Kürtaj sonrası

Çok çok geçmiş olsun ne denilebilir ki.. bu nasıl ihmarkarlık bu nasıl meslek anlayışı ya. Yapamıyorsan oturmayacaksın o koltukta. Her doktora gücen olmayacağını bende bugün öğrendim gerekirse üç dört doktora gidilecek en doğru sonuca ulaşılacak. Biz doktorlara gücenemeyeceksek neye güceneceğiz acaba bilmiyorum..

Bugün yaşamış olduğum şey kocaman 1 ders. Sizlerde bilin görün anlayın istedim.
Bakıyorum da onca yol, emek kendi sayelerinde çöp oldu.

Tabiki canım, gaz, idrar yolu enfeksiyon, şişkinlik sancı çok yaşadım ben

Vücudun tüm düzeniyle oynanmış gibi hissediyorum gerçekten bıktırdı bu ağrılar. Doktora gitmekten de sıkıldım. Artık Allah’a bıraktım

Ya benimde 5 gün oldu kürtaj olalı ikinci günde gaz sancım başladı hal devam ediyor çok zorluyor beni iki büklüm oluyorum kontrol içinde daha 3 gün var ne yapsam bilemedim sizin nasıl geçti acaba sancilarini

Ya benimde 5 gün oldu kürtaj olalı ikinci günde gaz sancım başladı hal devam ediyor çok zorluyor beni iki büklüm oluyorum kontrol içinde daha 3 gün var ne yapsam bilemedim sizin nasıl geçti acaba sancilarini
Geçmiş olsun kürtaj sonrası gaz sancısı hiç yaşamadım ama rezene çayı faydalı olabilir. Şekerli kimyon çayı da rahatlatıyor.

Geçmiş olsun kürtaj sonrası gaz sancısı hiç yaşamadım ama rezene çayı faydalı olabilir. Şekerli kimyon çayı da rahatlatıyor.
Valla hepsini denedim olmadı bugün sağlık ocağına gittim bir ilaç verdi onu aldım ama o da rahatlatmadı biran önce geçsin insallah ya. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…