Kürtaj yaptirmak istiyorum

O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.
6 aylik evliyim, daha evliligim oturmamisken cocuk dusunemiyorum.

Doğuracağın hiçbir çocuk bu çocuk olmayacak.Umarım yapmazsın

O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.
6 aylik evliyim, daha evliligim oturmamisken cocuk dusunemiyorum.

Neyin garantisi var ki bu dünyada? İşiniz olur, eviniz olur, birikiminiz olur her şeyiniz olur ama çocuğunuz olmaz. Şimdi asla anlamayacaksınız bu yazdığımı. İnşallah ileride yaşayarak anlamak zorunda kalmazsınız(!)Kararınızı bir daha gözden geçirin derim ben. Herkes çocuğu mükemmel şartlarda büyüsün ister ama öyle olmuyor maalesef. Bunu çocuğa yapılan haksızlık olarak görmek ne kadar yanlış. Asıl haksızlık onun yaşama hakkını elinden almak değil mi?
Rabbim size doğru yolu göstersin de bir ömür bunun vicdan azabıyla yaşamayın.

Neden daha dikkatli korunmadınız ? Günah değil mi o masuma ? Nasıl kıyacaksın ? Söylediğin çok mantıklı şeyler hak verdim ancak ne olursa olsun onun yaşama hakkını elinden almak senin hakkın değil. Rabbim onun rızkını verir.

Hakkimda ne dusunursunuz bilmiyorum, bende memnun degilim uzgunum bunu yapacagim icin ama bn cocuk dogurmaya hazir degilim. Karnimda biseyin olmasi, onun buyuyecegini dusunmek beni daha cok uzuyor. Istemeyerek kontrollere gidecegim. Ona severek degil mecburiyetten hazirlanacagim vs.
Boyle anne olmak istemiyorum. Su an issizim, kayinvalidemlerde yasiyoruz, ayri eve cikmamiza aylar belki yillar var. Ben bu durumda bu hayata cocuk getirmek, ona aslinda vermeyi istedigim cok sey varken mahrum birakmak istemiyorum. Dogumdan sonra cocuk bi kac aylikken calisip onun en guzel zamanlarini kacirmak, kayinvalidem buyutsun istemiyorum. Herseyimi ona vermek butun zamanimi onunla gecirmek istiyorum.
Su an buna hazir degilim kendimi cok kotu hissediyorum.
Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim, Eskisehirde iyi bir jinekolog ariyorum, daha once eskisehirde kurtaj yaptiraniniz varmi ?
Benim 3 tane olduğu halde ayrıca evimiz kirada olduğu halde birde eşimin 50 bin borcu olduğu halde deli gibi hasret gibi 4. Yu istiyoruz ev şuan keşke ben de hamile olsaydim neleri vaad etmezdimki

Evet keske. Bende isterdim cogu kadin gibi ilk hamile oldugumda sevincten aglamayi. Hayalimdi esime dogum gununde hediye olarak ultrason resmini vermek.
Su an kesinlikle dusunemiyorum anne olmayi. Kendimi cocuksu hissediyorum.
Tavsiyem sudur ki sakın aldırma cok kotu bi durum benim bebegimin kalbi durdugu iicin aldirdim 3 gundur kendime gelemiyorum

Bikaç dakika zevkleriniz için bir cana kıymak bukadar basit demekki onu parçalayarak alacaklar senden bunu bilde öyle kürtaja gir belki nasibin olmayacak belki kendi düşecek ama sen böyle bir zihniyette asla iyi bir anne olamayacaksın

Karnimda biseyin olmasi, onun buyuyecegini dusunmek beni daha cok uzuyor. Istemeyerek kontrollere gidecegim. Ona severek degil mecburiyetten hazirlanacagim

En çokta bu söze sinir oldum Allah göstermesin de tecavüze ugramamissiniz esinizden bir çocuk nasip etmiş Allah.

Kendi canından olanı sevememek ne demek bunu anlayacak kapasitem yok ne yazık ki....

En çokta bu söze sinir oldum Allah göstermesin de tecavüze ugramamissiniz esinizden bir çocuk nasip etmiş Allah.

Kendi canından olanı sevememek ne demek bunu anlayacak kapasitem yok ne yazık ki....
Bu yüzden herkes anne olamıyor maalesef cnm doğurmakla

Bizde 2.cocugu ev alalım araba alalım eşim iş yeri açtı aman az işleri otursun diye erteledik .Şimdi nasıl istiyoruz ama bulamıyoruz .Şuan içinde bulunduğunuz durum için üzüldüm ama Dünyaya bir can getirmek nasıl kıymetli nasıl zahmetli ve nasıl güzel bir bilseniz.
Allah layıkıyla annelik yapacak kadınlara nasip etsin inşallah gebeliği.
5 sene önce maddi durumunun şimdiki gibi olacağını söyleseler hadi canım derdim.Kizimin herşeyi var.Ve ben her ay regl olduğumda eşime O'na en çok istediği şeyi vermedikten sonra oyuncakların tabletin telefonun hiç bir kıymeti yok diyorum.Kardesi yok.Benim 2. Için bile bu kadar canım yanarken.Uzuldum gece gece

