Kürtaj sonrası

Benim doktorumda bu konuda birsey soylemedi bana, hatta sordugumda dedi ki evet bu bir ihtimal ancak senin gebeligin cok guzel ve sorunsuz ilerliyordu hic bekledigimiz bir durum degildi kalbinin durmasi dedi.
Aynen canim bana da her gidisimde gayat guzel ilerliyo gebeligin hic bi sorunun yok demisti dr ama aniden kalbi durdu bebegimin

evet sanırım haklısın canım bir hafta rapor aldım evde dinlendim bol bol.. pazartesi işe gideceğim kafam dağılır inş. inşallah dediğiniz gibi olur kızlar :/ bir tek sizinle konuşunca rahatlıyorum.
Kesinlikle olacak sen yeterki kafani rahat tut gez toz kafani dagt biraz sabret ve tahlillerini ihmal etme

Amin canım.Allah bir daha yasatmasin

Bn kurtajimda hic duyamadim kalp atisini ama kesem kucuktu emsallerine gore,kalp atisi duran arkadaslarima soruyorm genel de 6 sonu 7 gbi haftalarda almislar yani biraz gec gbi o dikkatimi cekti de ondan sordum
Oyle oldu malesef canim insallah Allah bidaha gostermesin hic birimize cok zor bi surec bu

Bi
Oyle oldu malesef canim insallah Allah bidaha gostermesin hic birimize cok zor bi surec bu
bilmezmiyim kafani dagtmaya calis istemediklerinle konusma bu konuyu kontrollerini ihmal etme hormonlarina baktr bn emini tekrar kalirsn 2 3 aya rahim anca toparliyr kendini ilk 2 3 ay olmazsa panik olma sakin cok normal

Cok cok gecmıs olsun rabbım yardımcın olsun. Ben ılk kurtajdan cıktıgımda ınanılmaz agrım olmustu paramparca hıssedıyodum içimi gercekten hatta hemsireden aglayarak agrı kesıcı ıstedım o gun bıraz hafıflemıstı aksama dogru tekrar basladı. 3-4 gun ıcten sızım sancım oldu otururken ozellıkle batma gıbı his oldu. Sonra sanırım ılacların etkısıyle gectı canım

Kesinlikle olacak sen yeterki kafani rahat tut gez toz kafani dagt biraz sabret ve tahlillerini ihmal etme
ya benim doktorum o kadar garip ki ne bir tahlilden ne bir korunmadan bahsetti ne bir ilgi göterdi. çok değişik zaten kendime yeni bir doktor arıyordum bu olay başıma geldi şimdi siz buraya yazınca işte iki adet dönemi bekle dedi falan diye garip hissediyorum sanki doktora değilde kasaba gitmişim gibi. :)

Benim doktorumda bu konuda birsey soylemedi bana, hatta sordugumda dedi ki evet bu bir ihtimal ancak senin gebeligin cok guzel ve sorunsuz ilerliyordu hic bekledigimiz bir durum degildi kalbinin durmasi dedi.
öyle yada böyle geçiyor işte bak bir hafta oldu bile... Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

Canım cok gecmis olsun,allah bir daha yaşanmasın insallah.benim kontrolüm haftaya persembe.alttan mı muayene etti canım dr yoksa sadece karindan mı?ben dr cok sey konusamadim.iliski ve tekrar gebelik hakkında birsey bilmiyorum.haftayaogrenirim artik

Canım ben alttan bakacak sanıyordum cok sukur karından baktı o aletı gormek bıle ıstemıyordum artık cunku son gittigimde o aletle baktıkca kanlar daha com fıskırdı.. İlişki için bir hafta beklemenız yeterli dedi tabı degıl ılıskıye girmek dusuncesı bıle bana can acıtıcı gelıyodu. Ama cok sukur gecti ve o korkumuda anlattım hersey yolunda cok sukur canımda acımadı. Zaten rahim toplanana kadar gebelık olmuyormus o yuzden kornmayın dedı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…