Gebeliğe Hazırlık Kurtaj sonrasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derya3535denizzz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
8
Evet yazıya başlamak zor .gebeliği de bebek gelişmedi gi için aldırmak durumunda kaldık. Sıra adet olmaya geldi tam bir ay sonra adet oldum sevindim çünkü zamanında olmuştum 1.bitii bir hafta sonra 2.adet o bitti 1 hafta sonra 3.adet dengem şaştı ve her seferinde ağrı doktora gidicem ama benim gibi olan varmi merak ediyorum teşekkürler. ..

Canim öncelikle geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım aynı konu nedeni ile kürtaj oldum bir sene önce ilk adetim 41 günde geldi tabi ara kanamalarim da oldu martta kürtaj olmuştum ağustos ayında adet oldum 10 gün geçmeden tekrar kanamam oldu yani rahimin toparlama sürecinde böyle durumlar oluyor daha sonra düzenim değişti 28 günde bir adet olurdum şaşmazdi şimdi 25 günle 27 gün Arası değişiyor yani bi duzenszilik gidiyor anlicagin

Nasil yani 1 hafta arayla adet mi oldunuz? İceride kalinti falan kalmis olabilir. Benimde basima aynisi oldu. Operasyondan 40 gun sonra ilk adetimi oldum 29 gun sonrada ikinciyi. Hepte duzenli gitti hic agrim falanda olmadi. Cok gecmis olsun

Kurtajdan 1 ay sonra 1 kere adet olacağıma böle olmuştu doktoruma güveniyorum kontrole de cagirmadi ama yinede yarın gidicem

Arkadaşım benim de şu an aynı durum var. 1 hafta arayla 1 ped kadar 1 gün adet oluyorum bitiyor. Ben de yarın gidecem doktora kürtaj sonrası 2 kere gittim doktora temizlenmiş dedi ama bu durum beni endişelendiriyor. Yarın başka bi doktora gideceğim haber veririm. Sen de doktor sonrası yazarsın Can'ım neden kaynaklıymış olur mu ? Merak ettim bi durum mu var veya normal mi be diyevek doktorlar.

Ya benim bildiğin 5 6 gün sürüyor dün gittim ultrasonda bakıldı kötü bişe yok dendi kan testi istedi bakalım sonuçları gösterdiğimde yine yazarım allah bidaha bize bunu yaşatmasın daha buyuk acılarla sinaması kalbimizdeki olanı bize versin inş

Ben de gittim sağ yumurtalıkta 3.5 cm kist oluşmuş o yüzdenmiş. Adet olmayı bekleyeceğim. Adetle gidiyormuş. Yoksa ilaçla eritecem dedi doktor. Böyle yaşayan var mı acaba ?

Yaklaşık 1 yıl içinde 2 gebelik kaybı yaşadım ilki dış gebelikti tek tüpüm alındı belli korunma süresi sonrası tekrar hamile kaldım, sırasıyla keseyi ve kalp atışlarını gördük. 10. Haftada kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik, kürtajla alındı pazartesi. Patolojiye gönderildi. Tahmin edersiniz ki ruhen daha çok zorlanıyorum. Önümüzdeki çarşamba kontrole gidicem. Muhtemelen belli bir süre vericek. Bir sonraki gebelik için umutsuzluğa kapılmadım ama zamanlama konusunda şüpheliyim...

Benim de 12 haftalık gebeliğim, bebeğimin kalbinin durmasıyla düşükle sonuçlandı.düşükten sonra parça kaldığı için kürtaj oldum ve 15 gün sonra ilk adetim 40 gün sonra ikinci adetimi gördüm.sonrasında normale döndü.eğer doktorunuzs güveniyorsanız herkesin vücudunun toparlanma süreci faklı oluyo tabi.Allah tekrardan hamile kalmayı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar bende 11 haftalikken kurtaj kalbi durmustu bebegimin bugun patoloji sonucunu aldim sonuçta dejenere koryal villuslar yaziyodu ne demek olduğunu bilen varmi acaba

D
Dısgebelik sonrasi kac ay beklediniz benimde sol tupum alindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…