Geçmiş olsun öncelikle inşallah tekrar nasip eder allahtan bir evladınız var ne güzel. Olayı nezaman yaşadınız sonrası nasıl geçti ağrı veya hastalık kanama gibi ve tekrar denemediniz mi??Merhaba bende 11. Hafta kontrolünde öğrendim bebeğimin kalbi durduğunu 7+5 Ken. 3 hafta ölüymüş meğer Karnımda. Dünyam başıma yıkıldı. Öğrendiğim gün ağlamaktan içim çıktı. Yıkıldım resmen. En önemlisi de oğlum için üzüldüm kardeşi olucak diye çok seviniyor ve istiyordu. Ama nasip olmadı.. Kendini parçalamak ağlamak gideni geri getirmiyor, olanı değiştirmiyor malesef. Kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum. Odak noktamız bebeklere ve hamilelere vermemeye çalışıyorum. Her ne kadar görünce yüreğim sızlasada. Hakkımda en hayırlısı buymuş diyorum. Daha kötüsü olabilirmiş diyorum. Sende öyle yap cnm. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşlh bizim gibi gönlü yaralılara bu açıdan
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun. Rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh. Yazmayı unutmuşum 15 gün önce kürtaj oldum cnm. Kanamam da bitmek üzereGeçmiş olsun öncelikle inşallah tekrar nasip eder allahtan bir evladınız var ne güzel. Olayı nezaman yaşadınız sonrası nasıl geçti ağrı veya hastalık kanama gibi ve tekrar denemediniz mi??
Anladım geçmiş olsn tekrardannTeşekkür ederim hepimize geçmiş olsun. Rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh. Yazmayı unutmuşum 15 gün önce kürtaj oldum cnm. Kanamam da bitmek üzere
Ben haberi duyar duymaz sancım başladı. Stres sıkıntıyla rahim kasılırmış. Ve dayanılmaz olunca acile zor yetiştim. Kendiliğinden geldi. İçerde ufak bir parça kalmış dedi doktor ve almıştı. Sonrası ağrım sızım olmadı şükür. Kanamam da 15 gündür çok azdıTeşekkür ederim hepimize geçmiş olsun. Rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh. Yazmayı unutmuşum 15 gün önce kürtaj oldum cnm. Kanamam da bitmek üzere
Allah razı olsun, inşallah siz de iyi olacaksınız. Daha çok yeni olduğu için böyle hissetmeniz normal.Acınız çok büyük allah yardımcınız olsun ve olmuş ki tekrar dan hamilesiniz inşallah kolaylıklada doğurursunuz rabbim şifamızı en hızlı şekilde versin toparlanamıyorum fakat elbet buda geöer diye avutuyorum kendimi
Öncelikle çok gecmiş olsun umarım yaşayacağın son acı olur. Gecen yıl mayıs ayında ben de zorunlu kürtaj olmuştum. O kadar iyi anlıyorum ki ben de seni diğer arkadaşlarım gibi. Tabi ki üzüleceksin bir süre etkisinden çıkamayacaksın ama ben kendimi hep cennet kapısında beni bekleyen meleğim var diye teselli ettim. Günahsız yavrumu en güzel yerde buluşmak için uğurladım. Aslında bu bile o kadar güzel o kadar özel ki. Cennet kapısında bizleri karşılayacak meleklerimiz. Bol bol dua edin Allah'la konuşun ben öyle rahatladım bu süreci atlattım. Hala da hamile değilim ama hersey Allah'tan tedavi görüyorum şuan umarım siz ben kadar beklemezsiniz tez zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin Allah.Merhabalar dün 2 aylık bebeğim karnımda kalbi durduğu için zorunlu kürtaj yaptırdık. Çok üzgünüm ve güçsüz. Ne yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum . Kürtaj olan ve sonrasını nasıl geçirenler varsa lütfen yardımcı olsunlar fikir versinler. Hamile kalan varsa nekadar zamanl da hamile kaldı lütfen bşr yol gösterin çok kötüyüm dünden beri
Merhabalar dün 2 aylık bebeğim karnımda kalbi durduğu için zorunlu kürtaj yaptırdık. Çok üzgünüm ve güçsüz. Ne yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum . Kürtaj olan ve sonrasını nasıl geçirenler varsa lütfen yardımcı olsunlar fikir versinler. Hamile kalan varsa nekadar zamanl da hamile kaldı lütfen bşr yol gösterin çok kötüyüm dünden beri
Teşekkür ederim desteğin için allahım inşallah tez zamanda isteyen herkese verirmerhaba öncelıkle hiç üzülme kalbi durmasaydı zaten saglıklı bır bebek olmayacaktı öbür dunyada sana şefaatçi olur inşlh.Benımde 2 buçuk aylıkken kalbı durdu karnımda aynı sekılde kurtajla aldı doktor evet bende uzuldum ama rabbım vermiş rabbım almıs dedım sonra 1 oglum oldu suan 3 yasında kurtajtan sonra doktor zaten söyluyor sana 6 ay korunman lazım 6 ay sonra hamıle kalabılırsın ben tam 6 ay sonra hamıle kaldım oglum oldu gayette saglıklı üzülme rabbıne tutun dua et evladın olur hoscakal
Geçmiş olsun. İnşallah tekrar aynı Acıyla sınama rabbim sizide bizimde. Çünkü çok zor Bi durum bir yıl içinde 2 kere yaşadım. Ama takdiri ilahi. Rabbim hayırlısını nasip inşlhCuma günü, bebeğim 9+6 iken kalbi durduğu için, canımdan canımı aldılar. Operasyon sonrası karnıma bastırdılar kanama vs nasıl diye. Dedim acıyacak. Hemşire yapmak zorundayım dedi. Ben kendi acımdan demedim ki bebeğim sanki oradaymış onun canı acıyacak gibi hissettim. Eşim çok yardımcı oldu hakkını asla ödeyemem. Veren de Allah alan da Allah diyorum vardır bir hayır...Artık silkelenme vakti benim için... Yarın kontrolüm var. Herşey, Allah'ımın izni ile artık güzel olacak...