Bizde 2.cocugu ev alalım araba alalım eşim iş yeri açtı aman az işleri otursun diye erteledik .Şimdi nasıl istiyoruz ama bulamıyoruz .Şuan içinde bulunduğunuz durum için üzüldüm ama Dünyaya bir can getirmek nasıl kıymetli nasıl zahmetli ve nasıl güzel bir bilseniz.
Allah layıkıyla annelik yapacak kadınlara nasip etsin inşallah gebeliği.
5 sene önce maddi durumunun şimdiki gibi olacağını söyleseler hadi canım derdim.Kizimin herşeyi var.Ve ben her ay regl olduğumda eşime O'na en çok istediği şeyi vermedikten sonra oyuncakların tabletin telefonun hiç bir kıymeti yok diyorum.Kardesi yok.Benim 2. Için bile bu kadar canım yanarken.Uzuldum gece gece
Aynen bizde ikinciyi istiyoruz 3 yıldır :KK43:

pardon da evlenirken neye güvenip evlendiniz. işin yok eşinin işinin garantisi yok üstüne kayınvalide ile yaşıyorsun bir nevi onlara bağlısınız zaten... şuan görmediğin ama varlığı olan, sesini duymadığın kendi fikrini sana söyleyemeyen ama canlı olan bir bebek var içinde yapma bunu ona yapma.... onu sana Allah verdi bırak alacaksa Allah alsın sen yapma. yarının ne getiriceğini bilmiyoruz. bugün zor durumdasın ama saniyeler sonra neler değişir hayatında bilmiyorsun... pişman olacaksın vicdan azabı duyacaksın şimdi anlamasın ama ilerde bunları yaşayacaksın ve o hayatına son verdiğin bebek karşına çıkıp hesap soracak senden...

Aynen bizde ikinciyi istiyoruz 3 yıldır :KK43:

Bizde 2 yıldır istiyoruz.6 haftalıkken kesesi bozulduğu için düştü kürtaj oldum.hala aklima gelince bi eksiklik hissediyorum o bebekten.Sucluluk duyuyorum.Bu geçen zamanda bir tanede kimyasalim var.Allah kimseye aratmasin. 1. De 2.de aynı heyecan aynı coşku. Inşallah tekrar nasip olur annelik.2 yı bulunca hiç beklemeden 3.yu yapicam kendime söz verdim :KK61:

Hakkimda ne dusunursunuz bilmiyorum, bende memnun degilim uzgunum bunu yapacagim icin ama bn cocuk dogurmaya hazir degilim. Karnimda biseyin olmasi, onun buyuyecegini dusunmek beni daha cok uzuyor. Istemeyerek kontrollere gidecegim. Ona severek degil mecburiyetten hazirlanacagim vs.
Boyle anne olmak istemiyorum. Su an issizim, kayinvalidemlerde yasiyoruz, ayri eve cikmamiza aylar belki yillar var. Ben bu durumda bu hayata cocuk getirmek, ona aslinda vermeyi istedigim cok sey varken mahrum birakmak istemiyorum. Dogumdan sonra cocuk bi kac aylikken calisip onun en guzel zamanlarini kacirmak, kayinvalidem buyutsun istemiyorum. Herseyimi ona vermek butun zamanimi onunla gecirmek istiyorum.
Su an buna hazir degilim kendimi cok kotu hissediyorum.
Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim, Eskisehirde iyi bir jinekolog ariyorum, daha once eskisehirde kurtaj yaptiraniniz varmi ?
düşünceniz beni ve okuduğum kadarıyla bi çok arkadaşı üzmüş... Bi doktora görünseniz profesyonel yardım alsanız keşke ... O bebeği aldırınca emin olun ki şimdi olduğunuzdan daha mutlu hissetmeyecek hatta pişman olacaksınız... sorsanız kimse anne olmaya hazır değildir ki neler getireceğini bilemeyiz yapmayın bebeğe de kendinize de yazık etmiş olursunuz...

Bizde 2 yıldır istiyoruz.6 haftalıkken kesesi bozulduğu için düştü kürtaj oldum.hala aklima gelince bi eksiklik hissediyorum o bebekten.Sucluluk duyuyorum.Bu geçen zamanda bir tanede kimyasalim var.Allah kimseye aratmasin. 1. De 2.de aynı heyecan aynı coşku. Inşallah tekrar nasip olur annelik.2 yı bulunca hiç beklemeden 3.yu yapicam kendime söz verdim :KK61:

Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa sürede tekrar anne olmak nasip olur size...

X