Merhaba arkadaslar ben 3 bucuk aylik evliyim ilk ayinda hamile kaldim sanirim kanamalarim ve agrilarim oluyordu hastaneye gittigimde 4 haftalik falan hmlamileydim doktor kanaman oldugu icin kimyasal gebeliktir kanla birlikte atarsin dedi bende ne oldugunu bilmeden eve gittim bana açıklama bile yapmadi herkes hamileligin uzerine adet goruyorsun ddi kanamalarim devam edince 2 3 gunde bir hastaneye gidip kan tahlilleri ve ultrasyona girip duruyordm 5 hafta sonunda kese görünüyordu baska doktora gorndm oda kimyasal gebelik degil normal dedi ama kanamam oldugu icin dusuk tehlikem coktu bir gun hastanede igne yapip yatirttilar diger gun kanamam durunca taburcu ettiler bir kac gun snra kanmam tekrar basladi bu sefer ozel hastaneye gidip gosterdk oda 6 haftalik artik kalp sesinin duyulmasi lazm diyip baktik ama atmiyordu 1hafta daha bekliyelm dedi bekledk 1 hafta sonuda atmayinca kurtaj ile aldilar simdi aradan 1 ay gecti ve sanirim tekrar hamile kaldm cunku bugun leke geldi ve kasiklarmda hafif agrilar oluyor adetimn gunu gecnce test yapicam kurtajdan sonra hamile kalan varmi ?