj olalı.Havalar malum soğuk o yüzden ılık suyla yıka.banyoda yapabilirsin bi sakınca yok.yanlız ilişkiye 2-3 hafta girme.Daha sonra da 3 ay korunman lazm.bana öle söledi.Rahim anca yerine gelir.

çokk teşekkür ederim cnm

ben de gecen hafta kurtaj oldum, 6 haftalık bebegımın kalp atıslarını göremedı dr, ılk bebegımızdı, tarıf edılemeyecek derecede yıkıldım, fakat weren de Allah alan da... yeni yeni toparlıorum kendımı, ıkı gun önce kontrole gıttk we dr um parca vs kalmadıgını, bunyemı cabuk toparladıgımı söyledı, hergun pekmez içiodum sanırım bunun cok faydası oldu, we bu durumdakı herkese de tavsıe edıorum, ayaklarınızı sıcak tutun we pekmez kuru üzüm gibi seylere dewam edın arkadaslar... we yıne dr um,ıkı ay dan sonra tekrar bebek düşünebıleceımızı söyledı,moral olarak toparlanmamızda cok faydası oldu, bu durumu yasayan herkese cok gecmiş olsun diorum, rabbım en kısa zamanda tum ısteyenlere hayırlı bi sekilde ewlat nasıp eder inş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…