Kızlar bende dün ogleden sonra kürtaj oldum.benden kırmızı kan geldi.hhemen dev.hast.kostuk.acilden girdik.icapci dr.baktı.karnım dan kalbi atıyor dedi ve bu benim bebegimin kalbinin attigini ilk duyusumdu.çünkü gecen hafta sadece kese gorduk.dr 15 gun gel demisti.ama kanama olunca dr kostuk.dr kalp sesini tekrar alamadigini söyledi.aalttan muayene etti.kese var bebek var ama kalp atisi yok.dedi.kendi dr keseyi gördüğümüzde 1 aylık filan dedi.bu icapci dr sat21 aralik benim .7 haftalık dedi.dr tam eminolmak icin ultrasona gidin dedi.ultrasondada bebegin kalbinin atmadigini ortaya cikti.kürtaj olman gerekiyor dediler.yikildim aglayarak ciktim.batın dan cekilen bu ultrasondada 8 hafta 3 gunluk yaziyordu.ben hicbir sey anlamadim.sonra özel hast.gittik bir bayan dr.o da bakti karindan.cift kese gözüküyor gibi dedi yine heyecan umut.sonra alttan da bakalım dedi.malesef kalp atmiyor dedi.yanlis anlamafiysam kesede de kan var dedi galiba.genel aneztezi istedim uyutuldum.yoksa hic dayanamazdim.simdi yatiyorum karnim kasiklatim cok aciyor.ped koydum kanamam var.kurtaj sonra dr cok konusamadik sadece haftaya kontrole bekliyorum dedi.cok üzgünüm ogluma bir kardes istiyordum ama malesef olmadırabbim boyle uygun gordu demek ki.sizlerin kurtaj sonrasi agri sizi cok oldu mu?ve kurtaj sonrası ne zaman sonra adet oldunuz?rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.