• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası

aydoluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
1
0
86
Hatay
merhaba arkadaşlar.10 haftalık bebeğimin (gelişmediği için 6 haftalık gör
ünüyodu)kalbi durdu ve aldılar.kürtajın 18.günü korunmasız ilişki yaşadım eşimle.doktorum korun yada korunma demedi.üzerinden 13 gün falan geçti.göğüs ağrım ve akıntım var.daha adet olmadım.31 gün oldu.kan testi yaptırdım 2.2 çıktı.sizce nedir bu?kürtajdan sonra göğüs ağrım kesilmişti ama bir haftadır yine var.böyle bişey yaşayan oldumu?kürtajdan sonra idrar testim negatif çıkmıştı.acaba hamilemiyim yoksa beta hcg kandan dahamı geç atılır idrara göre.kafam karıştı.yardımcı olursanız sevinirim

ünüyodu)kalbi durdu ve aldılar.kürtajın 18.günü korunmasız ilişki yaşadım eşimle.doktorum korun yada korunma demedi.üzerinden 13 gün falan geçti.göğüs ağrım ve akıntım var.daha adet olmadım.31 gün oldu.kan testi yaptırdım 2.2 çıktı.sizce nedir bu?kürtajdan sonra göğüs ağrım kesilmişti ama bir haftadır yine var.böyle bişey yaşayan oldumu?kürtajdan sonra idrar testim negatif çıkmıştı.acaba hamilemiyim yoksa beta hcg kandan dahamı geç atılır idrara göre.kafam karıştı.yardımcı olursanız sevinirim

gecmis olsun canim:6:öyle olsa kanda cikardi..bide en az 3 ay korun bence benimde 3 kürtajim var dr kesinlikle 3 ay korun rahim toparlanmasi lazim demisti..

bende aynı durumu yaşadım kürtaj sonrası korunmadım son zamanlarda göğüs ağrıları akıntı bende de oldu bende 31. gün kendim test yaptım negatifti 36. gün adet oldum

Back