- Konu Sahibi Gizemtkdmr
-
evet canim ilkte bakmiyorlar benim de ikinci dusugum 9.haftada kalbi durdu . araştırmayı yapacaklarS
Saol canim orda 28 yanlis olmus 8 haftalik bebegim ilk gebelik dediler bakmadilar ama kafam rahat hayirlisi bakalim
Kafan rahatsa bir daha olur yumurtlama dönemini kaçırma ben de öyle yapacam adet olmayı bekliyorum tabi takdir Allah’ın yine o isterse olur inş en yakın zaman da burda hamilelik haberlerini veririzS
Saol canim orda 28 yanlis olmus 8 haftalik bebegim ilk gebelik dediler bakmadilar ama kafam rahat hayirlisi bakalim
İnş eder takviyeler kullan kendine iyi bak iyi beslen Emin’im şuan çok üzgünsündür ama elimizden birşey gelmiyor İnan ben kürtajdan sonra hiç ağlamadım eşim üzülüyor diye içime attım sanırım geçen gün eski yazılarımı okuyunca bir saat ağladım öyle boşaldım ki benim 2 şubatta oldu kürtaj bugün de şehit haberlerini duyunca onlara haksızlık ediyorum diye bir daha üzülmeyecem rabbim onların annelerine sabır versin bizim hiç birşey değil onların yanındaEvet canim dikkat ediyorum bunlara bakalim bir adet olayim da Rabbim nasip eder tekrar insallah
Bence sen soğan kürüne başla tabi daha önce yaptıysan onu bilemem de yapan ve sonuç alan çok ben de bi adet olayım denemeyi düşünüyorum dün bir teyze dedi ki cennette size melek lazımdı bebeğin melek oldu seni bekliyor üzülme diye onu düşününce üzüntüm azaldı bugün de şehit haberiyle tamamen bıraktım üzülmeyi biz sağlıklı olalım çocuk mutlaka olur rabbim isterseS
Amin öyle dogru Rabbim onlara sabir versin .İnş eder takviyeler kullan kendine iyi bak iyi beslen Emin’im şuan çok üzgünsündür ama elimizden birşey gelmiyor İnan ben kürtajdan sonra hiç ağlamadım eşim üzülüyor diye içime attım sanırım geçen gün eski yazılarımı okuyunca bir saat ağladım öyle boşaldım ki benim 2 şubatta oldu kürtaj bugün de şehit haberlerini duyunca onlara haksızlık ediyorum diye bir daha üzülmeyecem rabbim onların annelerine sabır versin bizim hiç birşey değil onların yanında
Cnm ist hangi yakasındasın ben Avrupa ve iyi bşr doktor arıyorum tavsiyen var mı ?Amin öyle dogru Rabbim onlara sabir versin .
Canim ben su an rizede yaşıyorumCnm ist hangi yakasındasın ben Avrupa ve iyi bşr doktor arıyorum tavsiyen var mı ?
Anladım cnmCanim ben su an rizede yaşıyorum
çok geçmiş olsun canım Allahım sabır versin bir an öncede hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim sürekli ağlıyorum bende herşeyime baktırdım eşimde bende rahmim tersmiş ama bu engel değilmiş yinede ebeye gittim düzelttirdim bat 5 mart ama umudum yok bu aydaDüsük kadar kotu birsey olamaz. 10 haftalikken dusuk yaptim sonrasinda da mecburen kurtaj oldum. Temmuz dan beri icimin nasil yandigini ben bilirim. O duyguyu bir kere kapiyorsun ya otesi olmhyor daha. Isyan etmiyorumkimseyi kiskabmiyorum ama hep bir hamile bebej gordugumde icim ciz ediyor. Kebdimi sıksamda eve kadar dayanabikiyorum sabahlara kadar agladigimi gizli gizli esim uzulmesin diye bir ben biliyorum. Kac aydir ugrasiyoruz olmadi birde bu ay hormon testinde yumurtalar yavas calisiyor diyr cikti resmen hayallerim yikildi. Ilac vb bi sury sey verdi doktorum dua ediyorum Allah ima insallah by durumu atlatir bir evlat sahibi olurum diye. Kurtaj vrya dusuk yasadiysaniz muhakkak hormonlara baktirin zarar vermis olabiliyormus dusuk. Bizim gec aklimiza geldi kac ay kaybettik siz bari yasamayin bu durumu
Çok çok geçmiş olsun İnan ben de baktırmak istiyorum ama bir türlü fırsat olmuyor ya biri geliyor ya işi çıkıyor eşimin yine kalıyor bu ay afet olmayı bekliyorum gidip baktırmak için adette olmadım zaten 20 gün leke sürdü o bitti ve bir haftadır adet olmayı bekliyorum korunuyoruz şuan toparlanmak gerekiyor nasip ama biz elimizden geleni yapmalıyız bak int hayıt takviyesini araştır tam senin şikayetlerine uygun ben de kullanmaya başladım çünkü sonuçta bir işlem oldu rahimde mutlaka zarar vermiştir bence dediğimi araştır ve kullan ilaca gerek bile kalmayacak emin ol kullananlar yumurtlama konusunda çok başarılı olduğunu söylediDüsük kadar kotu birsey olamaz. 10 haftalikken dusuk yaptim sonrasinda da mecburen kurtaj oldum. Temmuz dan beri icimin nasil yandigini ben bilirim. O duyguyu bir kere kapiyorsun ya otesi olmhyor daha. Isyan etmiyorumkimseyi kiskabmiyorum ama hep bir hamile bebej gordugumde icim ciz ediyor. Kebdimi sıksamda eve kadar dayanabikiyorum sabahlara kadar agladigimi gizli gizli esim uzulmesin diye bir ben biliyorum. Kac aydir ugrasiyoruz olmadi birde bu ay hormon testinde yumurtalar yavas calisiyor diyr cikti resmen hayallerim yikildi. Ilac vb bi sury sey verdi doktorum dua ediyorum Allah ima insallah by durumu atlatir bir evlat sahibi olurum diye. Kurtaj vrya dusuk yasadiysaniz muhakkak hormonlara baktirin zarar vermis olabiliyormus dusuk. Bizim gec aklimiza geldi kac ay kaybettik siz bari yasamayin bu durumu
