- 17 Eylül 2016
- 12
- 1
- 36
- Konu Sahibi DisappearMom
-
Hcg hemen dusmedigi icin hormanel degisimler devam edicektirArkadaşlar Pazar Günü Lokal Anestezi İle Kürtaj Oldum, 2 Gündür Bulantı,Kusma ve Şiddetli Kanama ve Ağrı Çekiyorum. Duygusal Değişimler de Cabası Zaten. Aşırı Sinirli,Stressli ve Sürekli Üzgünüm Özellikle Aklıma Geldikçe Ağlıyorum. Kürtaj Sonrası Aranızda Bunları Yaşayan Oldu mu Acaba? Nedeni Ne Olabilir?
Belirttim siddetli kanama normal deil diye bende kurtaj oldum her ne kadrda olsa bende tamamen kaybolmadi hemen 2inci haftada kaybolmustu hani vucutta hormonlar dengesizlesio oda neden olabilio sinire sitrese uzuntu ve kayip var sonucta.tabiki kanama fazla olmasi agrinin fazla olmasinda bi sıkıntı varKanama normal demiş arkadaş ama bu kadarı değil. Az az kanama olur zaten. Kürtajdan sonra hormonlar hızla düşüyor ve hamilelik bulantıları da kalmaz her ne kadar vücûd ta hormonlar olsa da.
Vakum ilemi? Bana biraz ilginc geldi doktorunuz ne sebeptrn kurtaj yapti bence baska bir doktora daha gorununDoktorum bu işlemi ofisinde yaptı, kürtajdan 1 saat önce bana düşük hapı içirdi, sonra sancılarım ve kanamam başladı zaten. 5 Haftalık hamileydim kürtajı zaten vakum ile yaptı ama yine de canımdan can koparttılar çok canım acıdı resmen yerimde duramadım. Doktoruma zaten işlem sonrası 10 gün sonra kontrol olacak mı diye sorduğumuzda gerek olmayacak dedi. Yinede konuşmakta fayda var yani
Aynen öyle, allah bağışlasın evlatlarını sanaBebeğini kaybettiğin için normalde bende çok üzülmustüm bir kaç gün sonra daha da normale dönüyorsun ben bir yıl sonra tekrar hamile kaldım şimdi 2 oğlum var üzülme Allahtan hayırlısı bazı şeyler kısmet
Anestezi ile oldum ben genel anestezi ve normal kurtaj oldumKüretle kazınmasına istinaden vakum daha iyi diye duyduk, neden şaşırdınız ki? Siz nasıl oldunuz?
Benimde ayniydi malesef 7inci haftada sonlandirmak zorunda kaldik 6inci haftada kalmisti gelisim durmus kalbi atmiyoduRahim içi gelişim geriliğinden, gelişimi durmuştu
Rahim içi gelişim geriliğinden, gelişimi durmuştu
Benimde ayniydi malesef 7inci haftada sonlandirmak zorunda kaldik 6inci haftada kalmisti gelisim durmus kalbi atmiyodu
Biz baya doktora gorunduk ne prooforu kaldi ne docenti kaldi dogrulugunu teyit ettirmek icin
Siz tek bi doktor ile mi yetindiniz bazi doktorlar sirf para icin yapabiliuor nelrri gorduk okuduk oyuzdensordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?