Kürtaj yaptirmak istiyorum

19o5_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
12
17
33
Hakkimda ne dusunursunuz bilmiyorum, bende memnun degilim uzgunum bunu yapacagim icin ama bn cocuk dogurmaya hazir degilim. Karnimda biseyin olmasi, onun buyuyecegini dusunmek beni daha cok uzuyor. Istemeyerek kontrollere gidecegim. Ona severek degil mecburiyetten hazirlanacagim vs.
Boyle anne olmak istemiyorum. Su an issizim, kayinvalidemlerde yasiyoruz, ayri eve cikmamiza aylar belki yillar var. Ben bu durumda bu hayata cocuk getirmek, ona aslinda vermeyi istedigim cok sey varken mahrum birakmak istemiyorum. Dogumdan sonra cocuk bi kac aylikken calisip onun en guzel zamanlarini kacirmak, kayinvalidem buyutsun istemiyorum. Herseyimi ona vermek butun zamanimi onunla gecirmek istiyorum.
Su an buna hazir degilim kendimi cok kotu hissediyorum.
Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim, Eskisehirde iyi bir jinekolog ariyorum, daha once eskisehirde kurtaj yaptiraniniz varmi ?

Bence kesinlikle yapma belki bu ilk ve son olabilir sen bu cocugu aldirdigin icin belki allah elinden herseyi alacak ve bi daha sahip olamayacaksin bi de boyle dusun arayan biri olarak o cocugun benim olmasini ne kadar isterdim bilemezsin boyle hasret içinde yanarken bi anda boyle bi mucizeye sahip olanlarin aldirmasina şasiyorum ablacim kimsenin durumu iyi degil ki herkes az olsun oz olsun ama bizim olsun diyor dusun bi ne kadar mutlu olacaksin ilerde iyiki dogurmusum diyeceksin yapma o cocugun gunahina girme bence yinede sen bilirsin allah yardimcin olsun

O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.
6 aylik evliyim, daha evliligim oturmamisken cocuk dusunemiyorum.

Bence kesinlikle yapma belki bu ilk ve son olabilir sen bu cocugu aldirdigin icin belki allah elinden herseyi alacak ve bi daha sahip olamayacaksin bi de boyle dusun arayan biri olarak o cocugun benim olmasini ne kadar isterdim bilemezsin boyle hasret içinde yanarken bi anda boyle bi mucizeye sahip olanlarin aldirmasina şasiyorum ablacim kimsenin durumu iyi degil ki herkes az olsun oz olsun ama bizim olsun diyor dusun bi ne kadar mutlu olacaksin ilerde iyiki dogurmusum diyeceksin yapma o cocugun gunahina girme bence yinede sen bilirsin allah yardimcin olsun

Cok iyi anliyorum seni, benim ablamda 8 yil ugrasti bi cocuk edinebilmek icin sukur yillar sonra oldu.
Dedigin dogru olabilir, dusundum onuda dedigin gibi belki ALLAH beni cezalandirmak icin hic vermeyecek. Ben hep dua ettim lutfen istemedigim hazir olmadigim zamanda hamile kalmiyim diye ama oldu. Ben simdi beni cezalandirdigini dusunuyorum. Sadece maddiyat degil benim sorunum, kalben ruhen hazir degilim kesinlikle.

O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.

Keşke daha dikkatli korunsaydiniz... Evet bir gün evladın olacak belki ama bugün vazgeçtiğin bebegin aynısi olmayacak :KK43:

Evet bende aynıı senın gibi düşünerek 6 yıldır çocuk yapmadım . Yapmadım extra extra korundum . Olsa dı asla aldıramazdım .

Lütfen çok çok çok düşün .
Pişman olucaksın .

Keşke daha dikkatli korunsaydiniz... Evet bir gün evladın olacak belki ama bugün vazgeçtiğin bebegin aynısi olmayacak :KK43:

Evet keske. Bende isterdim cogu kadin gibi ilk hamile oldugumda sevincten aglamayi. Hayalimdi esime dogum gununde hediye olarak ultrason resmini vermek.
Su an kesinlikle dusunemiyorum anne olmayi. Kendimi cocuksu hissediyorum.

Keşke düzgünce kendi evinize evlenseydiniz
Eşinize söyleyin ev tutsun
Doğurana kadar çalışırsın
26 yaşında mısın
İsteyene versin Allah
İçimden geçenleri bilsen

Isim olsaydi calisirdim. Yurtdisinda yasiyorum, bir ulkeden esimin yasadigi ulkeye tasindim.
6 aylik evliyiz, bir kac aydir is ariyorum ama bulamiyorum.
Su an isim olsa belki farkli dusunebilirdim.

Yemin ediyorum. Bu konuyu olunca aklıma direk sen geldin..
Rabbim hakedene nasip etsin.. gerçekten anne olacaklara..❤
Keşke düzgünce kendi evinize evlenseydiniz
Eşinize söyleyin ev tutsun
Doğurana kadar çalışırsın
26 yaşında mısın
İsteyene versin Allah
İçimden geçenleri bilsen

X