Cnm sana da geçmiş olsun da rahimin ters olduğunu muayenede anlaşılmıyor muçok geçmiş olsun canım Allahım sabır versin bir an öncede hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim sürekli ağlıyorum bende herşeyime baktırdım eşimde bende rahmim tersmiş ama bu engel değilmiş yinede ebeye gittim düzelttirdim bat 5 mart ama umudum yok bu ayda
benim rahim filminde çıktı canım muayenede hiç bir doktor söylemediCnm sana da geçmiş olsun da rahimin ters olduğunu muayenede anlaşılmıyor mu
Ana ozmaan çektirmekden anlaşılmıyordur valla dün dedim ark evlenmezsen sorun çocuk olmazsa sorun oldu sağlıklı olmazsa sorun en iyisi evlenme bekarlık sultanlık saçlarıma aklar düştü ya evlendiğimdendir ha sadece bunlar da değil ki kv sorunu görümce elti koca valla bekarlık sultanlık evlendiğime pişman değilim ama bazen düşününce bekarlık daha kolaydı gibime geliyorbenim rahim filminde çıktı canım muayenede hiç bir doktor söylemedi
aynen öyle canım.. ben hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum valla çok strese giriyoruz belki de bu etkiliyor bekarlıkta hiç derdin yok ki evlenince çok şey düşünüyorsunAna ozmaan çektirmekden anlaşılmıyordur valla dün dedim ark evlenmezsen sorun çocuk olmazsa sorun oldu sağlıklı olmazsa sorun en iyisi evlenme bekarlık sultanlık saçlarıma aklar düştü ya evlendiğimdendir ha sadece bunlar da değil ki kv sorunu görümce elti koca valla bekarlık sultanlık evlendiğime pişman değilim ama bazen düşününce bekarlık daha kolaydı gibime geliyor
Ya öyle şeyler var ki sadece çocuk olmuyor diye stres olmuyorsun ki biri birşey diyor onu takıyırsum eşinle ufak bi tartışmada ona stres yapıyorsun tabi hormonlar darma duman bebek konusunu düşünmeden yapılınca olduğuna inanıyorum ki bizim öyle olmuştu eşimin sperm sıkıntısı vardı tedavi oluyordu tabi yumurtlama gününü hesaplayarak yapmıştık hiç beklemiyordum ama oldu ve İnan adet geçince test yapmak aklıma geldi burda görüyorum adet olmadan test yapanlar sabırsızlar ki hepimiz de var o ama bence kafadan o konuyu atmalı olur da adet gecikirse baktırmalı takviye yapmadın mı hiçaynen öyle canım.. ben hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum valla çok strese giriyoruz belki de bu etkiliyor bekarlıkta hiç derdin yok ki evlenince çok şey düşünüyorsun
aynen öyle canım insanlar sorduğu için aslında ben strese giriyorum sırf bunun için gittim stres kitabı aldım bununla baş etmem lazım .. Ebeye gittik o beni bir aktara yönlerdi bu ay kullanamadım ama adet olur olmaz hayıt kapsülü bide bir kavonozda karışım yapılmış bide aslanpençesi çayı verdi bunlara başlıcamYa öyle şeyler var ki sadece çocuk olmuyor diye stres olmuyorsun ki biri birşey diyor onu takıyırsum eşinle ufak bi tartışmada ona stres yapıyorsun tabi hormonlar darma duman bebek konusunu düşünmeden yapılınca olduğuna inanıyorum ki bizim öyle olmuştu eşimin sperm sıkıntısı vardı tedavi oluyordu tabi yumurtlama gününü hesaplayarak yapmıştık hiç beklemiyordum ama oldu ve İnan adet geçince test yapmak aklıma geldi burda görüyorum adet olmadan test yapanlar sabırsızlar ki hepimiz de var o ama bence kafadan o konuyu atmalı olur da adet gecikirse baktırmalı takviye yapmadın mı hiç
Ama bunları bir arada kullanırsan bir sıkıntı olmuyorsa kullan allah korusun kaş yaparken göz çıkarmayalım sen aktarcıya da sor yada ebeye öyle başla ben pek anlamıyorum takviye işini sorarak başladım döküntü olmaz dediler hamile kalınca bırakıyormuşsun hayıtı öyle dedileraynen öyle canım insanlar sorduğu için aslında ben strese giriyorum sırf bunun için gittim stres kitabı aldım bununla baş etmem lazım .. Ebeye gittik o beni bir aktara yönlerdi bu ay kullanamadım ama adet olur olmaz hayıt kapsülü bide bir kavonozda karışım yapılmış bide aslanpençesi çayı verdi bunlara başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?