• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj yapan oldu mu

Valla ben bi kere kürtaj oldum. Sağlıksız gebelikten dolayi. Psikolojim bozuldu kac ay onu geçtim. Kurtajdan sonra enfeksiyon oldu kist oldu. Kac ay uğraştım bilemiyorum. Ve bir daha hamile kalamadim.
Iyi düşün iyi karar ver . Biz bir evlat sahibi olabilmek icin neler yapiyoruz.
Evli olmadan bebek icin dua etmenide hic anlamadim.
Cunki evlılık zor olmuyo yanı ilk ilişkim bı sene once sımdıkınedenondanndolayı ılac ıcmıyodum yanı bende artık vaz gecerım korkuyoeum ama nasıl bakıcam kontroller para yıyıcek tek zar zor babasını ıkna etmısım kurtaj parasına oda yalan dolan hayatında kadın var galıba ama bekar sadece napacagımı bılmıyprum

Cunki evlılık zor olmuyo yanı ilk ilişkim bı sene once sımdıkınedenondanndolayı ılac ıcmıyodum yanı bende artık vaz gecerım korkuyoeum ama nasıl bakıcam kontroller para yıyıcek tek zar zor babasını ıkna etmısım kurtaj parasına oda yalan dolan hayatında kadın var galıba ama bekar sadece napacagımı bılmıyprum
Dogurmak istiyorsan eger dunyaya getirirsin babalik davasini acarsın sana bakmak zorunda.
Kurtaj da sandığın kadar kolay değil. Sonrasinda bombos oluyosun sanki bir organını almislar gibi hissediyorsun. Psikolojik olarakta cok ama cok zor. Umarim en doğru karari verirsin.

Dogurmak istiyorsan eger dunyaya getirirsin babalik davasini acarsın sana bakmak zorunda.
Kurtaj da sandığın kadar kolay değil. Sonrasinda bombos oluyosun sanki bir organını almislar gibi hissediyorsun. Psikolojik olarakta cok ama cok zor. Umarim en doğru karari verirsin.
Sen oldun mu kurtaj pekı olduysan detaylınyaz cocugun varmınfaln

Ukalalık yapma korunsaydin bacım şimdi gelip yasadigin 2 dk lık zevkin sonucuna bize patlama bir konu daha açmışsın amacın o çocuktan kurtulmak. Burdan da beklediğin cevap aldır cevabı sırf kendi vicdanını rahatlatmak için. Savunuyosunuzya hani bekarken de yaparım ederim kimene diye şimdi sonucunu da sen düşün BİZE NE!!!!!

Sizene korunmadıysa!!! Saçma sapan konuşmayın ya

Bu dediginiz istenilen ve zorunlu kurtaj olan bayanlar icin gecerli bence bende 3 aylik yavrumu zorunlu kurtajda kaybtim aynen dediginiz gibiyim hala ustunden 4 ay gecmesine ragmen .
Sizin sorunuza gelince korkacak hic birsey yok kurtajin ayni gunu evime dondum dusumu aldim bir kac saat brz agrim vardi birdaki gunune hic birseyim kalmadi dokyorum 1 2 ay iliski olmasin dedi ama ben cok cabuk toparladim 1 afta bile gecmeden iliskiye girdim ve hic birsey hisetmiyorsunuz sadece hisetiginiz aci bebeginizin acisi

Bu dediginiz istenilen ve zorunlu kurtaj olan bayanlar icin gecerli bence bende 3 aylik yavrumu zorunlu kurtajda kaybtim aynen dediginiz gibiyim hala ustunden 4 ay gecmesine ragmen .
Sizin sorunuza gelince korkacak hic birsey yok kurtajin ayni gunu evime dondum dusumu aldim bir kac saat brz agrim vardi birdaki gunune hic birseyim kalmadi dokyorum 1 2 ay iliski olmasin dedi ama ben cok cabuk toparladim 1 afta bile gecmeden iliskiye girdim ve hic birsey hisetmiyorsunuz sadece hisetiginiz aci bebeginizin acisi
Benim 1 bucuk sene oldu içinde hala acisi. Rabbim tekrar sagliklisini nasip etsin insallah cümlemize.

İlişkide acemi ama neyseeeee
Kürtaj acılı bi işlem değil ama bebeğimden ayrılıyorum diye ( kalbi durduğu için kürtaj oldum ben zorunlu yani) yüreğim çok acıdı. Vajina büyümüyor ve tekrar hamileyim şükür
Merhaba ne zaman kürtaj oldnz ne zaman tekrar hamıle kaldnz

Veya test yapmadımı cok korkyrm ya bende 1 ay oldu ama pskljk olarak berbat Bi haldeyim
Hayır vermedi ilk kayıplarda önemsemiyorlar maalesef 2 kaybım olduğu için genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırıcaz sizede geçmiş olsun Rabbim sabır versin hepimize

Ben dün kürtaj oldum tam anestezi olursan aci hissetmezsin sonrasinda hala agrim var benim mesela. Psikolojin cok etkilenicek ben kendimi toplayamiyorum eger sende zorunluysan kendine iyi hissettiricek bir doktor secmeni oneririm. Beni doktorum rahatladtti ve herseyimi cevapladi. Allah yardimcin olsun

Back