- Konu Sahibi Sevdalinkaaaa
-
Aynen canim bana da her gidisimde gayat guzel ilerliyo gebeligin hic bi sorunun yok demisti dr ama aniden kalbi durdu bebegiminBenim doktorumda bu konuda birsey soylemedi bana, hatta sordugumda dedi ki evet bu bir ihtimal ancak senin gebeligin cok guzel ve sorunsuz ilerliyordu hic bekledigimiz bir durum degildi kalbinin durmasi dedi.
Pihtilasma testleri yaptirdinmi?Aynen canim bana da her gidisimde gayat guzel ilerliyo gebeligin hic bi sorunun yok demisti dr ama aniden kalbi durdu bebegimin
Yok yaptirmadim ama yaptiracam kendimi biraz toplayayim onu da 3 dusuk olmadan yapmiyolarmis sanirim ama bi yolunu bulup yaptircamPihtilasma testleri yaptirdinmi?
Ben ozelde yaptirdim genetik testlerimi esimle ve trombofili panelimi heterozigot ciktiYok yaptirmadim ama yaptiracam kendimi biraz toplayayim onu da 3 dusuk olmadan yapmiyolarmis sanirim ama bi yolunu bulup yaptircam
Su anda hamile misinBen ozelde yaptirdim genetik testlerimi esimle ve trombofili panelimi heterozigot cikti
Cok sevindim senin adina insallah bunu sag salim kucagina alirsin guzel haberlerini bekliyorum kurtajdan ne kadar sure sonra hamile kaldinEvet henuz cok yeni ilk kontrolum bu aksam cok umutlanmak istemiyorum ama insallah hersey yolundadir
Anladm cnm bnm de gebelik kaybim oldu ama kalp atisini hic alamamistk biz.siz ilk kacinci hafta duymustunuzYok canim soylemedi sadece ilk gebeliklerde boyle şeyleri cok sık goruyoruz dedi
Kesinlikle olacak sen yeterki kafani rahat tut gez toz kafani dagt biraz sabret ve tahlillerini ihmal etmeevet sanırım haklısın canım bir hafta rapor aldım evde dinlendim bol bol.. pazartesi işe gideceğim kafam dağılır inş. inşallah dediğiniz gibi olur kızlar :/ bir tek sizinle konuşunca rahatlıyorum.
7 haftada duyduk canim kalp atisiniAnladm cnm bnm de gebelik kaybim oldu ama kalp atisini hic alamamistk biz.siz ilk kacinci hafta duymustunuz
Bn kurtajimda hic duyamadim kalp atisini ama kesem kucuktu emsallerine gore,kalp atisi duran arkadaslarima soruyorm genel de 6 sonu 7 gbi haftalarda almislar yani biraz gec gbi o dikkatimi cekti de ondan sordum7 haftada duyduk canim kalp atisini
Amin canım.Allah bir daha yasatmasincanım banada böyle biri 5 haftalık biri 7 haftalık dedi yok kan dolmuş yok boş gebelik yok kese bozulmuş kafam o kdar kadar karışmıştı ki artık doktor doktor gezip rahatlatacak bir şey duymayı bekliyordum en son dini bütün gibi görünen bir dr buldum söylentilerle oda aynısını deyince sonlandırdım. çok zor Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye
Oyle oldu malesef canim insallah Allah bidaha gostermesin hic birimize cok zor bi surec buBn kurtajimda hic duyamadim kalp atisini ama kesem kucuktu emsallerine gore,kalp atisi duran arkadaslarima soruyorm genel de 6 sonu 7 gbi haftalarda almislar yani biraz gec gbi o dikkatimi cekti de ondan sordum
bilmezmiyim kafani dagtmaya calis istemediklerinle konusma bu konuyu kontrollerini ihmal etme hormonlarina baktr bn emini tekrar kalirsn 2 3 aya rahim anca toparliyr kendini ilk 2 3 ay olmazsa panik olma sakin cok normalOyle oldu malesef canim insallah Allah bidaha gostermesin hic birimize cok zor bi surec bu
Doktor 2 adet donemi beklemeniz yeter dedi insallah ondan sonra hemen olurBi
bilmezmiyim kafani dagtmaya calis istemediklerinle konusma bu konuyu kontrollerini ihmal etme hormonlarina baktr bn emini tekrar kalirsn 2 3 aya rahim anca toparliyr kendini ilk 2 3 ay olmazsa panik olma sakin cok normal
