- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
Özgür kartal var Maltepe'de, biz ilk bebegimizde ona gitmistik sonra malesef bebek olusmadi kurtaj yapilmasi gerekiyordu. Biz gizli kalmasini istedik zaten acımız büyüktü, maltepe bolgede yapildi hoca zaten onceden ayarlamisti herseyi operasyon kurtaj olarak görülmedi. Yalniz bekarsan ve boyle vir sorunun varsa lütfen kürtaj sonrası psikolojik destek de al. Hormonlar biraz farkli çalışıyor ve duygusal bi çöküş yasiyorsun ne kadar mantıklı biri olsan da. Şimdiden gecmis olsun. Ve lütfen gencler korunma yontemlerini iyi öğrenin yasmin falan kullanabilirsin bu surecten sonra, ve smr testi yaptırmayı da unutma anladığım kadarıyla yaşın ufakKızlar lütfen cevap verin sizce kürtaj için özel mi devlet mi daha mantıklı gizlilik açısından özellikle
Ne yapacağımı hic bilmiyorim bana kürtaj yerine bir düşürme ilacı getiriyor onda da çok korkuyorumCanım çok fazla gezme. Olunması gerekiyorsa bir an önce ol iç kanama sebebi ile ciddiye taşırsın olayı
Evet metotkrast iğnesi o. Bende oldum hem kürtaj olup arkasına o iğneyi vurdu. Çok zehirli bir iğne. 6 ay boyunca korunman gerekiyor hamile kalmaman gerekiyo. 6 ay vücut onu atmıyormuş ve bebekte sorunlar olabiliyormuş. Bende beklemedeyim mayısta deneyeceğiz. o iğneyi vurulursan dikkat etNe yapacağımı hic bilmiyorim bana kürtaj yerine bir düşürme ilacı getiriyor onda da çok korkuyorum
HANGİ HASTANEDE OLDUN CANIM ? NE ZAMANDIBen istanbulda oldum hayır bekar olduğunuz için fazla olmaz kürtaj ücreti neyse o alınır
Ekim ayında oldum medipoldeHANGİ HASTANEDE OLDUN CANIM ? NE ZAMANDI
bende cumartesı kurtaj oldum mecburen, bır hafta olacak yarın 3 4 gun leke seklınde kanamam vardı, 3 gundur adet olmus gıbı kanamam var senın nasıldı canım?Ekim ayında oldum medipolde
Çok geçmiş olsun üzüldüm benimde öyleydi biraz kanamam oldu birazda lekelenmem kaç haftalıktı canım kalp atışımı yoktu.bende cumartesı kurtaj oldum mecburen, bır hafta olacak yarın 3 4 gun leke seklınde kanamam vardı, 3 gundur adet olmus gıbı kanamam var senın nasıldı canım?
yarın kontrolum var .
çok sagol canım,Çok geçmiş olsun üzüldüm benimde öyleydi biraz kanamam oldu birazda lekelenmem kaç haftalıktı canım kalp atışımı yoktu.
Üzülme canım inşallah sağlıklı gebeliklerin olur benim bu 3. Kaybım 2 kürtajım 1 dış gebeliğim var kanamam birkaç güne kadar kesilirçok sagol canım,
benımde uc gun leklenmem oldu, sonra kanamam oldu devam ediyo ama cok asırı yogun degıl..
6haftalıktı canım, kesem cok duzsızdı , bekledık ama duzelmedı, bebekte gorunmedı yolk vardı sadece ..
mecburen kurtaj oldum
amın canım benım , ınsallah Rabbım sanada saglıkla hayırlı evlatlar versın Allahım..Üzülme canım inşallah sağlıklı gebeliklerin olur benim bu 3. Kaybım 2 kürtajım 1 dış gebeliğim var kanamam birkaç güne kadar kesilir
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.amın canım benım , ınsallah Rabbım sanada saglıkla hayırlı evlatlar versın Allahım..
3.saglıksız gebelıgım var benımde .. 1 kımyasal, 1 dıs gebelık, buda kese duzensızlıgı..
ınsallah bundan sonra saglıkla ılerleyen gebelıgımız olur, hayırlısı ıle kucagımıza alırız..
amınnnn
Nerde kürtaj oldun canım birde ne kadara oldunİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?