Ben de tam tersine kilo verdim bence psikolojik.. benim iştahım kesildi seninde açılmış demekki... ne güzel bir problem çıkmamış bende enfeksiyon oldu güya lüks ve konforlu bir hastanede kürtaj oldum... 35 gün geçti bende yine ağrılar başladı galiba tam temizlenmedi iltihapönümüzdeki ay miyom yüzünden ameliyat olacam ama bu gidişle zor.
Aman her neyse ben de önüme gelene derdimi anlatır oldum
Hala kilo aliyor musun umarım duzelmissindir...
benim için sakıncası yok anlatabilirsin aynı dertten birini dinlemek paylaşmak benide mutlu eder.k.bakma yazını şimdi gördüm.kilomuydu şişlikmiydi anlamadım şimdi 1.5kilo kaldı kürtajdan sonra.iştahla ilgisi yoktu herşey aynıydı.şimdi kilo almıyorum çok şükür koşu bandı aldık bakalım ne olcak.
bendede bazen genelde soğuklarda alt karnımda çok ağrım oluyo sancı giriyo ama bazen genel değil.geçmiş olsun inş. kolaylıkla atlatırsın ameliyatını içini ferah tut sen :) şuan ne durumdasın ne kadar süre geçti kürtajından sonra?
slm kızlar ben temmuzun sonunda kürtaj olmk zorunda kaldım vee 1.5 ayda 3kilo aldım.yeme içmem aynı farklı bişey yapmama ragmen kilo alımım cok canımı sıkıyo.aynı şeyi yaşayan neden oldunu bilen fikirlerinizi paylaşın lütfen.bu arada kontrolüme gittim ve temiz dedi parça yok dedi doktorum.
canım kan seviyen düştüyse ve kan ilacı kullanıyorsan o da kilo yapmış olabilir, tecrübeyle sabit feci iştah açıyor insanda
Ben 16 ağustosta kürtaj oldum. Geçenlerde bir iki gün karnim ağrıyinca ykne iltihaplanma oldu sandim. Ama öyle olsa ağrı şiddetlenirdi şu an iyiyim. Demekki benimki de senin gibi soğuktan olmuş. Kurban Bayramı'ndan sonra myom ameliyatı olacağım inşallah bir aksilik olmazsa. Ayy bir insan ameliyat olmaya böyle heves eder mi ben gibi. Derdim şu problemin kafamda da bitmesi.. beklemek kadar zor bir şey yok..
Senin bebis var mi. Doktor ne kadar sürede düşünmenizi önerdi
merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım..bundan 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve bebeğimi kaybettim..sonrasında da kist oluştu ve 3 ay onunla uğraştım..tekrar hamile kalmak istiyorum ama korunmasız ilişki olduğu halde maalesef olmuyo..benim gibi kürtaj sonrası hamile kalamayan bayanlara önerisi olan var mı???
öncelikle geçmiş olsunn.....benim kürtajım yeni oldu cnm bu adetimden sonra başlıcam bakalımm.senn durumun hakkında yorum yapamicam ama bi bilgi vereyim faydası olur mu bilmiyorum.soğan kürü ve keçiboynuzu kürünü denednmi hiç..soğanı sen içeceksin keçiboynuzunuda eşinn
çok saolun..size de geçmiş olsun üzücü bi durum ama allahın takdiri tabiki.soğan kürünü burda duydum ama hiç denemedim keçi boynuzunu da denemedik. soğan kürünü nasıl yapcam bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tskler.
SAĞOL CNM ALTTA YAZDIM UMARIM FAYDASI OLUR:) RİCA EDERİM
İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart
Prof Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu
Kaynak: Soğan Kürü Nasıl Yapılır
cok sagol canim aciklamali olarak anlattigin icin.peki ne zaman baslamak gerek buna adet oncesi veya sonrasi onemli mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?