Cok cok gecmıs olsun rabbım yardımcın olsun. Ben ılk kurtajdan cıktıgımda ınanılmaz agrım olmustu paramparca hıssedıyodum içimi gercekten hatta hemsireden aglayarak agrı kesıcı ıstedım o gun bıraz hafıflemıstı aksama dogru tekrar basladı. 3-4 gun ıcten sızım sancım oldu otururken ozellıkle batma gıbı his oldu. Sonra sanırım ılacların etkısıyle gectı canımKızlar bende dün ogleden sonra kürtaj oldum.benden kırmızı kan geldi.hhemen dev.hast.kostuk.acilden girdik.icapci dr.baktı.karnım dan kalbi atıyor dedi ve bu benim bebegimin kalbinin attigini ilk duyusumdu.çünkü gecen hafta sadece kese gorduk.dr 15 gun gel demisti.ama kanama olunca dr kostuk.dr kalp sesini tekrar alamadigini söyledi.aalttan muayene etti.kese var bebek var ama kalp atisi yok.dedi.kendi dr keseyi gördüğümüzde 1 aylık filan dedi.bu icapci dr sat21 aralik benim .7 haftalık dedi.dr tam eminolmak icin ultrasona gidin dedi.ultrasondada bebegin kalbinin atmadigini ortaya cikti.kürtaj olman gerekiyor dediler.yikildim aglayarak ciktim.batın dan cekilen bu ultrasondada 8 hafta 3 gunluk yaziyordu.ben hicbir sey anlamadim.sonra özel hast.gittik bir bayan dr.o da bakti karindan.cift kese gözüküyor gibi dedi yine heyecan umut.sonra alttan da bakalım dedi.malesef kalp atmiyor dedi.yanlis anlamafiysam kesede de kan var dedi galiba.genel aneztezi istedim uyutuldum.yoksa hic dayanamazdim.simdi yatiyorum karnim kasiklatim cok aciyor.ped koydum kanamam var.kurtaj sonra dr cok konusamadik sadece haftaya kontrole bekliyorum dedi.cok üzgünüm ogluma bir kardes istiyordum ama malesef olmadırabbim boyle uygun gordu demek ki.sizlerin kurtaj sonrasi agri sizi cok oldu mu?ve kurtaj sonrası ne zaman sonra adet oldunuz?rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
ya benim doktorum o kadar garip ki ne bir tahlilden ne bir korunmadan bahsetti ne bir ilgi göterdi. çok değişik zaten kendime yeni bir doktor arıyordum bu olay başıma geldi şimdi siz buraya yazınca işte iki adet dönemi bekle dedi falan diye garip hissediyorum sanki doktora değilde kasaba gitmişim gibi. :)Kesinlikle olacak sen yeterki kafani rahat tut gez toz kafani dagt biraz sabret ve tahlillerini ihmal etme
öyle yada böyle geçiyor işte bak bir hafta oldu bile... Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :)Benim doktorumda bu konuda birsey soylemedi bana, hatta sordugumda dedi ki evet bu bir ihtimal ancak senin gebeligin cok guzel ve sorunsuz ilerliyordu hic bekledigimiz bir durum degildi kalbinin durmasi dedi.
Canım cok gecmis olsun,allah bir daha yaşanmasın insallah.benim kontrolüm haftaya persembe.alttan mı muayene etti canım dr yoksa sadece karindan mı?ben dr cok sey konusamadim.iliski ve tekrar gebelik hakkında birsey bilmiyorum.haftayaogrenirim artikKızlar bugun kurtaj sonrası ilk kontrolume gıttım cok sukur ıcerıde parca gormedı sıkıntı yok dedı. Ben gebelık ıcın sordugumda ıse korunmanıza hıc gerek yok dedı ellı gun boyunca zaten cocugun olması ımkansız rahimin kendıne gelmesı ıcın zamana ıhtıyac var dedı. Ne zaman hamile kalırsan rahim o zaman toplanmıs olur o yuzden kendıne sınır koyma dedı.
Canım cok gecmis olsun,allah bir daha yaşanmasın insallah.benim kontrolüm haftaya persembe.alttan mı muayene etti canım dr yoksa sadece karindan mı?ben dr cok sey konusamadim.iliski ve tekrar gebelik hakkında birsey bilmiyorum.haftayaogrenirim artik
Canım ben alttan bakacak sanıyordum cok sukur karından baktı o aletı gormek bıle ıstemıyordum artık cunku son gittigimde o aletle baktıkca kanlar daha com fıskırdı.. İlişki için bir hafta beklemenız yeterli dedi tabı degıl ılıskıye girmek dusuncesı bıle bana can acıtıcı gelıyodu. Ama cok sukur gecti ve o korkumuda anlattım hersey yolunda cok sukur canımda acımadı. Zaten rahim toplanana kadar gebelık olmuyormus o yuzden kornmayın dedı banaCanım cok gecmis olsun,allah bir daha yaşanmasın insallah.benim kontrolüm haftaya persembe.alttan mı muayene etti canım dr yoksa sadece karindan mı?ben dr cok sey konusamadim.iliski ve tekrar gebelik hakkında birsey bilmiyorum.haftayaogrenirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?