Kürtaj

Geçmiş olsun arkadaşım. Kalbini duyduğun için üzüldüğünü biliyorum. Kafanda şuan deli sorular. Yeniden hamile kalabilecek miyim diyeceksin birkaç haftaya. Bende temmuzda 9 haftalık gebeliği sonlananlardanım. İnanılmaz acılı bir kürtaj oldu benim için. Biliyordum ki sağlıklı ve hayırlı olsaydı benimle kalırdı. Zaten kadınsal sorunları olan biriydim. Doktorlar çocuğum olmayacağını söylediler yıllarca. Kürtajdan sonra kan pıhtısı sebebiyle yeniden kürtaj oldum. Tam üç ay progestan kullandım. Rahim duvarım kalınlaşmıştı. Ve 3 ay sonrası yeniden operasyon olacaktım. İnanılmaz geriyordu beni. Aralıkta doktora gittim ve operasyona gerek kalmamıştı. Yeniden bebek düşünebilirdik. Gittim arı sütü bal polen aldım her gece ve her sabah bir tatlı kaşığı yutuyordum. Bu ay yeniden hamileyim Allahın izniyle. Daha beş haftalık ve henüz doktora gitmedimm korkuyorum çünkü. Allah sana yeniden bu duyguyu yaşatacak. Üzülme sakın

Yaşadıkların için çok üzüldüm ama allahın mucizesi bak sana kendiliğinden vermiş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın okadar üzgünüm ki hala ...

Yaşadıkların için çok üzüldüm ama allahın mucizesi bak sana kendiliğinden vermiş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın okadar üzgünüm ki hala ...

Çok üzücü bir olay emin ol ama bunu sadece sen kendin atlatabilirsin. Güzel şeyler düşün her daim ve bol bol dua et ve güzel beslen. Rabbim emin ol zamanı gelince verecektir. Bende 3 kere düşük yaşadım hiçbirinde kalbini duyamadım ve hep 6ay aralıklarla hamile kaldım bu süre zarfında kendimi psikolojik olarak hazır hissettiğim için bu şekilde bir yol izledim ben ve sonrasında prolaktin hormon yüksekliğinden dolayı 3 aylık bir tedaviden sonra çok şükür şuan 19 haftalık hamileyim. Rabbim sana da yaşatacaktır emin ol ve korkuların hiç geçmeyecek ama sen elinden geldiğince korkularını dile getirme her daim güzel düşün. Zamanını bekliyordur.Psikolojik olarak kendini nezaman hazır hissedersen o zaman hamile kal derim ben.

Size de çok geçmiş olsun allah tamamına erdirsin inşallah prolaktininiz kaçtı hamile kalmadan önce benimde yüksek çıkmıştı ama problem değil dedi doktor bilmiyorum ondan mı kalbi durdu scaba bebeğin

Size de çok geçmiş olsun allah tamamına erdirsin inşallah prolaktininiz kaçtı hamile kalmadan önce benimde yüksek çıkmıştı ama problem değil dedi doktor bilmiyorum ondan mı kalbi durdu scaba bebeğin

Çok teşekkür ederim. Benim 37 çıkmıştı ona rağmen tedavi uyguladı. Ama doktorumun bana dediği genetik tahlillerde 2 tane değer de bozukluk vardı. Hamilelik ile çıkan bir kistim vardı. Bunların hepsini prolaktin düşürücü ilaç (dostinex) ile 1 ay yarım doz 2 ay çeyrek doz şeklinde kullandım. Sonrasında hamile kalabileceğimi belirtti. ve 2. ayda hamile kaldım. Prolaktinin yüksek olmasının da etkisi olduğunu söylemişti. Bizim diğer bütün tahlillerimiz olumlu çıkmıştı onu da belirteyim. Ve en büyük olan stres olmadan yaşam :) Şuan pıhtılaşma iğnesi progestan, ecoprin filan kullanıyorum hamileliğin sonuna kadar da bunlara devam edeceğim

Anladım inşallah kucağınıza sağlıkla alın dualarım sizinle

merhabalar.. benim de iki hafta önce bebeği aldılar. 12. haftadaydık. ama 3 hafta karnımda ölü durmuş yavrum. benim de 6 yaşında bir oğlum var. en çok sevinmişti hamileliğime. hergün karnımı öpüyordu, hayaller kuruyordu kardeşiyle ilgili. ama nasip değilmiş. hala toparlanmış değilim. hepinizin acısını içimde hissediyorum. inşallah güzel haberlerle hepimiz tekrar hamile kalır ve kucaklarımıza alırız.
sevgiler...

Kolaylıkla gebe kalmışssınız tekrar, adınıza çok sevindim, sağlıkla devam etsin inşallah Benim de 16 gün oldu kürtaj olalı, 6 hf bebeğim ölü olarak karnımda 2 hf kalmış hiç belirti vermeden...2 ay korunma önerdi doktorum, zaten şu anda kendimi hazır hissetmiyorum psikolojik olarak, test yaptırdık sonuçları bekliyorum, ilk gebeliğimdi, yıkıldık, Allah bir daha yaşatmaz bu acıyı inşallah

Çok ara verme arkadaşım 6-7 aydan fazla ara verdi 1 buçuk yıl çocuk olmadı kürtajdan sonra.

Çok ara verme arkadaşım 6-7 aydan fazla ara verdi 1 buçuk yıl çocuk olmadı kürtajdan sonra.
2 ay bekleyeceğim o zamana toparlarım diye düşünüyorum ben de...Sağlıkla gelsin de yeter ki gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…