Amin inşallah.. Sürekli diyorum buymuş hayırlısı ama yaşasaydı şu an 11 +1 olacaktı. Bunu hesaplamadan bile duramıyorum... Allah sizede bu durumu yaşayan herkese de sabır versin...
Amin inşallah.. Sürekli diyorum buymuş hayırlısı ama yaşasaydı şu an 11 +1 olacaktı. Bunu hesaplamadan bile duramıyorum... Allah sizede bu durumu yaşayan herkese de sabır versin...
canım ben 2 kez kürtaj oldum sağlıksız bebeklerim için 3 kendiliğinden düştü 4 üde elime aldım kızımı kan pıhtılasması vardı beslenemediği için sonlanıodu gebeliğim. 17 aylık kızım war simdide 4 aylık hamileyim. cok zor anlıyorum canım seniMerhabalar dün 2 aylık bebeğim karnımda kalbi durduğu için zorunlu kürtaj yaptırdık. Çok üzgünüm ve güçsüz. Ne yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum . Kürtaj olan ve sonrasını nasıl geçirenler varsa lütfen yardımcı olsunlar fikir versinler. Hamile kalan varsa nekadar zamanl da hamile kaldı lütfen bşr yol gösterin çok kötüyüm dünden beri
Sağlık kalmadı sigarayı bırakmıştım çoğaldı. Yediğime de bakmıyorum silkelenme lazım psikolojim düzelir ise bir adet sonra deneyeceğim hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsinBende 3 kere yaşadım aynı durumu o yüzden kendini hiç üzme. Dediğin gibi Allahın takdiri ve vardır bir bildiği kesinlikle. Sen psikolojini çok iyi tut kendine dikkat et beslenmene dikkat et ve ne olursa olsun doktorunu çok iyi seç en önemli şey bu. Hatta riskli gebelikler üzerine bir doktor bulabilirsen senin için daha iyi olur. Ben de şuan 17 haftalık hamileyim Allah'ım sağlıkla nasip eder inşallah diye dua ediyorum sadece. Bende hep 6 ay zaman geçmesini bekledim insan psikolojik olarak ancak kendini iyi hissediyor bence. Allah'ım sana da en kısa zamanda sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah.
Ama anneler hisseder derler ya kalbinin durduğu gün bir erkek çocuğunun elinden tutmuştum koşuyorduk mutlu birşekilde belkide bana vedasıydı çok çok çok teşekkür ederim amin Allahım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah sizinde bebişin iz bir avazda sağlıklı sıhatle dünyaya gelsinVe emin ol hiçbir hamilelikte endişelerin bitmeyecek :)) Annelik bu çok normal ama sen ne olursa olsun hiçbir zaman ne inancını kaybet ne de kendini üz. Herşey senin içinde güzel olacak eminim. Hamile biri olarak dualarım seninle ve senin gibi acılar yaşamış bebek sahibi olmak isteyen herkesle.
Sağlık kalmadı sigarayı bırakmıştım çoğaldı. Yediğime de bakmıyorum silkelenme lazım psikolojim düzelir ise bir adet sonra deneyeceğim hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Ama anneler hisseder derler ya kalbinin durduğu gün bir erkek çocuğunun elinden tutmuştum koşuyorduk mutlu birşekilde belkide bana vedasıydı çok çok çok teşekkür ederim amin Allahım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah sizinde bebişin iz bir avazda sağlıklı sıhatle dünyaya gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?