• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj ve Pıhtılaşma...

Slm kromozon bizde yaptırdık eşimle devlet hastanelerinde yapan var ama biz özelde yaptırdık çok şükür temiz dedi buarada hemotolojiye gen tahlilini gösterdik bana sana icmeye gerek yok dedi oda kafamı karıştırdı ama ben kadın doğum doktoru nederse onu yapicam çok zor işler bunlar umudu ayakta tutmak özellikle rabbim her kezin gönlüne göre versin benim oğlum kardeş istiyo çok. sormak istediğiniz bir sey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Rabbim oğluna hayirli uzun ömür versin benimde kızım çok istiyor kardeşi olmasını insaalah tüm isteyenlere ümitle bekleyenlere hayırlı evlatlar versin rabbim.

Çok teşekkür ederim rabbim yardımcınız olsun inşaallah tez zamanda bir daha annelik duygusunu yasarsin dediğin gibi umut ve inancla ayakta durmak çok onemli
Ayrıca şunu da merak ediyorum özelde bu test ne kadara yapılıyor bizim genetik doktorumuz pek ilgili de değil sorduğumuz sorulara bile burun ucuyla cevap veriyor testin sonuçlarına o baktı sadece coraspin ve folik asit verdi sadece hiçbir açıklama da yapmadı sonuçları hematolojiye de göstermek gerekiyor mu randevu aldık Çarşamba günü kadın doguma sonuçları ona göstereceğim şunu sormak istiyorum kısacası nasıl bir yol izlemeliyim aklım çok karıştı..
Kadın doğum yeterli bence ben ailemizde kalp var diye bide 20 senedir sigara kullanıyorum diye gittim ama kafa karıştırdı. Kadın doğuma git o tahlillerine bakiyo zaten.kromozon tahlili eşimle benim 600 tl tuttu evden gelip kan alıyorlar

Merhaba kızlar..Bugün genetik tahlil sonucumu aldim..
.
Mthfr c677t heterozigot
Mthfr a1298c heterozigot
.
Homosistein ve protein c yüksek çıktı..Sonucu böyle çıkanlar ne ilaç aldınız acaba?

Merhaba kızlar..Bugün genetik tahlil sonucumu aldim..
.
Mthfr c677t heterozigot
Mthfr a1298c heterozigot
.
Homosistein ve protein c yüksek çıktı..Sonucu böyle çıkanlar ne ilaç aldınız acaba?
Merhaba ben tedavi için hacettepeye gidiyorum benim homosisteinim 10,7 Dr metioninden fakir diyet ve coraspin prednol folbiol bemiks c verdi mthfr c677t heterozigot 2 düşük 1 kimyasal gebeliğim var şuan gebelik yasak Ağustos’ta düşerse izin verecek inşallah dr

Back